Jaké originální jméno dát smetanovému labradorovi?
Ahoj všem, snad nikoho touto diskuzi neurazím, pze se zde řeší převážně děti, vztahy apod. Tak co trochu odlehčit🙂 Rádi bychom pro děti stěně 🥰 Bude to smetanový labrador- kluk a nějak mě nechytá za srdce žádné jméno. Pro fenku jsem měla Tara- neboli hvězda, ale nakonec si srdce získal kluk a úplně ho miluju. Jen to jméno 🤷🏻♀️🙈 Nejake neotřele a zvučné jméno, návrhy?🙂)
My hledali jméno na S, hodně se nám líbilo Sam. To se mi pro labika hodí. ☺️ Jenže nám to jméno vyfoukli pro bráchu. 😁 Nakonec máme Sullivena v papírek, ale je to Sully, Sulík, Sulíček. 🤎
My hledali jméno na S, hodně se nám líbilo Sam. To se mi pro labika hodí. ☺️ Jenže nám to jméno vyfoukli pro bráchu. 😁 Nakonec máme Sullivena v papírek, ale je to Sully, Sulík, Sulíček. 🤎
@luciejonsztova jeee Sam, toho máme zatím v záloze 🙂) Sully je také moc pěkné 🙂
Douglas - “Dagy”, Red, Thor
My jsme měli Arana. Aránka, Ájíka 🙂
Pak taky Ozzyho 🙂
U nás mají labradora a jmenuje se Burák, říkají mu Buráčku🙂 My měli pejska Badyho❤️ Teď máme fenky. Sousedi mají staforda a jmenuje se Ruda 🙂
Máme Rockyho 🐶❤️
Neotřelé je - a kdybych měla kluka (mám fenku) - tak David. Dave. Dáda, Davi. Prostě netypické jméno pro psa, přitom zní, bude ho slyšet. A neseběhnou se k tobě všichni psi z okolí, když ho zavoláš.
Mne se líbí Max.
Evžen.
Asi záleží na jeho papírovém jméně a to si nějak upravit, zkomolit, aby bylo jen vaše.
I když my měli australáka s šíleným jménem "querry gree" a byl to náš Browník.
My jsme měli Arana. Aránka, Ájíka 🙂
Pak taky Ozzyho 🙂
@anonym_bfa5ec Ozzy zní super
Asi záleží na jeho papírovém jméně a to si nějak upravit, zkomolit, aby bylo jen vaše.
I když my měli australáka s šíleným jménem "querry gree" a byl to náš Browník.
@uzivatelkapetra My máme v papírech Nakajama del Monte de Haya. Říkáme mu Geralt :D.
Napadl mě Garp.
Všem děkuju za odpovědi a návrhy 🫶🏻. Zvítězil nakonec Sam, Samík, Samíček 😇❤️
Všem děkuju za odpovědi a návrhy 🫶🏻. Zvítězil nakonec Sam, Samík, Samíček 😇❤️
@helmon Jéé bezva! Ať vám dělá radost! 😍 Miluju je, zdraví náš Sulíček 🤎
Meli jsme Gastona a pak Rona
@helmon měly jsme smetanového labradora, jmenoval se Hardy
Neotřelé je - a kdybych měla kluka (mám fenku) - tak David. Dave. Dáda, Davi. Prostě netypické jméno pro psa, přitom zní, bude ho slyšet. A neseběhnou se k tobě všichni psi z okolí, když ho zavoláš.
@berenika39 Jj my měli kocoura Pepíka a přiběhnul vždycky soused.😂😂😂
Tecumseh-Padající hvězda =splněné přání, já tak kdysi pojmenovala křecka 😆 Psa máme Jarvise, vybíral syn. Vadí mi pojmenovávat psa běžným lidským jménem.
@berenika39 Jj my měli kocoura Pepíka a přiběhnul vždycky soused.😂😂😂
@snahnah Taky tak nějak. Pak mám pocit, když slyším, jak nějaké děti volají na své děti Same, Maxi (což obojí jsou dnes dlouhodobě oblíbená jména pro malé kluky), že volají na psa nebo kocoura 😀
@hojda My měli králíky Julču/Julinu- holku a Pepču-kluka (ale ti na jméno obvykle stejně nechodili, tam to bylo jedno, jak se jmenujou)

@helmon když se ti líbí Tara jako holka, tak co třeba Taro / Tari jako kluk? 🐶