icon

Jaká jména pro děti jste měli vymyšlená?

bambulik
28. dub 2009

tak my máme Kateřinu a kdyby to byl kluk, byl by to Jan, tatínek na tom trval, já chtěla Marka, u druhého by jsme měli opět Jan nebo Nela

Strana
z3
hankka
28. dub 2009

Zdeni, nepřevedli jsme, protože se naše preference jednoduše změnily.

makelka
28. dub 2009

Samej Tobiáš 😀 😀 😀 😀

ALouši nebuď tajnůstkář, my víme že to bude Frikulín a Fridolína 😀 😀 😀

zdenallicka
28. dub 2009

Hani, aha... My mame jmena sice ctvery, ale dve pro holky a dve pro kluky a doufam, ze preference se nezmeni...😀

zdenallicka
28. dub 2009

Jedni nasi znami dali pred sesti lety Jasminu... Boooze, to bylo pozdvizeni... Dnes je to jedno ze jmen, kterymi chceme pojmenovat nase ditka... 😵

gtver
28. dub 2009

tak u nás byla dlouho vybraná jména pro každé pohlaví jedno konkrétní, jedno se použilo, druhé jsme přesunuli do hypotetického druhého kola, změnu nepředpokládám, už jsme i doplnili nové místo použitého 🙂

slunicko552
28. dub 2009

Tak my žádné 😕 😀 Vybrali jsme až v porodnici 🙂

zdenallicka
28. dub 2009

sluni... 😕

slunicko552
28. dub 2009

zdeni nemohli jsme si vybrat,co se líbilo mi se zase nelíbilo chlapovi.Ještě jsme se dohadovali cestou do porodnice v autě 😅 No a při vyplňování papírů jsme řekli oba Martin,tak je to Martínek 😵 😀

zdenallicka
28. dub 2009

sluni, MArtin je hezke jmeno.. Mam segru Martinu a muze MArtina... 😀

zdenallicka
28. dub 2009

My budem mit Eliáše Matěje a Tadeáše Jáchyma a holky budou Ella Rose a Jasmína Mia... 😵 😵 😵

slunicko552
28. dub 2009

zdeni 😀 Taky se nám moc líbí 😉 ,jen po celou dobu těhotenství nás nenapadlo.A to jsme furt listovali kalendářem 😀

bambulik
autor
28. dub 2009

Ali už se moc těšíme na Kryšpínku 😀

niebau
28. dub 2009

my měli vybrané jména: Adam nebo Kristýnka = a je to Adam

majkeela
28. dub 2009

První kolo Emma Marie a Jakub Josef - máme Emmánka🙂 a pro druhé kolo zatím kluk pozměněn na Bruno Josef a holka se nevííííííí..... Ale ono se ani neví, kdy bude to druhé kolo, tak to se ještě může změnit🙂

sayast
30. dub 2009

my meli Julie (ta se narodila 🙂) a pro chlapecka Eduard po tatinkovi

lenka132
30. dub 2009

Tak já mám tak Kaeřinku, kdyby to byl kluk-Lukáš, nyní se mi libí Nelinka, Eliška, Nikolka, pro kluka Adámek, Matěj

nunacek
30. dub 2009

Známí měli Barbora a Roman - mají holku Barboru, pak měli Romana a Roman - mají kluka Romana.

smardik
30. dub 2009

tak my měli Elišku a Tomáška a narodil se Tomášek, snažíme se o druhé a máme vybrané Jan a Sofie, Elišku už nechceme

iwulik
30. dub 2009

Tak my měli Nicolku a Pavlíka a nakonec to je Davídek,změna padla až v porodnici
Druhé mělo být Natálka,jméno bylo vymyšlené dávno před těhu a nakonec mě ze začátku těhu.cvrnkla Karolínka,chlapeček měl být Adam.......máme Karolínku 🙂

byyz
30. dub 2009

tak my měli Marina Eliška a Vincent Marek...máme Márinku
pro druhý kolo doufám, že ukecám manžela na Oskara 🙂

vikinka27
30. dub 2009

hm, tak prvy Roman, Simona , mame Romana
druhy Rodan / Roderik (nevedeli sme sa dohodnut) alebo Margaretka / Gretka ... tak mame Rodana
po Gretke stale tajne tuzim 😵 (kvoli menu, nie dietatu samotnemu) 😵 😵

sisi.v
30. dub 2009

My jsme měli jasno a napsáno: Christian nebo Beatrice, a máme Claudii 😎

bambulik
autor
30. dub 2009

a to šlo změnit?

kitty68
30. dub 2009

tak my js meli ella a pro kluka bylo vice variant andy (andreas), justin, ja js strasne chtela dennis (ale ani mi nebylo dovoleno o tom uvazovat), mark, tom a jeste gavin a colin 😅

sisi.v
30. dub 2009

bambulik - šlo, nějak nám Beatrice, k tomu ksichtíku co na nás vykouknul, neladilo. No, Christian už vůbec ne 😉

sabinecka
30. dub 2009

Kleopatra nakonec je z ní Sabina

nunacek
1. kvě 2009

Známá měli Alžběta a Kryštof - mají Alžbětu 🙂

evicka7
1. kvě 2009

my máme Viktorku a hošíček by byl Vašíček

emamamamu
1. kvě 2009

my jsme meli Dora a Dora a vypada to, ze bude fakt Dora 😀 😀 😀 😀

vikinka27
1. kvě 2009

emo, trochu zaberiem mimo, ale u nas to s romim tiez do posledneho usg vyzeralo na "pipinu" 😝
😀 😀 😀
nech vam to vyjde s dorou....

Strana
z3