icon

Jaká jména pro děti jste měli vymyšlená?

bambulik
28. dub 2009

tak my máme Kateřinu a kdyby to byl kluk, byl by to Jan, tatínek na tom trval, já chtěla Marka, u druhého by jsme měli opět Jan nebo Nela

Strana
z3
emamamamu
1. kvě 2009

viki kdyz nevyjde, tak to bude blby, bude to proste Dora😀 s pindikem no😀

josifek
4. kvě 2009

ahojky my budem mít Simonu Miu,ale pro kluka jsme měli vybrané David Jan 🙂

bambulik
autor
8. kvě 2009

mě se vždycky líbí nějaká jména ještě jiná než jména vybraná, ale vždy se k těm vybraným nakonec s láskou vracím, Kačenku jsem měla od první třídy a vždy se mi třeba ještě líbilo nějaké k tomu, ale Kateřinu jsem dala, jsem šťastná a lidi mi to chválí, má neskutečně podob, u druhého se nám nejvíce líbí Nela, ale ještě polemizuju o Evě a Janě, ale nehrozí stejně...
a u kluka Jan, ale líbí se mi Vojta, Marek, Matyáš, Matouš

domina
8. kvě 2009

My měli Patrika.Holky jsme neměli, páč jsme s ní nějak nepočítali 😀 V kurzu byly Veronika,Marketa a Jana.Nakonec vypadla Marketa a zůstala Veronika a Jana, do porodnice jsem šla s nevyplněnýma papírama, páč jsem si zkrátka řekla, že to bude kluk.Narodila se Verunka 😀

fiallinka
9. kvě 2009

Jurášek, Ondrášek, Karolína, Zuzana 🙂

cernovlaska
9. kvě 2009

My jsme měli Matěje a Amálku a máme Matěje 😉 původně měla být holčička Natálka,i když podle UTZ to byl kluk,ale přece jenom,dokud není venku,tak to není na stopro,jenže termín byl na prosinec a to by holčička měla všechno v jeden měsíc,tak jsem na matrice vypálila že Amálie a mýho málem odvezli 😀 😀 😀

petruna
9. kvě 2009

Tondu jsem mela vybranýho uz v puberte (cca 10 let) 😎 a manzela jsem musela premluvit...
Holka mela byt Rozárka.
Ale myslím, že pokud budu mit nekdy holcicku, ze uz se mi bude davno libit neco jineho....

suki
10. kvě 2009

Natálie a je to Nikolka 😀 a pak se mi líbilo jméno Filip, Marek a Dominik 🙂

nobody
10. kvě 2009

Hubert, Arnošt, Květoslav, Dobromyslslav
a ženský nevím

suki
10. kvě 2009

😀 😀 Květoslav je nejlepší....by ses tomu chudáčkovi teda pomstil 😝

sayast
11. kvě 2009

My meli Julii a Eduarda (mame Juli)

bambulik
autor
20. kvě 2009

dnes jsem se dozvěděla že kamarádova žena porodila Violku, krásné jméno

markytkaaa
21. kvě 2009

My jsme měli Karolínku a Patrička 🙂 Máme Patrička, druhá bude Karolínka ... takže klučičí jméno nebudu řešit 😎 😀 😀 😀

konja
21. kvě 2009

Máme Blanku, ale ještě jsme uvažovali nad Hana, Jolana, Magda. U kluka jsme měli napsaný Matouš, ale ještě byl ve hře Matěj a Šimon.

acornika
23. říj 2012

poprvé Jasmína - Mikuláš - máme Jasmínku :-*
teď Valentina - Gabriel

Mikuláška jsme zavrhli vzhledem k tomu že žijeme v Německu a tady by mu říkali Nikolaus nebo Klaus což se mi nelíbí

dana3262
23. říj 2012

My meli: Eduard, Svatopluk, Melichar, Jindrich a dívčí Otylie, Rozita. Mame Edu a Jindru 🙂

Strana
z3