Jste na Materske Centrum déle než 10 let?
Je tu někdo 10 let nebo déle?
@rencinka87 já stejně 🙂 od května 2011
A odkdy vlastne Konik funguje?
@felixfelicis To nevím, ale tipuji tak rok 2005? Třeba to někdo objasní.
MK je odnož z Beremka, vzniklo to tak, že holky ..už jim nestačilo prostě jen bereme se...ale těhotní, mají děti, nechtěly plnit ty stránky, slovenská verze byla první, hledaly se názvy pro českou, měla obsahovat modrou...nebo koníka? už přesně nevím,...jsem jednou z prvních členek, podílely jsme se na vymýšlení názvu..
2006 - březen, tuším...tam sahá má registrace..MK byl bud jako druhý, nebo jako třetí - ještě byla Střecha..Chodím a nakukuji již sporadicky, během těch let se vyvíjí nejen MK, ale i já 😀
Já jsem od dubna 2011 🙂
Dám dotaz do pléna: Jak vnímáte své další setrvání tady , když už děti jsou větší? Mne už napadlo, že časem už na toto fórum nebudu úplně patřit, na druhé straně já to tady mám ráda, plno lidí jsem poznala i v reálném životě, hodně věcí jsem se dozvěděla, já jsem také hodně profesních rad rozdala. Plno lidí mě zná nejen virtuálně, v podstatě se ráda podělím o historky mých dětí, o své tvoření , jak náramků, nebo zdobení stolů, o naše cesty, o mé myšlenky. Na druhé straně, generačně jsem už jinde než nastupující generace zde, tak nevím, kdy přijde mezník, že už prostě budu "out" 😀 😀 😀 Jak to vnímáte vy?
@leiladelly Ja sem popravde chodim cim dal vic kvuli jinym vecem nez detem 🙂. Vetsina znamych uz na Facebooku nic nesdili, je tam mrtvo. A debatovat tam s anonymnimi diskutery, to je tak akorat o to zkazit si den. Tak misto toho chodim resit aktualni deni sem, je mi tu dobre.
@felixfelicis Já na Fb neřeším dlouhodobě vůbec nic, kdyby tam nebylo naše odborné fórum, šla bych dávno pryč. Takto si čtu aspoň kazuistiky. Tady se do debat nepouštím, úplně nemám čas, ale ráda se podívám, ráda něco sdílím.. Nějka zatím dead line nevidím, že bych chtěla odejít 😀
@leiladelly Ja tam zustavam kvuli bazaru BF bot 😀 Jinak me to docela mrzi, radsi bych si povidala s lidmi, ktere znam primo osobne. Ale kdyz to nejde, jsem rada, ze to aspon zije tady 🙂
Já mám mladší dítě zatím malé, takže out zatím nejsem. Ale tenhle typ fóra mě baví víc než nadnárodní sítě jako Facebook. Před koníkem jsem chodila na Dámu.cz tam se řešilo všechno od dětí, přes knihy, cestování až po politiku, bylo to super, ale časem dáma umřela.
Tady už taky víc sleduju i témata mimo děti a zatím mě to baví.
Od 7/2011 ✌️
Já za pár dní 10 🙂 Na Koníku od 4/2012 a nejvíc mě bavila éra Martina, kdy tu byla pupíčková a další holky.. Na tu dobu moc ráda vzpomínám, přišlo mi to laskavější , pohodovější - ale je pravdou, že nebyla takový výbušná témata, max očkování , nošení a příkrmy 🙂
@kamino Máš pravdu, "doba Martina" byla fajn, dal tomu laskavost, odlehčil... Na éru pupíčkové, Markéty.. vzpomínám také ráda....
@leiladelly Co to je samý ambassador produktů a zrušily se skupinky, tak sem samozřejmě stále chodím, ale už to není takové.. Martin moc chybí. Já to říkám pořád, když je v kolektivu nějaký rozumný chlap, hned to jinak klape 🙂
Od toku 2009/2010 tuším. V lednu 2010 se mi narodil nejstarší syn a tak nějak sem pravidelně zabrousim
@kamino Je škoda, že se zrušila možnost přátel, byl to takový mezník, kdy hodně lidí odešlo. Ano, Martin byl takový "katalyzátor" 🙂
@leiladelly
@felixfelicis já to tu objevila až s předškolákama. A vlastně jsem začala být více aktivní, až kvůli situaci, kterou jsem tenkrát řešila s předškolačkou. A už tu zůstávám. Je to moje jediná soc. síť. a je to návykové. FB jen mám, lezu tam tak 2x za rok, neumim s tim, no a pak ještě IG, ale to mám pro sebe a pár přátel prostě jako fotogalerii. Jo a obojí jsem si založila primárně kvůli dceři, abych trochu viděla, co na síti vyvádí ona.

Tak proč anonym?