icon

Jméno pro chlapečka s příjmením Mandous

kessien
20. dub 2019

Poradte!!!Ja chtela Jakuba,pritel nechce.Takze u nas se resi jmena Krystof,Ondrej,Samuel,Alexej nebo Andrej.Jak reknete zdrobneline Andrejovi?

olga_
20. dub 2019

@kessien Babiš 😂. Jakub je krásné jméno. Z výběru bych šla do Ondřeje nebo Kryštofa. My jsme teda postupovali tak, že jsme si každý prošli separé jména. Seznam toho druhého jsme proškrtali o jména, která fakt nepřipadala v úvahu a pak jsme vytvořili ze zbytku společný seznam o pěti jménech. Ta jsme seřadili každý za sebe podle preferencí (a to pořadí jsme měli stejné - vzácná shoda 😀). Ale dítě se stejně jmenuje jinak 😂😂😂.

malinkaelinka
20. dub 2019

Andrej, to je fakt Babis :D nedávala bych stejně jako Adolfa nebo třeba Fidela :D Jakub je nádherné, Kubíček byl moje oblíbená panenka-miminko. Ale jmenuje se tak manžel, takže syn má smůlu :D :D z výběru se mi líbí Ondřej, krásné jméno, plno variant oslovení. Taky bych brala, ale to už je švagr :D

ariadna12
20. dub 2019

Za mne Krystof

cervickova
20. dub 2019

@kessien Ja se jmenuju Andrea a kdyz jsem byla malá, babi mi říkala Andreásku. 😂 takže možná by to šlo i pro malýho Andreje?

hannasweet
20. dub 2019

Ty jo mne se asi nejvic libi Alexej... ale predstava, ze mu deti budou rikat Alexeji me celkem desi

kittyy17
20. dub 2019

K tomuto příjmení se hodí téměř všechno. Ale zkus vymyslet jméno pro kluka s příjmením Rampouch 😂 když vezmu kalendář a vyskrtam všechny co končí na -mir nebo -slav, dále ty co mají poslední hlásku r, nebo obsahují r, pak skrtnu všechny neobvyklé jména, jména členů rodiny, tak zbyde cca pět použitelných jmen... máme dva kluky, Tomáška a Míšu...

lenoulinkaa
21. dub 2019

Mně by se libilo zkráceně Alex.

gruyerre
21. dub 2019

@kessien řekla bych, že se vám hodí všechna jména, takže bych volila to, které se vám (tobě a manželovi) líbí nejvíc. Pokud to bude Andrej, z poznámek některých holek v téhle diskuzi o Babisovi si nic nedělej, za pár let bude zase ležet lidem v žaludku jiný politik. Je to pěkné jméno a zdrobnělina je Andy.

majanax
21. dub 2019

Adrian

kessien
autor
21. dub 2019

@hannasweet@ tak muzou i Alexi,nemusi presne Alexej 🙂

andrejka_o
21. dub 2019

Andrej je pěkné jméno, neobvyklé pro kluka. Mě ségra říká Andrisku, kamarádi Ajo... To by šlo i na kluka ;)

lv
21. dub 2019

Andy, zkráceně zdrobnele pro Andrej.

zelenaesmolda
21. dub 2019

@malinkaelinka Andrej je pekne jmeno a nez odroste tak po Babisovi nebude ani slechu

bayt
21. dub 2019

@kessien Asi Andy...? Jinak upřímně, mně se teda jméno Jakub Mandous vyslovuje nějak špatně. Z těch možností se mi nejvíc líbí Kryštof.

ahyt
21. dub 2019

@zelenaesmolda Bohuzel skody co napachal pacha a bude pachat prave odnese budouci generace .Pro me je slusnejsi slovo p...l nez Andrej 🤐

kejt29
21. dub 2019

Andrej je moje vysnene jmeno 😍 A spojeni s Babisem bych nebrala vazne, jak se narodi nikdo si ho s nim spojovat nebude.

zelenaesmolda
21. dub 2019

@ahyt aha,takze kdyz se vyskytne nejaky diktator se shodnym jmenem jako je vase dite tak ho nechate prejmenovat?presne diky lidem s tvym stylem uvazovani se deti s odlisnym jmenem stavaji tercem sikany.prumerne inteligentni clovek si dokaze totiz rict,ze jmeno za sveho nositele fakt nemuze...

bayt
21. dub 2019

@ahyt Mně to taky připadá přehnané. Tak to bych nemohla dát skoro žádné jméno, od Miloše, přes Adolfa až po Josefa (Stalina).

ahyt
21. dub 2019

@zelenaesmolda A Ty opravdu nemas zadne jmeno spojene s nekym pro Tebe nesympatickym a kvuli tomu bys nikdy to jmeno nedala svemu diteti? Neverim neverim.Kazdej takove jmeno ma a pokud ho nemas jsi asi jedina.Ja vyjadrila svuj názor a to se nesmi? A ver ze moje inteligence je hooodne nadprumerna.A to jak pises ze bych nechala prejmenovat sve dite?? Samozrejme
ze ne.Ale tady se pise o konkretnim jmene zda ted!!!!! dat a k tomu jsem se vyjadrila.Ne co kdyby.....a to je rozdil,doufam ze to chapes😊

ahyt
21. dub 2019

@bayt ano mozna pro nekoho prehnane ale ja bohuzel vidim jake skody Andrej napachal pacha a jeste napacha a nemuzu se s tim vyrovnat.Ne kvuli sobe ale kvuli mym vnuckam a vsem mladym lidem.Holt to tak mam.Myslim ze kazda generace ma nekoho takoveho.Napr za valky znamy vtip: Adolf Prdela prijde na úřad s tim, ze se chce nechat prejmenovat Urednice soucitne pokyva hlavou a zepta se jak by se chtel jmenovat.On odpovi :Josef Prdela.

kejt29
21. dub 2019

Lidi proboha je to JEN jmeno!

kessien
autor
21. dub 2019

Holky,tak ja dam Alexej 😁😁

lenbela
21. dub 2019

A co místo Andreje jméno Andreas? Andrýsek?

zelenaesmolda
21. dub 2019

@lenbela s timhle prijmenim to zni dost blbe jelikoz Andreas pusobi cize

bayt
22. dub 2019

@ahyt Jezisi, je to idiot, ale takovych jeste bude. A prezili jsme je vsechny.

ivetaeminemka
11. kvě 2019

Ondrej