Je tu někdo, kdo by se mnou hubnul?
Ahoyjky, je tu někdo kdo by se mnou hubnul? Potřebuju do 2 let shodit asi tak 30 kg... :D
@cabalkova ,je to jsi zlato 😀
@misicka455 ,uz vim...delana strava ctu vas,ale jeste jsem nemela tu odvahu tam pisnout 😵
@luuca.b to máme za pár....
@misicka455 my máme lednovýho souseda... tak kdyby jste se chtěly vdávat.... 😅
@coko.joko jo tam jsme chodila, ale docela to tam vázne sem tam někdo napsal a pak třeba měsíc nic
Holky pro dnešek se loučím a zítra na to vlítnu ráno se zvažím , změřím a uvidíme 🙂
Mne zas ta dietolozka rikala, ze ty uplne netucny jogurty jsou blby, ze jsou zahusteny skrobem a to jsou samozrejme kalorie navic, takze to chce jogurty kolem 1,5 procenta tuky, ty ze ty sacharidy nemaji...
tak já teda asi taky zkusím tu dělenou, jen bych potřebovala, aby mě někdo kopal s prominutím do prdele, abych to vydržela. Ale snad když budou vidět nějaký výsledky, tak bude i motivace. Jinak já mám 170/90 😔 , rodit jsem šla se 105. Všechno mi jde do zadku, boků a břicha - mimochodem břicho mám jak v pátým měsíci těhotenství a když běžím, tak se mě netřepou tolik prsa, jako to břicho 😖 . Chodila jsem na spinning - což je super, ale docela drahá záležitost a jelikož mi za chvíli klesne rodičák, tak si to už nemůžu dovolit. Takže jedině aerobik a doma rotoped.
@bocinka ...no dobry to je 😀 jeste ten spek schodit,ale to jde spatne vytahana kuze....no to bude boj a fakt od zitra makam,to jsem potrebovala se nejak vyhezovat....uz mam na zidlicce svoje hadry pres mesic a porad chodim okolo a ted se uz tesim,az je obleknu....
@cabalkova ,neboj budes mit taky...ja potrebuji dat 20kg dolu
jste mě nabudily holky... dneska jsem si koupila sluchátka do mp3, takže jdu dolů na rotoped, aspoň dvacet minut.... 🙂 zatím se mějte.... já ještě přijdu....
HURÁÁÁ DO TOHO A PŮL JE HOTOVO.... 😵 😵 😵 😵

@misicka455 fakt?a kdy?