Kabelky. Kolik jich máte doma a kolik používáte?
Holky, kolik máte doma kabelek? A používáte všecky?
Já mám většinu kabelek “lepších” a fakt je stridam, mám jich asi 20 😱ale poctivě nosím všechny a co nenosím daruji svagrove nebo tchýni
Mám vždy dvě oblíbené, jak pořídím další, ty starší jdou mámě, sestře. Zrovna sháním novou oblíbenou 😆
Mám jednu, kterou jsem si ušila. Momentálně nosím peněženku v plátěné nákupní tašce přes rameno nebo v přebalovací tašce.
Dopočítala jsem asi k dvanácti hlavním - mám hlavně designové kožené, pár velkých, pár menších, a k tomu nějaký longchampky. Sbírku jsem budovala pár let, ted už je moc nenakupuju, vydrží mi věky, všechny jsou hodně kvalitní. Zbavila jsem se už celkem dávno laciných a koženkových kousků. Střídám dle sezóny a aktuální nálady, většinou ale nosím jednu delší dobu, nebaví mě přendavat věci.
2 a občas používám jednu. Když nemusím tak si ven neberu nic, max klíče do kapsy.
@aviho Už asi jen 7 (dvě malé značkové přes rameno z toho jedna sportovní a jedna elegantní), pak dvě velké kožené mají tak 10 let, kam se vleze notebook a sešity A4 (ty ale od doby na MD nenosím), pak jednu větší látkovou z trhu ze zahraničí (taková trochu dětinská ale nevšedná) a pak dvě malé slávnostní do ruky a na rameno. Od doby co jsem na MD nosím jen baťohy, takové kožené elegantní a oba jsem slušně zničila. Mám kamarádku, která jich má celou skříň (viděla jsem na vlastní oči), prý kolem 80 ks kabelek.
Kabelky jsou moje vášeň🙂 Od té doby co mám děti, jsem svůj stav hodně zredukovala neboť moje děti mají neotřelé nápady.... A pokud počítám i plesové psaníčka - tak už jen 6ks.
To číslo sem snad ani nemůžu napsat. Hodně, hodně moc. Můj muž mi říká - kabelková, botičková. Střídám, občas nějakou pošlu dál, ale mám i takové ty "hogofogo" a ty někdy dám a často půjčuju jen svým dcerám.
@aviho mam 3 z toho 2psanicka - ted nepouzivam ani jednu. Prebalovaci taska z kocarku je nej.😂😂😂 ale do obchodu nosim batoh - lip se taha do toho kopce.
Měla jsem jich hodně ale ty jsem dala pryč,miluju značku Guess mám 4 takové základní barvičky už šilham po další 🤗
@mimisef Mně se taky líbí Guess, moc, mám teda jednu parádní, ale nepřijde Ti, že moc nevydrží? Rychle se opotřebují - oloupou?? Jà měla loni v zimě i peněženku, kterou jsem za asi 3 týdny fakt vracela a dostala zpět i peníze, protože se celá oloupala i na místech, která se třeba vůbec neohýbala a měl to být originál, teď mám jinou, Guess ze Švýcarska od švagrové, tak doufám, že vydrží víc.
Nosím většinou batohy od té doby co mám děti, mám 4 🙂 a 2 kabelky. Nosím tak nějak všechno
Jsem minimalista, takže kupuji jen to, co opravdu potřebuji. Kabelky potřebuji 2, tak mám 2. Jednu nosím do práce. Mám v ní materiály, které musím mít vždy v práci u sebe, takže je doma nevyndávám. A druhou kabelku mám na běžné nošení. Až budou škaredé a nenositelné, tak je nahradím novými.
Momentálně jich mám 7, ale použivám jen 3 a to jsou všechny Obag. Miluju jak si během pár vteřin vše přehodim a mám zas jinou variantu, navíc mám malé dítě, takže otíratelná kabelka s pratelným vnitřkem je můj favorit 😅
Třeba budu hodná a zas mi Ježíšek nějakou donese 😅🙏🏻
Jej, mám jich moc, počítat to teda nepujdu, ale tak 25? Momentálně je většina ve skříni a pod postelí. Než jsem šla na mateřskou, nosila jsem je skoro všechny. Kabelky jsou super, člověk do nich nemusí hubnout 😉
Dřív jsem měla kabelek hodně, postupně jsem je darovala nebo vyhodila. Většinou byly laciné a zub času neúprosný. Teď jsem si nechala jen ty nejlepší, a to černé psaníčko, jednu menší na vycházky a jednu větší na konference. Do práce nosím batoh kvůli zádům. Ale až budu "velká" mým snem je LV (ne s monogramem) a Hermes 😉
Mam jich hodne (chystam se je ale dost protridit), par kvalitnich a jen asi dve, ktere nosim. Ted s detma nosim spis takove hezci tasky cross body, aby mi furt nepadaly, kdyz litam kolem deti. Aktualne preferuji spis sportovni, ale presto elegantni. Adidas - velka taska, kterou lze nosit jako kabelku (kabelu) a vejde se tam veci! Dakine - sportovni a presto elegantni, tu mam jen na prochajdy, na klice, mobil a piti. Mam i jednu Darabags, kterou jsem dostala od sestry k vanocum a tu si setrim, az budu zase chodit po RD do prace.
Mám 2 kabelky (jednu jsem si koupila na Hawaii, to je můj skvost a 2. v Humanicu) a 2 batůžky. Batůžkum jsem propadla... netíží mě jen na 1 rameni a mám obě ruce volné.
Ja jsem si oblibila Michael Kors, ty mam 3, ale nosim jen jednu a pak jeste jeden elegantni batuzek. Pak mam jeste asi 5 jinych kabelek, ale ty skoro vubec nenosim.

Já to postupně rozdávám, momentálně mám asi 6 a stejně používám jednu :D