Je tu někdo, kdo by se mnou hubnul?
Ahoyjky, je tu někdo kdo by se mnou hubnul? Potřebuju do 2 let shodit asi tak 30 kg... :D
Tak nevim me tohle rict chlap,tak asi bych snim hned vybehla 😵 me tohle pekne se*e...
@coko.joko Mě taky, taky jsem se hrozně nasrala, ale bohužel je to pablb, nevím co to do něj vjelo...
Jinak dneska jsem pěkně zhřešila holky!! Ke snídani tmavý rohlík a jogurtový napoj, ale k obědu!!! Polévka a kuřecí v číně!!! HRUZA! a k večeři jen jedna větší brambora s dresingem a zeleninkou.
Ale mam hrozné výčitky, takže to vidím na hodinu na kettlerovy, tak snad z toho neumřu, ale pustím si k tomu fil a ono to pujde 🙂)) Napíšu večer kolik jsem nakonec fyzikcy zvladla :D
Já jsem dneska tak grogy , že pokám na devátou hodinu dám malé léky a jdu do hajan,Dneska se u nás cvičit nebude 😀
@dreana a na chlapovi bych si hned něco našla a pěkně mu to vytmavila... 😀 já mám teda štěstí v tom, že i když jsem se párkrát zhoupla 15ti kily nahoru a dolů, tak jsem byla vždycky tlustá.... takže není moc co by mi nadával.... 😅 ale kdyby jo, tak mu řeknu, že s ním teda budu spát, až budu štíhlá.... 😀 😀 😀 on by si to příště rozmyslel.... 😀
@dreana holka zase nespěchej moc ;) co si budeme povídat, když je váha vyšší, tak člověk potřebuje mnohem víc živin!!! A minimálně 8000KJ... Tak raději zapomeň na tukožroutku a na mléčnou dietu... ale raději se zaměřit na živiny, hodně zeleniny, ovoce... my "větší" holky můžeme i banány a víno, což beru jako velikou výhodu, pokud bys chtěla písnu ti mejlík s typy co jsem dostala já od doktorky.. A hlavně žádný diety!!! Brrr jojo nechcem ženský!!! ;) ;) ;)
dreana - mléčnou jsem držela fakt těch 13 dní,dýl se to nemá.Asi ji můžeš opakovat,ale nemá se u toho ani cvičit.
Je to málo energie.Ale jak tam píšou,jdi do toho jen pokud jsi zdravotně v pohodě.Taky bych mu to pěkně vytmavila. Jsou to hajzlíci hubatý... 😉Ale měli by znát hranice 😀Vím jsem naivka
@mil7 To teda jsi naivka. U nás bude mít manža za týden narozky, tak jsem vymyslela, že půjdeme do kina, na véču a do shopingu koupit džíny (manžovi). Matěje nám pohlídá tchýňka, tak už se celkem těším. Včera jsem se ptala manži, co mu mám dát k narozkám a on mi na to jen řekl, že nemusím nic, že mu stačí, že hubnu. 😅 Tak mě docela potěšil. Je pravda, že když jsme se seznámili, měla jsem o 10 kg míň než mám teď a to už jsem těch 6 kg shodila. 😕
Já nevím, ale nějak těm rychlo dietám nevěřím jak rychle dolů tak rychle nahoru plus ještě nějaký bonus navrch 😖
ahojky
holky můžete mě někdo říct co je tukožroutova dieta ?🙂 a mléčná dieta????
Tukožroutská dieta
Tukožroutská dieta je založena převážně na konzumaci tukožroutské polévky. Díky nízkému energetickému příjmu můžete během jednoho týdne zhubnout až 5 kg. Konzumuje se převážně tukožroutská polívka a pak další potraviny, které jsou uvedeny v jídelníčku.
Během tukožroutské diety své tělo pročistíte a zároveň zhubnete. Budete mít během ní dostatek tekutin, vlákniny a některých vitaminů.
Ovšem i tukožroutská dieta má svá negativa. Jedná se i nízkoenergetickou dietu, která by se neměla držet dlouho, neobsahuje sacharidy, bílkoviny a tuky. Někteří jedinci mohou být citliví na tuto dietu. Může přijít i jo-jo efekt.
Tukožroutská polévka
Tukožroutská polévka je velice oblíbená, pokud chcete zhubnout nějaký ten kilogram. Během 7 dní můžete zhubnout až 5 kg. Recept na tukožroutskou polévku je velmi snadný.
Ingredience:
1 hlávka bílého zelí, 6 větších cibulí, 5 rajčat, 2 zelené papriky, 1 menší celer, 1 zeleninový bujón, čerstvé bylinky
Postup:
Všechnu zeleninu nakrájíme na kostky, přidáme bujón, zalijeme vodou a vaříme zprudka deset minut. Poté vaříme na mírném ohni než téměř změkne zelenina. Přidáme nakrájená rajčata a vše vaříme do změknutí. Lehce osolíme, opepříme a přidáme čerstvé bylinky.
Polévka se může jíst bez omezení, kdykoliv na ni budete mít chuť nebo hlad, si ji můžete vzít.
■1. den - jezte co nejvíce tukožroutské polévky, k tomu si dejte jakékoliv ovoce mimo banánů do necelého kilogramu za den, vypijte min. 2,5 l neslazených tekutin
■2. den - k polévce navíc konzumujte čerstvou zeleninu až 1,5 kg, 2,5 l neslazených tekutin
■3. den - k polívce můžete jíst ovoce i zeleninu, ovšem s rozestupy min. 2 hodin, dostatečně pijte
■4. den - polévka je opět základ, k tomu snězte 3 banány, vypijte 1 l mléka a 2 l neslazených tekutin
■5. den - min. 2 porce polévky, mimo to snězte 300 g vařeného hovězího masa a 6 rajčat, vypijte 2,5 l neslazených tekutin
■6. den - min. 2 porce polévky, dále 2 - 3 hovězí bifteky bez tuku s čerstvou zeleninou a dostatečně pijte
■7. den - min. 1 porce polévky, dále snězte rýži Natural a čerstvou zeleninu, vypijte 2,5 l neslazených tekutin
Pokud jste zhubli očekávaných pár kilogramů po konzumaci tukožroutské polévky, tak vám blahopřejeme. Ovšem udržet si je bude další těžký oříšek. Po dietě začněte jíst v malých porcích několikrát denně, nejezte sladké a mastné pokrmy.
verusa22 -http://sjidelnicek.cz/mlecna-dieta/
Jinak holky taky nevěřím,že rychlé zhubnutí se nevrátí,ale pro mě to byl startík a hned po té jsem najela na dělenku.Tede hlavně díky Vám.Také jsem měla o 10kg míň,když jsem poznala manžela.Ale pak IUI -3x,IVF 2x no ty hormony mi daly.Ale stálo to za to mám doma dva úžasné chroustíky.Těhotenství jsem končila s 85 kg.Pak to šlo na těch 69 docela dobře.Ale tam jsem se sekla a rok se né a né hnout z místa 😖 .Tak doufám,že semi to tady povede.
Jinak zítra budu mít kytičky a budou bramboráčky podle misicky.Se moc těším. 😉
holky neblbněte! nad těma rychlozázračnejma dietama vůbec nedumejte! nefunguje to!! To je leda když nějaká 60ti kilová chce rychle zhubnout do šatů nebo do léta.. ale pokud někdo řeší obezitu a nadváhu jako já... nic z toho nefunguje a když už tak jen hooodně dočasně! Já jich vyzkoušela nespočet a rozhodila jsem se hrozně... Jde jen o to nad jídlem přemýšlet... což děláte i díky dělence.. ale nízkoenergetický diety jsou seksakramensky nebezpečný... Jde o změnu návyků, ne jen o chvilkovou dietu...
Začnu nad tím uvažovat až dělenka nebude fungovat 😀 Což doufám, že s enestane.
@dandelion No jo, ale tak suroviny jsem si koupila, zkusím tu polévku uvařit a uvidíme. Jinak, ja to zatím vidím na "vlastní" dietu, to znamena že budu jíst jako tenhle tyden, malé porce a v neděli uvidím, jaky to mělo efekt a podle toho se rozhodnu co dál!
Jinak ja jsem tedka docvičila! 60 minut na orbitrecku hruza :D Asi zítra nebudu hybat 🙂)
Jinak ta dělená, nevím, mě nějak nepřijde jako dieta, vubec nechápu její efekt 🙂) Jak zhubnu tí že budu jíst takhle rozděleně? :D
Týjo tak hodinu na orbotreku tak to jsi dobr´á to já ze začátku dám max 20 min a lezu po čtyřech.
@dreana přesně jak píšeš dělenka totiž není dieta, ale naučítě prostě přemýšlet nad jídlem . Holt to chce čas než člověk do jejich tajů přijde 😉 Každému sedí něco jiného.

@dreana to je hnusný teda.... neříkám, že Tě musí opěvovat.... ale takhle.... 😠