Jméno pro páté miminko - máme Zuzanku, Šárinku, Vladíka a Toníka
Ahoj všem , potrebuji poradit , sice mam jeste čas , ale jméno pro pate miminko je tezke vybrat 😁🙂 mame doma Zuzanku , Šárinku , Vladika a Toníka , pro holčičku mame vybráno Amálie ale pro chlapečka nemuzu nic vymyslet s manželem . (Příjmení je Liška -Lišková) takze s nápady prosím sem at uz pro chlapecka nebo holčičku 🙂 Dekuji všem 🙂
@bayt jasny chapu to 🙂 jen mi to pripomnelo 😂
Václav - Vašík
Apolenka a Albert
@apollonka me napadla ani nevim proc pri cteni prispevku Rebecca
@apollonka Jan(Honzík) ,Lukáš, Petr, David to jsou hezka jména mě se líbi i Gabriel. Holky- Anna a Maria (anna maria) nebo Emma a C(k)arla (emma carla) 😉
Dominik
Janík, Dan, Lucie, Michaela
František
Mě se líbí František a Dominik 🤗
My máme taky Toníka a každým dnem očekáváme Vašíka 🙂 taková česká klasika 🙂 takže Vašek Liška je za mě taky pěkný 🙂
Adam, Radim,Jakub,
Jan, Jiří ( Honzík, Jiřík - hodí se to k těm klučičím ), pro holku Tereza ( Zuzka, Šárka, Terka - také to k těm holčičím pasuje ).
A co Lojzík? Alois Liška? Nebo Arnošt? Stejně se mu říká Arni
A holčičce by šla Bětka (Alžběta, Bětuška, Bety).
A Emilka
Holky, paní už má 3 týdny miminko na světě, a je to Alex - co jsem koukala 😉
Hynek, Metodej, Adam
František je hezké 🙂Fero,Fany a Fando
Dobry den, co takhle Marta,Patrik..😉
Je vtipné že se tato diskuse dostala na hlavní stránku koníka, i když zakladatelka diskuse porodila dítko před měsícem. A samozřejmě chlapeček již jméno má 😁😁😁
@misicka1988 co dodat 😁 ale všem dekuji 👍 chlapeček se jmenuje Alex a bude mu uz měsíc ❤️
Ondřej?

@apollonka Jan je krasne jmeno, jen mu pri nastvani prosim nerikej Jane - bude mit k zakladnimu tvaru sveho jmena odpor! Soudim ze sve zkusenosti a zkusenosti me kamaradky. A ted v dospelosti se ucim pracovat a tim, kdyz me nekdo oslovi zakladnim tvarem meho jmena. Stejne se ale vzdycky oklepu strachy, co jsem zase provedla🙄🙈