Je tu někdo, kdo by se mnou hubnul?
Ahoyjky, je tu někdo kdo by se mnou hubnul? Potřebuju do 2 let shodit asi tak 30 kg... :D
Ahoj holky můžu se taky přidat? potřebovala bych do jara dát dolů 10 kg ty mám ještě z těhu navíc a až se nám tatínek za 4 měsíce vrátí chceme další mimi🙂
Tatínka máme na půl roku v Afganistánu je voják taj jsme sami:( já ted zkouším tten jídelníček od Havlčka ale fůůj je tam strašně věcí které fakt nejím
@coko.joko Carob - (karob) se získává ze stálezeleného středozemního keře. Vypadá a chutná podobně jako kakao, ale na rozdíl od něj neobsahuje kofein. Carob má vysoký obsah vápníku, železa a hořčíku. U nás se prodává ve formě prášku a drobných peciček. Prášek používáme stejně jako běžné kakao, do pečiva, pudinků, nápojů, a pecičky jsou nejchutnější po mírném rozpuštění na horkých obilných kaších.
kdyby bylo pálivé dobrý na spalování tak už bych byla jak lunt páč já jím všechgno horký a ostrý. Někdy si přidu že mám plechovou hubu.No ale já mám ráda lupínky s mlikem a když rostliný s živočišným se nesmí.??????????????????????????
hmmm, to se toho rači vzdám. Ale jinak vím že ta dělená strava je fakt ůčiná kamoška takhle zhubla devět kilo za poměrně krátkou dobu
jo je 🙂 akorát je horší jak jí přestaneš držet to zase zpátky nepřibrat, ale tak to už ten žaludek zase reaguje jinak.. jsem zvědavá na ten svůj po 8měsících 😀 😀 😀

@coko.joko lol to nepředpokládám :D ale sáčkové koření ano :D