icon

Duch na TT a digitální negativní. Může to ukazovat na cystu?

misicka03
26. kvě 2021

Zdravím, chci se zeptat na testu mám pořád ducha a nesílí. Mám jeden den do MS a zkusila jsme digitální a ten mi ukázal mínus. Je mi divné že kdyby byl falešný tak mi pokaždé neukáže ducha ne? Test je Dr Max. Nebo může ukazovat cystu?. Díky

alokina
•
26. kvě 2021

@misicka03 já bych zkusila třeba za dva dny znovu testovat ✊

misicka03
autor
•
26. kvě 2021

@alokina i když mám jeden den do ms? To už by tam mělo jít něco víc vidět 🥺 a hlavně ten digitální ukazuje že ne a ten by to měl poznat dřív 😏

carmenz
•
26. kvě 2021

Může ukazovat biochemické a ms dorazí, nebo se naopak vybarví. U první dcery se mi ukázala čárka až několik dní po zpoždění a nijak extra silná nebyla. Nevěděla jsem tehdy ani kdy mám ovulaci, ani den oplodnění, protože jsme ten měsíc byli na dovče a celkově jsme byli nějací bezuzdní 😁 Tak bych být tebou počkala třeba na den-dva zpoždění.

terka80
•
26. kvě 2021

@misicka03 digitalni testy maji citlivost 25 proto ukazuji az dele 🙂

pe_tu_ss_ka
•
26. kvě 2021

@terka80 mají citlivost 25, ale třeba mě ukázal v prvním těhotenství i teď ve druhém ten s indikací týdnů 3 dny před menstruací + a naopak ty 10 papírkové nic.

pampeliska1313
•
26. kvě 2021

Testovat před ms nemá moc smysl, opravdu může ještě dorazit/nemusí se ukázat čárka/biochemko. Já sama mám ovulaci později a slabý duch se mi ukázal až několik dní po zpoždění. A byl to tak slabej duch, že jsem radši počkala a zkusila si pak rovnou digitální. A i když ten mi vyšel pozitivní, tak klasickej test byl slabounkej. Ještě radši vyčkejte a hodně štěstí.🙂

terka80
•
26. kvě 2021

@pe_tu_ss_ka u kazde zeny to je jine.pani mohla mit dele ovulaci.s digitalnim se ma testovat az pri spozdeni aby byl vysledek spravny

pe_tu_ss_ka
•
26. kvě 2021

@terka80 určitě dost záleží, kdy proběhla ovulace. Jen ne vždy platí, že ty digitální s citlivosti 25, ukáží až později po papirkovych s citlivostí 10. U mě to bylo naopak 🙂

adula000
•
26. kvě 2021

u syna jsem měla v den vynechání MS skoro bílo, byl tam nepatrný duch.

Teď jsem měla ducha už v 9DPO, pokaždé to může být jinak

izzylka
•
26. kvě 2021

@misicka03 taky záleží, jak ti duchové vypadají 🤷🏻‍♀️
Může to být uplný začítek, může to být biochemko a nebo to můžou být jen rysky na testech 🙂

petwuska1989
•
26. kvě 2021

@misicka03
Ahoj. Taky jsem mela na obyc ducha, ale digitální jsem použila v den očekávané MS a byl pozitivní. Zkus za dva dny a uvidíš🙂

misicka03
autor
•
26. kvě 2021
misicka03
autor
•
26. kvě 2021

@misicka03 tak děkuji všem za odpovědi 🙂 aspoň mám malinkou šanci že něco může ještě být 🙂

izzylka
•
26. kvě 2021

@misicka03 nic moc nevidím 🤷🏻‍♀️ zkus zítra nebo za dva dny...pokud nezesílí tak bohužel...pokud alespoň trochu zesílí, tak by to mohlo být ok 👍🏻

alilali
•
27. kvě 2021

@misicka03 To jsou negativní testy...

nikynikol25
•
27. kvě 2021

@misicka03 já tam vidím na obouch a když jsem to dala do negativu tak tam také vidět jsou.Koupila bych jiný test třeba sluníčko nebo mamazest.dr.max má málo barviva mě 14dpo ukázal sloubou čárku a až 17dpo dálnice.

ajinka1984
•
11. črc 2021

Děvčátka, vidíte tam některá něco? 😊 MS byla úplně slabá, dva dny... Nevolnost během dne, neuvěřitelná únava(i z nic nedělani), bolest prsou šílená 😊☺

ajinka1984
•
11. črc 2021

Pro jistotu ještě jeden ;) K dr se chystám příští týden 🙂

pampeliska1313
•
12. črc 2021

@ajinka1984 něco slabounce vidím, ale člověk se musí trochu soustředit. Každopádně hodně štěstí.🙂

ajinka1984
•
12. črc 2021

Já právě nikdy neměla úplně dálnice, jsem asi divná 😄 Je mi ale šoufl, takže objednání k dr a uvidím..