Jaké jméno k příjmení?
Ahoj holky,
za 3 týdny TP a nemůžeme se rozhodnout nad jménem pro kluka. Pro holčičku máme Simonku a u kluka se rozhodujeme mezi Martin a Radim. Mám doma již dvě děti Filip a Lucie. Přijmení je Sklenář. Co se Vám více líbí? děkuji
Mě se moc nelíbí jméno Radim... takže já zase lobuju za Martina 🙂 Martin Sklenář mi zní líp 🙂
Za mě - Martin dost "ojeté" a Radim tvrdé. Jiné by tam nebylo?:o) Sklenář potřebuje klasiku, ale myslím, že jich je víc než tyto dvě 😉 No a kdyby přeci jen, tak Martin.
Martin je lepší - nemám ráda jména co končí na -m, blbě se to vyslovuje a to poslední písmeno tak zaniká... A navíc má i hezčí zdrobněliny :o)
Z těhle dvou jsem pro Martina. Ale osobně bych dala jméno bez R, s ním mi to přijde dost tvrdý🙂
Je to těžký 🙂 Mě se více líbí Radimek,ale k příjmení Sklenář jde asi víc ten Martin.To jsem ti moc nepomohla,viď? 🙂
Radim, taky jsem ho chtěla a k vašemu příjmení to jde pěkně. Martinů je dvanáct do tuctu...
za mě Radim, není tak časté 🙂 kdyby jsme ho neměli už v rodině,tak bych ho taky chtěla 😉

Myslím, že k příjmení jdou obě jména - Martin i Radim. Ale osobně bych byla pro Radima, není tak časté a Martin se mi nelíbí :-/