Jak ženy reagují na mimořádně hezké ženy?
Vznesu takový zvláštní dotaz, ale řekněte mi upřímně, jak se koukáte na ostatní hezké ženy? Takové, které jsou mimořádně hezké? V obličeji i postavou. Měly by jste zájem se s nimi kamarádit nebo by jste je odsoudili předem ještě dřív, než by jste dostaly možnost je poznat? Nebo když taková žena někde projde, umíte to ocenit nebo se na ní spíš ušklíbnete a pomyslíte si něco hnusného?
Opravdu mě zajímá upřímná reakce jiných žen, když někoho takového potkají. Nebo když třeba vidíte pěknou ženu v hezkém autě, v hezkém domě. Chtěly by jste se s ní blíže seznámit, když ona by projevila zájem nebo by jste jí rovnou hodili přes palubu jako nesympatickou zlatokopku? 🙂
@fatal_error Já se nekamarádím s kuřáky. Vůbec. Smrdí mi, nesnesu to.
Jinak mám kamarádky co nosí značkové hadry a mají drahá auta, ale i ty co mají starou ojetinu, z těch majetnějších si to všichni vydřeli. Jinak je to asi mimo moji sociální bublinu.
@zekrt jo jeste kuraci, tema taky opovrhuju. 🙂
jinak k ty ojetine, ja znam dost velmi majetnych rodin, ktere ovsem na prvni, druhy a asi i xty pohled vypadaji jako socky, protoze jezdej treba prave tema ojetinama, kilikrat uplne wtf zazaplatovany stary auto, nosej stary obleceni, i jejich deti a zaroven vlastnej treba x nemovitosti. ale zas to jsou rodiny iq 130+, takze tam je to asi s potrebou se nejak predvadet hmotnejma vecma trochu jiny, nez normalne, no. 🙂
@fatal_error Já se teda snažím být tolerantní, neopovrhuju, jen se nepřibližuju.
Já se ráda podívam na opravdu krásnou ženu, je to v podstatě estezický zážitek 🙂. A ano, přiznávám trochu toužebné závisti, ale žádný odsuzování, pohrdání či házení přes palubu se opravdu nekoná.
Já na ženské nekoukám 🙂))
Neobvyklá či krásná pro někoho, neznamená vůbec to, že by se potenciálně líbila mě. Mám jednu kamarádku, která se mužům docela líbí, ale mě třeba vůbec hezká nepřipadá. Tak já nevím.
Všeobecně si cizích lidí na ulici nevšímám, nemám na to čas. Kolem mě mi nepřipadá nikdo nijak výjimečně krásný,co kdo má mě také nezajímá.
Pokud to vztáhnu na sebe 😏, nepřipadám si nijak výjimečná ( krom dlouhých vlasů pod zadek). Ale cítím se velmi dobře, pokud mám své velmi štíhlé období ( a proto jim aktuálně zdravě, zase ho chci 🙏, líbím se pak víc sama sobě).
Pokud to vztáhnu směrem k mužům, líbí se mi vysocí, sportovní typy, bez pupíku. Klidně i s větší muskulaturou, ramenatí. No jo, no. Na druhou stranu mi nijak nevadí plešatí muži, některým to dokonce sluší. Neřeším ani barvu vlasů, očí a pod.
Ale pozor, už dávno koukám jen tajně. 😅
Pokud se ještě vrátím k ženám, štíhlá , vysoká žena s hezkou tváří, by klidně mohla být má kamarádka. Nevidím v tom problém.
Tak kámošky si podle vzhledu nevybírá,ani pošle majetku. A když to někomu sluší, klidně to i řeknu. Nemám problém s krásou jiné ženy.
To je zajimava otazka. Pokud se chces poblit, tak doporucuji rozkliknout si komentare pod clanky napr. s Evou Perkausovou. Tam je nazoru na tohle tema az az.
Nejvice me fascinuji vety typu: "ona si mysli, ze..."
Sakra, vy vidite do hlavy tomu cloveku? Videli jste se s nim nekdy osobne? Mluvili jste s nim? Travite s nim cas, ze vite, co si ten dotycny opravdu mysli a jak se citi?
Ne. Je to jen a pouze (toxicka) domnenka.
Nechtela bych byt v jeji kuzi, protoze cist si o sobe takoveho hnusu, je pro silne zaludky.
A abych teda odpovedela na tvou otazku, tak mimoradne hezka a bohata zena s hezkym domem a luxusnim autem by me urcite zaujala a pokud by se se mnou chtela kamaradit, tak ji rada poznam! 😀 a pak se uvidi, jestli budem spolu kamosky 🤷♀️😄
Já se s takovou seznámila .Úplně bez problémů, házela všude úsměvy a vypadala sympaticky.
Je z ní nejlepší kamarádka.
Ona je vysoká,nádherná,opálená,dlouhé nadherne vlasy,nikdy necvicila a má postavu jako kdyby byla ve fitku od rána do večera a drepovala bez prestavky:D
Ale je to nejpříjemnější a nejhodnější člověk co znám
Jen to musí být komické, hlavně teď po porodu já mám jen 165cm a teď 20kilo stále nahoře. Já s váhou hodně bojovala cely zivot a ted v těhotenství jsem ležela v nemocnici dlouho a přibrala jsem 30kg nakonec a jen 10kg je zatím dole :D
Rasy uz nenosím, a na solárko už taky nechodím:D
Takže ano Úplně bez problémů když je normální a hodná. Nekoukal na vzhled ale na to jaká je .
Ahoj, vím že otázka zněla jinak, ale jestli jsi náhodou za tou krásnou ženou ty sama a nedaří se ti najít kamarádky, tak problém nebude v tom, že jsi krásná. Jasně může to mírně komplikovat, že si k tobě ostatní drží odstup, třeba ty sama vyzařuje něco co jim moc nedává důvod s tebou komunikovat, ale když uděláš první krok a oni se s tebou budou chtít bavit, tak se s tebou budou normálně kamarádit. Jednou mi kamarádka řekla, že si myslela, že jsem nafouknutá blbka. Moc jsem neuměla navazovat kontakty a tvářila jsem se asi mírně nepřístupně. Jinak to, že je žena krásná a bohatá není překážkou ke kamarádství, když máme společné téma. To mít společné zájmy a mít o čem mluvit je nejpodstatnější 🙂
Ona se nabízí otázka co vlastně je ta krása. Protože já co jsem potkala bohaté, nebo minimálně bohatší ženy než jsem třeba já, tak ty byly oblečené úplně normálně v riflích atd. A pokud měly zrovna pracovní, tak to byly vkusné střídmé šaty, sukně, případně kostýmek. Pokud myslíš takové ty které mají nutně potrebu dávat najevo bohatství a ukazovat svou krásu, tam bych se zamýšlela nad charakterem.
Znám žen, maminek, z bohatšího prostředí dost a všechno to byly úplně normální ženské, které měly úplně stejné problémy jako my ostatní. Jenom si asi mohly dovolit nakupovat v dražších obchodech, mít originální kusy oblečení a neměly laciný make up. A krasne byly všechny, každá něčím jiným. ☺️
Jedna z mých top kamarádek je přesně takováhle krásná žena. Je přirozeně krásná, dělala dřív modelku, nějaká miss Vysočina to je také.. Poznala jsem ji v bývalé práci s tím, že se tam všichni s ní bavili a když odešla z místnosti, okamžitě ji začali pomlouvat "gazela odešla".. Tak mi to dost vadilo a díky tomu jsme se nějak začaly bavit. Už je to skoro 15 let.. Měla tehdy přítele, nějakého ředitele, vydělával hrozný peníze.. A ona byla furt svoje, žádný nos nahoru. Jak říkám, máme se rádi dodnes. Ale skoro bych řekla, že to má v životě těžší než já, obyčejná ženská. Chlapi ji chtějí hlavně do postele, kamarádky téměř nemá. Je pravda, že třeba snadněji dostane práci,co jsem vypozorovala.
Takže já se naopak na takovou ženu velmi ráda podívám. Ale upřímně říkám, že jako první bych asi za ní nešla. Když se začne bavit ona, tak proč ne. Ale to mám skoro s každým 🙂
@exbordelar No tak komentáře na FB jsou celkově velmi zajímavé někdy :D Naše firma má svůj FB a kolegové mi řekli, že ať ani nečtu komentáře u některých příspěvků, že to jsou fakt výblitky nejhorší kategorie. Třeba u charitativních akcí jsou výsměšné smajlíky a nadávky, že jsme zloději. Přijde mi, že hodně komentářů na veřejných stránkách píšou psychicky nemocní lidé.
Je tu hodně odpovědí, tak budu reagovat hromadně. Já bych o sobě neřekla, že jsem nějaká extra bohatá nebo krásná žena. Jsme taková vyšší střední třída. Většinou jsem se řádila mezi ty hezčí, o chlapi jsem nikdy nouzi neměla, ale zároveň jsem nikdy aktivně nevyhledávala a nabalila chlapi pro potěšení nebo zvedání sebevědomí. A i z toho jsem o sobě kolikrát vyslechla opravdu nehezké poznámky, často i od lidí, kteří mi byli sympatičtí, bavili jsme se spolu a pak jsem se dozvěděla, že o mě za zády vypráví, že jsem slušně řečeno rozhoď nožka a využívám chlapy a krásu, oni to slušně nevyprávěli. A vždy mě to velmi mrzelo a ranilo. Mám kamarádku, která si založila firmu, vše tvrdě vybudovala a sama za své si koupila drahé luxusní auto a i spolu jsme se bavili, že ty pohledy žen vypovídají za vše... Jednou jsem byla toho svědkem, když jsem na ní čekala a slyšela rozhovor 3 maminek na její účet a nestačila jsem se divit. Já měla taky velké plány, bohužel a zároveň bohudík, jsem otěhotněla i přes antikoncepci a tak jsem se stala jednou z těch "paniček" která řeší "pouze" zázemí a potřeby dětí i manžela. Máme se dobře, ale je to na úkor toho, že jsem často sama, že vše mimo vydělávání peněz stojí výhradně na mě. A například soused nám dělá naschvály už od doby, co se začalo stavět. Posílá na nás stavení úřady, policii, starostku, hází nám kameny do příjezdové cesty, sprostě manželovi nadává. Někdy mě to vyloženě vyčerpává, kolik nenávisti je kolem. Zajímal mě názor, protože někdy už mi přijde, že pozitivní lidé snad vymizeli.
V izolaci jsem tak obdobně, jako všechny ženy s dětma, bych řekla. Ale často se izoluji i záměrně, právě z tohoto důvodu. 🙂
A k té kráse, nemyslím tím plastickou barbie typu Lela Vémola. 😃 Nebo 5 vrstev makeupu, to není v našich krajinách považováno za ideál krasy. Ale když se to někomu líbí, proč ne. I to tu někdo psal a je pravda, že je to hlavně o tom, kde žijeme. Třeba v Americe je taková žena vzorem krásy a stejně jako u nás mají ženy umělé nehty, tak tam úplně normálně umělá prsa a zadky. ČR na to ještě není připravená, Lela je zřejmě průkopnice, třeba za 40 let takhle taky budeme vypadat všechny. 😁
Já mám jednu takovou fakt překrásnou kamarádku, co vypadá, jako by ji vyndali někde z Instagramu - všechno opečované jak doma, tak co se vizáže týče. Upřímně, kdysi jsem si myslela, že by si o někoho, kdo vypadá jako já, “neopřela ani kolo.” Ale světě div se, ona je úplně super, skromná, laskavá, výborná máma i kamarádka. Seznámily jsme se přes děti a máme se fakt rády, i když já si v jejich naleštěné předsíni sundám své zabahněné barefooty a u nás jí naše zvířata okusují její drahé boty na podpatku. Myslím, že jsme si vzájemně otevřely oči, že jsme vlastně stejné, i když zvenku jiné.
@anonym: člověk se nemůže zavděčit všem. Většinou se nebavím s těmi, co mě hned odsoudí a nic o mně neví. S takovými lidmi nemá smysl ztrácet čas. Hlavně už si spoustu reakcí ani neberu osobně. Někdy jsou lidi protivní a pak se třeba i omluví, že mají den blbec.
Ja jsem jeste porad nepochopila, na co se vlastne ptas. Jak souvisi vas soused s vnimanim krasnych zen? Myslis, ze ti hazi kameny na prijezdovku, protoze jsi krasna?
@ai30 nic takového jsem přeci vůbec neřekla. 🤦🏼♀️ Soused to dělá, protože je závistivý dědek v důchodu a nudí se. Ptala jsem se, jak ženy reagují, když vidí krásnou ženu. Ani jsem neřekla, že já patřím mezi nadprůměrně krásné ženy. Jen mi přijde, že takové ženy bývají hodně osamocené. Ani nebyla otázka na to, jestli se chce někdo kamarádit s ženou, protože je krásná. Ale když taková žena naváže kontakt s běžnými ženami od rodin, jestli by ty ženy měly snahu jí poznat více nebo by jí rovnou odsoudily pod různými urážkami nebo závistí a neměly by zájem vůbec.
Se zdražováním pozemků a materiálů dochází i k většímu rozdělování mezi chudšími a bohatými a čím dál přibývá zelených vdov. A vidím to dnes a denně. Bydlíme na běžné vesnici, rozprodalo se v posledních 3 letech velké množství pozemků za směšně vysoké ceny, koupili to majetní lidé. Většina vesnice je nesnáší už teď a to mají postavené sotva základové desky a manželky viděli maximálně vylézt z auta. Přesto se už na hřištích o nich špitá, že to jsou namyšlené městské fuchtle a že na ně není nikdo zvědavý. Často si pak říkám, jestli se tohle šeptá i o nás. 🙂
No ty totiz v kazdem prispevku michas kose s banama, tak ti nejde moc rozumet.
Myslis si, ze za veci, ktere nemaji s vizazi nic spolecneho, muze krasa a ptas se na otazky, ktere moc nedavaji smysl.
Pokud se nekdo stehuje na nove misto a jedine, co ho z okoli zajima je trasa 'vchodove dvere - dvere od auta', duvod, proc si o nem lide rikaji, ze je namyslena mestska fuchtle, opravdu nebude spanilost a nebeska krasa..
Myslím, že nesoudím - někdy jak už tu padlo, trochu závidím a obdivuji. Moje nejbližší kamarádka, kterou znám už od střední, bývala zdaleka největší kočka ve třídě (i na škole). A jo, někdy to bylo náročnější, protože kamkoliv s ní vyrazit většinou znamenalo stát se neviditelnou. Ale je to fajn ženská, podobných zájmů, laskavá. Kdybych jí zavolala o půlnoci, vím, že se na mě nevykašle, po těch letech je spíš jako sestra...takže ne, neodradí mě to. Jen musím být víc ostražitá vůči sobě, svým pocitům.
@ai30 vážně? Většina mou otázku pochopila, jen ty ryješ a nechápeš otázku...
Slyšela jsem už kolikrát nehezké poznámky jiných žen, na úplně cizí ženy, které nakupovaly dražší oblečení, přijeli hezkým autem, vedli se s atraktivním mužem nebo prostě jen někde prošly hezky upravené. Když přijede hezká žena v luxusním autě, neřekne si většina lidí tyjo, ta určitě dřela, ta je pracovitá, závidím jí tu disciplínu, kterou jistě má. Většina lidí se na ní podívá a řekne si něco ve stylu zas další zlakopka, zas další slepice, co má v hlavě na***, ale stačí jí, že je hezká... A ono těžko dělat dojem na někoho jiného ve snaze navázat kontakt, když má ten dotyčný hned na úvod takové mínění. Nejspíš se i blbě seznamuje se sousedy, když ty ženy ještě ani na pozemku nebydlí, ale už o nich mají sousedi jasno a to jim stačilo je vidět přes záclonu z okna.
Když je fakt krásná, tak se ráda s obdivem podívám, usměju se, prostě krása je něco, co se mi líbí, a tak k tomu taky přistupuju i u žen. A pak je tu druhá skupina žen, které jsou umělé, a považují se za krásné. Babička o takových říkala, že jsou přepíčené, a to tenkrátnezažila botoxky. No a to se potom někdy neudržím, a asi se zasměju, a ano, může to vypadat jako úšklebek.
Myslím, že většině z nás není jasné, proč se na to ptáš. Kde jsi ty sama v té otázce. Mnoho z nás se shodlo, že jako jo, krása a styl jsou fajna zajímavé, ale bez vnitřního obsahu marné.
člověk se nemá soudit podle vzhledu, bohužel to máme asi nějak zakódované a děje se tak často.
Nejde ani tak o to jeslti se s nimi chci kamarádit já, když jsou tak hezké, jako oni se mnou, když nejsem 😀
Řeknu reálný příbeh, abych odpověděla > pracuji v mekáči, pravidelně k nám jezdí jedny ženy, drahé nablejskané auto, opíchané kde se dá >botox, prsa umělý ...(no to není můj šálek kávy) No asi bych se s nimi nekamarádila, ale jsou hrozně milý! Pořád se usmívají - mají rady život. Takže ano mohla bych se s nimi kamarádit, ALE nepatřím do jejich světa.
Myš se taky nekamarádí s kočkou > takže jak se říká svým k svému
@anonym Taky jsme se přestěhovali s mužem na jiné místo a ze začátku k nám sousedi byli nedůvěřiví. Ale po letech máme víceméně dobré vztahy. Dokonce jeden soused nám nabídl ke koupi garáž za poloviční cenu, než se prodává v okolí. A to jsem si ze začátku myslela, že na nás hledí hodně s nedůvěrou.
No já před tím odpovídala normálně, ale taky souhlasím, že pořádně není jasné co chceš slyšet.
Já nevím, asi žiju v jiném světě, ale žádné zlé, arogantní poznámky od jiných na účet cizích/úspěšných žen jsem snad v životě nezaslechla (jo komentáře mužů ano, ale většinou spíš na ženy co je zaujaly "pozitivně"... rozumíme si 🙂).
A co si většina lidí řekne o ženě která... opravdu si myslíš, že každého baví řešit život cizího člověka na ulici? Já si o cizích nemyslím nic, pokud nedají nějaký konkrétní impulz (vyhodí plechovku na ulici...) a i pak to vytáhnu jen ke konkrétní situaci (je to čuně).
Možná by chtělo se na svět dívat pozitivneji, na okolí se usmívat, a nespekulovat kdo si co špatného myslí, ono ti to okolí pak bude vracet taky jinak 😉.
Mám osobní zkušenost. Asi rok a půl kamarádím se sousedkou, je to opravdu krásná ženská. Krom toho je i milá, inteligentní, pracovitá, vzorná máma, prostě fajn. Tak nějak jsme se postupně sbližovaly a rozumíme si, chodíme spolu cvičit, má nádherné tělo, závidím v dobrém, jak říkám, hlavně ten její pěkný zadek 😀 Baví mě, jak na ni chlapi civí, ale má na ně celkem smůlu, čeští chlapi si netroufají, přitom je úplně normální. Rozhodně si z ní nesednu na zadek. Bavím se s ní proto, jaká je, ne proto jak vypadá.
A tak hodnotím lidi obecně a často se mi pak i líbí více, hlavně tedy muži, když je poznám, chlap pro mě nemusí být na první dobrou fešák, ani manžel se mi v začátcích taky nelíbil, až jsme se lépe poznali.
Jinak ženu na ulici, která je kočka, obdivně okukuju a řeknu si wow, ta je krásná! A klidně jí to i řeknu. Jsem přející člověk a závidím v dobrém. Prostě ženskou krásu ocením více než mužskou, jak tu bylo řečeno, je to estetický zážitek jako pohled na zapadající slunce, hezkou kytku, jídlo apod.

Ty fakt krásné, za všech okolností upravené a vystajlované ženy v drahých autech a s naklizeným domem fakt obdivuju. Je mi jasný, že tohle všechno zvládnout je prostě hodně práce, odříkání a sebedisciplíny. Já v těchhle oblastech zrovna nevynikám, takže bych se před takovou ženou asi musela trochu stydět za svůj nedokonalej dům, auto, co už před týdnem potřebovalo umýt, neoholený nohy, 5 let starou bundu, barefootový boty a sice kvalitní, ale určitě ne instagramovou kabelku. Kdyby mě taková žena sama oslovila, tak by mi to určitě nevadilo a věřím, že bychom se i mohly spřátelit, ale většinou se drží spíš pospolu a hledají si k sobě kamarádky s podobným drajvem a disciplínou. Ale já se celkově nehrnu do seznamování s cizíma lidma, jsem v podstatě introvert, který je neustále vystaven kontaktu s lidmi, takže potřebu hledat další kontakty vůbec nemám. Jestli jsi krásná bohatá žena, která ale navzdory své atraktivitě trpí sociální izolací, tak bych ti poradila, abys prostě udělala první krok. Možná se před tebou ty normální smrtelnice jen trochu stydí, ale není to tak, že by tě odsuzovaly.