Jsem moc vysoká.
Holky mam takovy problem. Merim 176 cm, pusobim pry jeste vyssi. Stydim se za svoji vysku, lidi maji blby kecy, citim se jak nejaky monstrum. Treba ted jsem v nove praci a malokdo je vysoky jako ja a to i kluci. Jeden kluk rekl, ze jsem prerostla a ze mam ramena jako chlap. Proste porad nejaky poznamky k moji vysce. Pritom nejsem nejak extra vysoka. Kdyz uz se konecne citim dobre a neresim to, pak zase nekdo zacne resit moji vysku. Nechapu to, ja taky neresim kdyz je nekdo maly nebo tlusty, hubeny...proto nechapu proc resi me. Je mi z toho smutno a citim se jako nejaky exot, jako neco neobvyklyho kdyz rozumite. 😐
Znám holku, co má 198 cm, našla si stejně vysokého manžela a jsou happy 😀. Jen jsme zvědaví, jak narostou jejich děti, mají kluka a holku.
@veronika8808 já myslela, že řídit se smí až od 150 cm 🙂. A to oblečení, ty si to rase můžeš zkrátit a nebo jít do dětského. Já jsem si to neprodlužim 😄. Já zase z důvodu rukávů a celkové délky si kupuji M místo S, ať mi je to pak v těle volné na šířku 😄. No každá výška má své výhody a nevýhody. A tvoje dcera je na to s výškou jak? S tou školou, jsi mi připomněla, šla jsem si vyzvednou dceru do družiny, tenkrát třetí třída. Neviděla jsem družinarku, tak se jedné "holčičky" ptám, kde máte paní učitelku. A ona to otočila a řekla, to jsem já 😄😄. Vůbec jsem si mezi dětma nepoznala,jak byla výškově cca totožná 😄. Tak ať se podaří zhubnout a jsi hezká nevěsta 🙂
Prijmi se takova jaka jsi. Co jineho na toto chces rict.
@svija tak výška se dědí vždy jenom po jednom.. 198 na chlapa je ještě pohoda. U ženy je to něco jiného... Jestli klučík zdědí výšku po matce, tak může mít klidně 220😄. A jestli holčina po tatínkovi, její výška bude kolem 180.
Nejsi zas tak vysoká. Mám 180 Cm. Hrála jsem závodně basket a tam jsou vysoké holky. Jsou i holky co mají 2 metry.
176 cm je uplne normalni vyska. Spis zapracuj na sebevedomi.
Ja mam 182 cm a jsem spokojena. Tedy do chvile, nez si mam koupit kalhoty nebo neco s dlouhym rukavem 🤭
měřím 165 cm a byla bych vděčná za 176 🙏 😀
jinak musím říct, že u mě to nízké sebevědomí třeba vypracovala nevědomky mamka v dětství...chtěla mě bránit jakoby, ale tím, že o tom pořád mluvila, že jsem jiná, že za to nemůžu atd atd atd, tak ve mě tím vypracovala právě ten pocit, to bylo nejhorší, ne občas blbé poznámky lidí, to mi až tak nevadilo...snažím se na to u dcerky jít jinak, tak snad si sebevědomí vybuduje dříve než já 🙂
Ja mam asi 182 (presne nevim) a ano sem vyssi nez hodne lidi.kolem (no nez 99% zenkych kolem me urcite 😂) ale nijak zvlast to teda neresim a I podpatky do prace nosim, obcas ma nekdo poznamku ale nemyslim ze by to bylo mysleno negativne a ja to tak ani nevnimam...ono je taky rozdil ve vnimani vysky postava, pokud ma nekdo s touhle vyskou 60kg tak pusobi uplne jinak nez kdyz ma 100kg...
mám 180cm a s výškou nemám žádné problemy. DOkonce ani s muži. Prave naopak, když přiberu, není to poznat, protože se to hezky rozloží 🙂
Zřejmě působí mohutným dojmem, vysokým ženám sluší když jsou hubené.. Každopádně máš kolem sebe samé nevychovane lidi, protože komentovat nelichotive něčí vzhled je víc než neslušné.
@izz76 Jsem stihla.
A s takovou figurou mate nejaky komplex? T
Vyprdnete se na ostatni ☺
Vypadas uplne normalne
Výšku máš akorát. Moje sestra měří 178 cm. Já mám 173 cm, v rodině jsem nejmenší. Nic si z toho nedělej. Buď ráda, že jsi vysoká. Ono to má i své výhody.
Ja mam 184 cm a manzel 203. Mame 2 holcicky a budou taky vysoky. Na stredni jsem vycnivala, ale hodne je to o sebevedomi. Ano, jsem videt, jsem mohutna k ostatnim holkam, a musim resit obleceni a boty. Ale nechtela bych byt prumer, protoze to neznam. Jsem zapamatovatelna, to je nevyhoda, zdraví mě lidi a já nevim kdo jsou.
Jsem zlatý střed, měřím 166 cm. Slýchám spíš občas že jsem menší, než větší. Ale já to nikdy extra neřešila jsem spokojená.
Na tvém místě bych taky byla spokojená 🙂 no tak si vyšší, no a co? Však vyšších chlapů než jsi ty je určitě dost, i já jich znám hodně. A komu je tvoje výška "divná" nebo něco extra, můžeš poslat do patřičných míst. Furt lepší vysoká žena, než malý chlap :D
@katerina_j tak to já mám o cenťák víc a přijde mi to jako naprosto ideál :D
Myslím, že je to věc, která se nedá změnit, takže není důvod se kvůli tomu trápit, tím že se budeš trápit se nezmenšíš.
Smarja, vzdyt jsi krasna zenska! Postava jak z plakatu. Ja zavidim ty rifle. Ja bych je mela na zemi. 😂
@blondynka400 Sem tam si je vezmu, ale to chlap držkuje, že jsem stejně vysoká 😀
Takže kvůli němu, když jdu někam bez něj tak si je ráda vezmu. 🙂
Vypadas skvěle 👍
Já mám 156cm a doteď občas trpím,když jdu s kočárem a lidi okolo,že mám pěknou sestru a jestli už jsem vyšla že základky.. když řeknu že je tohle dcera a jsem dávno dospělá, tak se se mnou hádají,že určitě lzu

@blondynka400 Auto naštěstí řídit můžu 😃 Jo,je to strašný.Kdyz jdu dceri naproti ke škole tak její spolužáci v 5 třídě jsou vyšší než já.Kazde kilo je na mě strašně vidět.Ted mam po porodu navrch 15kg takže vypadám jak malá almara 🤣 V červnu se mám vdávat tak to musím dát dolu a budu doufat,že na sebe seženu saty 😃 Mám i problém na sebe sehnat zimní bundu protože mi bývají u všeho dlouhé rukávy.Takze aby mě bunda padla,tak si musím kupovat XS .. O kalhotách ani nemluvím 🤣🤣