icon

Jdeme do 2. IVF. Také budete tento měsíc bojovat? 🙂

verry
18. říj 2015

Jdeme do 2.IVF... je tu někdo kdo bude tento měsíc také bojovat 🙂
pojdme se podpořit navzájem 😉

fori
29. říj 2015

@renca1978 no u nás to spaní hodně zlepšilo poslední rok, jinak když byla malá, také byla pořád vzhůru, a s námi v posteli spí také..... jednou u sebe, potom u nás....já se moc dobře nevyspím když je tam s námi, ale i když usne u sebe, kolem 24,00 je na 95 % u nás v ložnici, nese si sebou svůj polštář a hračku....ale nezbudí mě, jen so vleze mezi nás a spí dál.... jinak dneska ráno jsem netestovala.....ale odpoledne si půjdu koupit testy, .....chtěla bych testovat zítra ráno, ale bojím se že to nevydržím a testnu odpoledne...

renca1978
29. říj 2015

@fori ahoj tak to je podobny jako u nas...za to ja jsem se asi uplne zblaznila udelala jsem si test a fakt nevim co jsem tam cekala.....

fori
29. říj 2015

@renca1978 jjeeeee ty jsi blazínek 😀 😀 a co, ani pregnyl tam není že?

fori
29. říj 2015

@renca1978 já zase pořád dokola koukám na svoje testy a porovnávám s jinýma.. už mi z toho jebe....nemůžu se na nic soustředit....už bych zase chtěla testovat 😀 😀 já vím že to nevydržím a odpoledne testnu....musí tam být něco vidět ne?

renca1978
29. říj 2015

@fori urcite to uz bude videt😉hele kdyz tak mam pro nas zarezervovat luzka v Bohnicich? 😀 ja rano mela bilo coz bylo jasny a nejradsi bych zkusila i odpoledne....fakt blazen 😀

renca1978
29. říj 2015

@fori uz tam nevidim nic tak uz asi vyprchal😉

fori
29. říj 2015

@renca1978 jj, já testovala cca 2 dny po ET nebo před ET já už nevím, ale Pregnyl jsem tam také neměla....ale zítra by jsi mohla mít dušíka jako já...ale ted zaleží na tobě, jestli se chceš stresovat jako já, nebo počkáš?

renca1978
29. říj 2015

@fori ted jsem koukala zase na ty tvoje testy...podle mne to tam je...uvidis ze dnes uz bude videt lip😉

renca1978
29. říj 2015

@fori to nevydrzim...urcite test udelam...

fori
29. říj 2015

@renca1978 ty jsi taky dobrý blázen jako já...no já takhle testovala v úterý odpoledne a nic tam nebylo....říkám si to není možný...tak za 3 hodiny jsem testovala znova a zase nic...ale to jsem chodila čůrat po hodině....nevím proč, takže bylo jasný, že v moči nic nebude...a ve středu ráno byl ten dušík....

fori
29. říj 2015

@renca1978 díky, dáváš mi naději......bojím se, že nebude silit, a že to bude začátek konce.....

renca1978
29. říj 2015

@fori hele a co bricho ?jeste boli?mne chvilema jakoby na ms pak to prejde a tak je to porad dokola

fori
29. říj 2015

@renca1978 ale jako vlastně prvního ducha jsem měla 6 dní po ET odpoledne....taky to je na ty fotce docela vidět....

renca1978
29. říj 2015

@fori nebooooj !!!bude to ok ja tomu verim😉verim ze bude silnejsi....tu 8 ET mas krasnou...

fori
29. říj 2015

@renca1978 no mě se to uklidnilo, už včera navečer....pak jsem si vlezla....na chvilku do vany, do takové přijemné teplé vody, nic horkého, nevadí to ne?

fori
29. říj 2015

@renca1978 odpo sem hodím nové foto...asi pojedu i dřív z práce, stejně se tu dneska kopu do zadku...taky vypadnu dřív a budu testovat 😀 😀

renca1978
29. říj 2015

@fori to nevim...ale pokud neni horka tak snad nevadi...uz se tesim az sem soupnes ty // 🙂

verry
autor
29. říj 2015

JAK JSME NA TOM emoticon :
---------------------------------
FORI - ET (20.10.) - test 28.10. - duch je! 😵
RENCA1978 - ET(24.10) - test?
VERRY - ET teprve bude 😅

verry
autor
29. říj 2015

Holky tak jsem z UTZ doma - mam asi 5 vajec na pravym a 5 na levym...zatím se to přesně říct nedá, až na dalším UTZ - ten bude v pondělí. Vyfasovala jsem další leky....A pak asi ve středu bude odsátí 🙂

@fori jak to vypada s testem?
@renca1978 jak se cítíš?

renca1978
29. říj 2015

@verry ahoj tak to mas krasny🙂ja se citim dobre ale jsem nervozni....kez by se uz zitra rano neco malo ukazalo🙂

verry
autor
29. říj 2015

@renca1978 už testuješ?? 🙂 však je ještě čas,neboj

fori
29. říj 2015

Takze holky, jsem z toho jelen, carka tam je, ale je jen o malililinko tmavsi nez vcera rano....ale dneska mi to slo nejak blbe nafotit....zitra rano testuji zase...a koupila jsem i ten clear blue, tak uvidime....

fori
29. říj 2015

Ale takovyhle duchy jsem mela pri Elle 7 den, pro srovnani tady je test od Elly( ten horni) a spodni je z tedka, oba jsou 9 dni od ET....

renca1978
29. říj 2015

@fori ja bych rekla ze je videt hezky...parada🙂

fori
29. říj 2015

@renca1978 jako na zivo je to videt lepe....ale prijde mi ze ten vcerejsi test nejak vyblednul, je to mozny?

renca1978
29. říj 2015

@fori nesrovnavej to....kazdy tehu je jiny...dulfzity je ze tam ta druha / je.

renca1978
29. říj 2015

@fori tak to nevim...ty Viktorciny mam schovany a vypadaj porad stejne....ale ty fialovy co pouzivas nemam moc rada...vysli mi nekolikrat falesne pozitivni do firmy Cemio ...mam radsi ty modry...

fori
29. říj 2015

@renca1978 nevim...ja GS, ted jsou fialovy...za Elly byli modry....poslu jeste jesdnu fotku, ale padim na rehabku...zatim packo

renca1978
29. říj 2015

@fori paaa

verry
autor
29. říj 2015

@fori jsi testovala až odpoledne?? zkus to ráno.. ja měla ten duch po ranní moči.. no hlavně že to tam je, určitě zítra bude tmavší 😉

Strana