Kdo máte doma chlapečka Rafaela? Jak mu říkáte?
Máme doma michaela a rozhodli jsme se s mužem, že druhý syn bude Rafael. Také archanděl. Nevím ale co čekáme, je to překvapení. Prosím kdo máte doma Rafaelka jak mu říkáte? Okolí mě odrazuje, že je to tvrdé atd...ale přeci Richard je třeba tvrdší a také se dává. Na holčičku jsme chteli lilien ale asi dáme Lucinku. Ach jo 25 dní do TP a já stále nevím co dat. Klasika jako Honzík a Terezka nechceme!
Ahoj, obnovují vlákno. Ano máme Rafaela. A teď čekáme třetího chlapečka. Bude Gabriel..Jelikož Uriel není úplně dobrý archandel..Ale teda dost pěkné jméno je Serafín. No ale Serafín Dvořák...No asi ne.
@reteska tak ono ani Gabriel Dvořák není nic moc. Bez urážky. Prostě máte český příjmení a podle toho byste měli volit. Jako vaše věc.
Sousedé mají a říkají mu Rafik. Na Slovensku,

@ninjisu Ahoj...úplně náhodou jsem narazila na Tvou Rafaelí diskusi. No, je rok 2021 a já jsem těhotná. Doma mám Felixe a Zoe (všimla jsem si, že o té jsi též uvažovala). No máme teď vybraného Rafaela. Tak by mě zajímalo, jestli ho nakonec máš či nikoli?
Jinak mě úplně bere ďas, jak někdo může napsat, že je nějaké jméno hrozné. No nic. Jen mě pobavilo, jak jsem to našla... 🙂