Jaké domácí práce milujete a které nesnášíte?
Právě jsem dovytírala a říkám si, jak strašně nenávidím vytírání😄
Za to třeba utírání prachu, vysávání, praní, věšení a skládání prádla mám fakt ráda a užívám si to😄 ale nemuset nikdy vytírat - to by byl život🙏😄 co ještě fakt nemusím, tak je mytí oken😄
Jak to máte vy?😄 co děláte rády a co ne?😄
Nemiluju nic, nevadí mi vysávání, mytí oken, utírání prachu… NENÁVIDÍM dělání myčky, skládání prádla a úklid hraček :D.
Nesnesu, a proto to nedělám, mytí oken. To vždy nechám na manželovi a ať pres ně není vidět, je mi to jedno. Vytíraní taky ne, ale to se dokážu přemoci od doby, co máme Viledu. Jen to vynášení kýblů, brr. Co ráda dělám, resp. mi nevadí je vytíraní prachu a luxování, luxování je docela fajn a skládání prádla. Ale co mě opravdu baví a zrelaxuji u toho, tak to je věšení prádla a žehlení. Já žehlení úplně miluji a vyžívám se v tom, že bylo velké praní a blíží se žehlení. Já bych sušičku mít nemohla, mě to žehlení baví. Jo, a nebavilo mě mytí nádobí. Tam jsem to vyřešila myčkou, i když manžel byl názoru, že nepotřebujeme.
Já úplně miluju převlékání postelí🤩,každý pátek se na to klepu😆 a těším se už na to z práce,jak si to užiju…
A vyžívám se v detailním věšení prádla, to mě uklidňuje..
Nevadí mi žehlení,ale žehlím jen z leknutí ve frekvenci párkrát za rok
Naopak k smrti nesnáším cokoliv rovnat,šuplíky,skříně,to trpím🤦♀️
A z čeho se mi dělá až fyzicky špatně,tak je vyklízení týdenního nákupu do lednice,to ale naštěstí ochotně dělá manžel🙏
A neumím ničeho uvařit jen trochu,vše vařím jen ve velkém množstvî
Taky nejvíc nesnáším vytírání, převlíkaní postelí a mytí vnitřku ledničky. Ráda nedělám z uklízení nic, snad kromě přerovnávání knihovny 😁. Nevadí mi vysávání nebo praní.
Miluju praní a sušení a třídění prádla, nesnáším žehlení a vaření, ostatek je neutral😉

@luckawm K luxování jsem indiferentní, protože to jsme si tak nějak nastavili, že luxuje manžel, takže to není moje práce 😀 Od té doby, co jsme v pronájmu měli půjčený nějaký starý, extra těžký lux, který měl hodně silný tah a já ho prostě sotva utáhla, tak luxuje manžel...a už mu to zůstalo (aspoń něco, já zase vytírám, žehlím, dělám koupelnu a záchod...)