icon

Kdo posílá vzorky zdarma pro maminku a miminko?

jarai
17. čer 2015

Holky, nevíte kontakty a firmy co posílají vzorky zdarma pro maminku a miminko, např. plenky, kremy, dudlík atd.? Vím zatím jen o Nivei a Rybilce.

monnn
15. říj 2015

@petrahrncirova děkuji,hned mi odepsali,že rádi pošlou 😵

emem87
16. říj 2015

Tak MAM mi dneska odpověděl v angličtině, že vzorky neposílají, že si jejich výrobky mohu zakoupit v kterémkoliv obchodě. ☹

sarka49
16. říj 2015

@emem87 to jsou teda machři. To toho v říjnu maminam moc neposlali ☹

hantsja
18. říj 2015

@radkabrezikova Dobrý večer, je možné od Vás dostat nějaké vzorečky nebo už Vás maminky ukamenovaly žádostmi? 😅

emem87
29. říj 2015

Tak MAM vzorečky posílá, ale je lepší napsat si o ně přímo paní Petře Kollouchové (někdo už tady psal adresu)..Asi před dvěmi týdny jsem v jeden den psala email přímo jí, ta ale neodpovídala a tak jsem ještě vyplnila žádost v angličtině přímo na jejich stránkách. Tam mi odpověděli hned, taky v angličtině, že vzorečky neposílají a dnes mi, po asi 2 týdnech, odpověděla, že mi rádi pošlou výrobek a ještě jsem si mohla vybrat, jestli pro holčičku nebo pro kluka. 🙂 Tak se těším.

emem87
26. lis 2015

A dneska konečně dorazil dudlík MAM a dva vzorečky kosmetiky Sebamed. 🙂

partyzanka91
26. lis 2015

jé o dudlíček si asi taky napíšem, někdy po 15 prosinci bych už měla vědět na 100% co čekáme. Teď to vím tak na 80

meckousheck
6. pro 2015

@radkabrezikova dobrý den, měla bych taky zájem o vzorečky, pokud jsou ještě k mání 🙂 děkuji

lambertova
6. pro 2015

@radkabrezikova Mohla bych také poprosit o nějaké vzorečky?

janeve
11. pro 2015

@radkabrezikova dobrý den, měla bych taky zájem o vzorečky. děkuji

filija
1. led 2016

filija@radkabrezikova dobrý den, také bych poprosila o vzorky kosmetiky, zda je to ještě možné?

michalusenka
1. led 2016

Kontrolujte si trvanlivost nez to pouzijete!zjostila sem ze vsechny vyrobky nivea byly prosle!

partyzanka91
1. led 2016

@michalusenka: jo taky jsem došla od Nivey prošlý zjistila jsem že byl do roku 2013 ale bohužel až po umytí, svědila mě po něm kůže tak mi to bylo divný

mrkew
1. led 2016

Holky Ahoj, projížděla jsem znovu stránky a Nivea pampers a jonson neposílají máte někdo nove odkazy?

simdan
2. led 2016

recordati@recordati.cz vzorek Rybilka a Pupík a Nivea vzorky posílá,musíte se registrovat a napsat email s tím,že čekáte mimi nebo máte mimi...jinak pokud poslali prošlé vzorky je třeba tam napsat email,já jsem členem Nivea klubu za 7let se mi teda nestalo,aby mi někdy přišlo něco prošlé... 😒

filija
3. led 2016

ahoj, zkousela jsem napsat i do weledy a do apotheke o vzorky, čajů, zkoušela jste některá psát o vzorky plenek ?

filija
3. led 2016

zkuste vwww.sonnentor.cz, jsou to bio čajíky z jižní moravy

filija
4. led 2016

ahoj, taak poslala jsem cca 30 mailu s dotazem na kosmetiku - vzorky zdarma- zatím jen z weledy mi napsali, že vzorečky pošlou...
budu ráda, když napíšete, kde jste byly úspěšné vy, díky jana

mrkew
4. led 2016

Ahoj ted jsem to chtěla napsat weleda posila ale o zbytku nevím :(

filija
4. led 2016

napsali mi i z nivey, že poslou

mrkew
4. led 2016

@filija mužů poprosit kontakt?

filija
5. led 2016

@mrkew info@nivea.cz, jinak zatím nic, myslela jsem, že budou štědřejší, tedy, no nic, za chvíli mi končí rodičák, v práci jsem před materskou skončila...

hantsja
7. led 2016

Holky Weleda že posílá vzorečky? A na jaký mail jste jim psaly prosím? Já obepisovala snad 20 firem už asi před 4 měsíci, ale moc pozitivních reakcí nebylo. Zrovna po weledě jsem toužila a ti mi napsali že vzorečky neposílají.

Já jsem byla úspěšná tady:
1) SEBAMED (info@markdistri.cz) - poslali asi 3 vzorky kosmetiky, myslím že na mail ani neodepsali, prostě to rovnou poslali asi do týdne

2) NIVEA - použila jsem kontaktní formulář na stránkách, přišly asi 3 vzorky kosmetiky a malé balení kapesníčků

3) MAM - taky přes kontaktní formulář na webu, psala jsem jim česky. Zareagovali ale asi až za měsíc, paní psala že pošle vzoreček a přišel mi dudlík 0-6 m (asi týden před tím než měl syn 6m 🙂 ) a jeden nebo dva vzorky kosmetiky Sebamed

4) BOCHKO (přírodní kosmetika, info@bochko.cz) - paní nejdřív napsala ať zkusím obejít lékárny nebo obchody se zdravou výživou a že když tam jejich vzorky mít nebudou tak že mi něco pošle. Tak jsem jí rovnou asi za 3 dny napsala že jsem nebyla úspěšná a ona mi poslala malý olejíček a ještě něco ale to už nevím co.

Jinak jsem psala na tyto firmy a buď hned napsali že neposílají nebo nereagovali vůbec: Sunar, Goldim, Hami, Nestlé, Megafyt, Hipp, Leros, Nuk, Lovi, Canpol Babies, Linteo, Tomme Tippee, Avent, Oilatum, Saloos, Cannaderm, Weleda, Mixa.

Ještě jsem zkusila obejít lékárny v Olomouci a všude mě poslali do háje, že vzorečky od ničeho nemají. Pak jsem to zkusila na malým městě odkud pocházím a ve všech třech lékárnách byli ochotní. Vzorky od Sebamed, Linolaa, Bioderma, v jedné lékárně dokonce mléko Hipp Bio Combiotic 1 (1 porce) a to je asi všechno.

Pokud mi můžete prozradit kam jste psaly na tu weledu tak budu moc ráda. Sama od nich pár věcí mám a jsem s tím spokojená, tak bych chtěla vyzkoušet i něco na prcka. 😉

zlatkavlk
7. led 2016

@hantsja Zdravím, začátkem týdne jsem psala na Weledu na tento email office@weleda.cz se žádostí o vzorečky a ještě ten den mi přišla kladná odpověď, poslala jsem adresu a nyní čekám, jestli vzorečky dorazí...tak to zkuste také 😉

filija
7. led 2016

na wledu jsem psala též a kladná odpovedmailem, ale zatim mi nic nedoslo

hantsja
7. led 2016

@zlatkavlk Díky, zkusím 🙂

renda12
Odpověď byla odstraněná
kustka
19. led 2016

Ahojky, psala jsem na Bochko skrz dobré zkušenosti ostatních maminek a včera mi odepsali (sice mile, ale...), že vzorky už neposílají☹

filija
19. led 2016

zkusila jsem na bochko napsat znovu, osobne si myslim, že vzorky mají, ale je s tím prace, tak radej napisou, že nic. Ale jinak už nikam psat nebudu, a když tak jen po doporučení. myslela jsem, že treba weledu mi zaslou a nic, pritom v mailu slibili

Strana