Kdo posílá vzorky zdarma pro maminku a miminko?
Holky, nevíte kontakty a firmy co posílají vzorky zdarma pro maminku a miminko, např. plenky, kremy, dudlík atd.? Vím zatím jen o Nivei a Rybilce.
ted zrovna na stránkách pampers si můžete objednat vzorky plen
@ewkad tady: kollouchova@markdistri.cz
@berusinka1 také mi dnes přišli
sudocream - nedává vzorky
, že prý koupit v lékárně 🙂
Reakce na dotaz na vzorky zdarma za poslední týden: Linola se vyjádřila vyloženě negativně, jinak vzorky poslali/pošlou Nivea, Weleda, Bepanthen, Rybilka (+Pupík). Hezký víkend🙂
Také mi prisel bephanten
A na pilulka.cz internetová lekarna jsem si objedna krem proti striim... je prijemny... a takovy vlacny...prijemny a k tomu jsem dostala darek
@sharka1_4 Tééda, to je slušná nadílka.. 😉 A odkud je ten svačinový boxíka ty nápoje NUTRIMAMA (ty bych moc ráda vyzkoušela) - to je z té pilulky.cz? Mají tam nějaký formulář, nebo jsi tam jen napsala, že by jsi ráda vzorky? Já te´d očekávám Niveu a Weledu, snad budou taky štědří. 🙂
Jo, tak už jsem to našla, že je to k určitým výrobkům, které si zakoupím.. 🙂 já myslela, že ti to poslali jen tak.. 😀
Tak ještě jsem zi zkusila napsat o vzorky toho nápoje NUTRIMAMA, tak uvidím, co odpoví. 🙂
@kahramana http://www.rybilka.cz/ přímo na stránkách mají odkaz, ten rozkliknete a vyplníte formulář.
Tak z Nutriklubu mi napsali, že ty nápoje Nutrimama nezasílají.
Všechny vás zdravím, podařilo se mi odeslat všem zájemkyním vzorečky české ekologicky šetrné bytové drogerie Eurona.
Pokud byste ještě někdo měli zájem, ozvěte se mi. Hezký den.
@lucikf Hezký den, mám zájem, ale nevěděla jsem, jestli Vám přes tak velký počet zájemkyň zůstaly ještě vzorečky k vyzkoušení🙂 Ráda Vám pošlu adresu do zprávy. Moc Vám děkuji! B.
@lucikf také by mne zajímalo 🙂
Holky poradíte nějaký kontakt na vzorečky pro maminku a miminko 😉 děkuji
@sipkovarose jukni na předchozí 2 -3 stránky, je to tam vše vypsané 🙂

Ahoj holky,tak toto poslala Weleda,dodáno 3 dny od objednání vzorku....😊 a poslal k tomu slevu ve výši 15% na klasickou objednávku.