Jméno pro holčičku
Ahoj,
čekáme miminko holčičku a s manželem vybíráme jméno. Mně se líbí Olívie, Elen, Mia, Liliana, Anna, Eliška. Manžel chce Lauru.
Prosíme o radu i Vás. Pište prosím návrhy jmén co se Vám líbí, můžou být česká i cizí 🙂
@chrystyanna jako jasně, že se mohou používat nejrůznější zdrobněliny, ale v úřednickém styku musí diktovat Alžběta....
Nečetla jsem celou diskuzi, ale máme Laru a další jméno se mi líbí Julie 🙂
Máme Sofii A Julii. Taky se mi hodně líbí Adina a Olívie je super, akorát jsme si neuměla představit, že jí budu říkat třeba Olivko 🙂
My máme holčičku a jmenuje se Vanessa Viktorie 🙂
@lenkas1982 Jj,Hana se mi taky moc libi. ☺
Máme Beátu a každý je vždycky nadšený - není to úplně časté (většina lidí si jméno hned zapamatovala) a jde to říct na milion způsobů 😉
Karolína 🙂 ...u nás neprošla ani jednou 😊 ...ale i tak jsem spokojená-máme Veroniku a Danielu 💕
Ahojky, máme Ellen a ted budeme mit Lilien 🙂
Máme Adinu, líbí se mi Lada, Elen, Magda, Viola..
@marka128 Elišku bych nedávala. Ted se tak jmenuje každá druhá holčička. 😊 Nejvíc se mi líbí asi Mia a Elen. Laura taky není špatná. Já bych chtěla Emu. 😊
Co říkáte na Noemi nebo Michaelu?
Místo toho aby se mi seznam jmén zmenšoval se pořád zvětšuje a já vážně nevím. Těch krásných jmén je fakt moc... :/ :D
@lucienejedla Elišku?vzdyt se každá druhá jmenuje Mia,Sofie,Liliana,Ema,Ella..
@vita_ chudak neomi sklenarova,to je fakt divne.michaela je celkem ohrana...
@zelenaesmolda Je ohraná, ale lepší než současné Ellen, Sofie, Emma, Anna atd. No nám už zůstala jen Soňa (chce chlap) a Gabriela (chci já) a teď kdo z koho :D
@vita_ no tak chtela jsem rict at date obe ale tahle kombinace by znela dost desne :D
me osobne se Sona nelibi,predstavim si pod tim nejakou sprtku a rektalni horolezkyni,nevim proc,zadnou sonu neznam
zalezi na prijmeni at se to k nemu hodi
My bydlíme na vesnici a žádné cizí jména tu nejsou. Je tu hodně Verunek, Klárek, Adélek, Natálek. Tím jak jsme vesnice malá a zapadlá by tu skoro každé jméno bylo "originální" :D takže my moc na jedinečnost nehrajem, spiš chceme, aby se nám jméno líbilo a aby se dalo holčičce říkat více způsoby =)
Záleží na příjmení ale my máme Renatu a když jsem čekala druhé tak byla v plánu Andrea. Jinak se mi líbí Nikola.
@zelenaesmolda Ježiš tak takovou asociaci nemám 🙂) Mě to připominá Sony a oslovení "Soni" mi zní zas strašně měkce. Ale "Gábi" je taky strašný .
@eliesch1 jen můj názor. Eliška je nejvíc dávané jméno v Česku.
@marka128 My máme tři dcerky - Lauru, Sandru a Adrianu 🙂

Mariana