icon

Kdo posílá vzorky zdarma pro maminku a miminko?

jarai
17. čer 2015

Holky, nevíte kontakty a firmy co posílají vzorky zdarma pro maminku a miminko, např. plenky, kremy, dudlík atd.? Vím zatím jen o Nivei a Rybilce.

berusinka1
2. říj 2016

Ahoj holky,tak toto poslala Weleda,dodáno 3 dny od objednání vzorku....😊 a poslal k tomu slevu ve výši 15% na klasickou objednávku.

elinka90
2. říj 2016

ted zrovna na stránkách pampers si můžete objednat vzorky plen

emem87
3. říj 2016

@ewkad tady: kollouchova@markdistri.cz

emem87
3. říj 2016

@elinka90 Akorát si nejde vybrat velikost, mám tam v nabídce jen nějaké MAXI..

elinka90
3. říj 2016

@emem87 ano nejde si vybrat. Minule byli snad i vel. 2 teď jen tyto 🙂

asus
3. říj 2016

@elinka90 vzorky od všech velikosti nebo jen vybrane??děkuji

sharka1_4
3. říj 2016

@berusinka1 také mi dnes přišli

sharka1_4
3. říj 2016

@elinka90 a kde to tam je prosím ?

ewkad
3. říj 2016

@sharka1_4 Na stránkách nahoře vpravo rozkliknout akce a kupony ;)

sharka1_4
3. říj 2016

@ewkad díky zaregistrovala jse se a hotovo 🙂

sharka1_4
6. říj 2016

sudocream - nedává vzorky
, že prý koupit v lékárně 🙂

blanchehanke
7. říj 2016

Reakce na dotaz na vzorky zdarma za poslední týden: Linola se vyjádřila vyloženě negativně, jinak vzorky poslali/pošlou Nivea, Weleda, Bepanthen, Rybilka (+Pupík). Hezký víkend🙂

sharka1_4
7. říj 2016

Také mi prisel bephanten
A na pilulka.cz internetová lekarna jsem si objedna krem proti striim... je prijemny... a takovy vlacny...prijemny a k tomu jsem dostala darek

sharka1_4
7. říj 2016

Takze dudlik MAM
Svacinovy boxik, nejaky dva napoje na kojeni, caj, kremicek, a 3 x slevovy poukaz na další nakup na pilulka.cz, plenka na vyzkouseni....

emem87
8. říj 2016

@sharka1_4 Tééda, to je slušná nadílka.. 😉 A odkud je ten svačinový boxíka ty nápoje NUTRIMAMA (ty bych moc ráda vyzkoušela) - to je z té pilulky.cz? Mají tam nějaký formulář, nebo jsi tam jen napsala, že by jsi ráda vzorky? Já te´d očekávám Niveu a Weledu, snad budou taky štědří. 🙂

emem87
8. říj 2016

Jo, tak už jsem to našla, že je to k určitým výrobkům, které si zakoupím.. 🙂 já myslela, že ti to poslali jen tak.. 😀

emem87
8. říj 2016

Tak ještě jsem zi zkusila napsat o vzorky toho nápoje NUTRIMAMA, tak uvidím, co odpoví. 🙂

sharka1_4
8. říj 2016

@emem87 jo jo objednala jsem si krem naty strie...a je super teda ale ty slevenky... tak 100 na pristi nakup to je super treba obalgin nebo další různý vitaminy a tak...

kahramana
8. říj 2016

@emem87 a co jim prosim do toho mejlu presne pisete?

kahramana
8. říj 2016

@asashley kam jste prosim.psala o vzorky Rybilky a Pupiku? Rada bych rake vyzkousela... dekuji

emem87
8. říj 2016

@sharka1_4 A ta sleva 100,- na další nákup je na jakýkoliv nákup,nebo je to třeba při nákupu nad 500,- ?

emem87
8. říj 2016

@kahramana http://www.rybilka.cz/ přímo na stránkách mají odkaz, ten rozkliknete a vyplníte formulář.

sharka1_4
8. říj 2016

@emem87 nad 500..ale tak to je hned..

emem87
11. říj 2016

Tak z Nutriklubu mi napsali, že ty nápoje Nutrimama nezasílají.

lucikf
24. říj 2016

Všechny vás zdravím, podařilo se mi odeslat všem zájemkyním vzorečky české ekologicky šetrné bytové drogerie Eurona.
Pokud byste ještě někdo měli zájem, ozvěte se mi. Hezký den.

blanchehanke
24. říj 2016

@lucikf Hezký den, mám zájem, ale nevěděla jsem, jestli Vám přes tak velký počet zájemkyň zůstaly ještě vzorečky k vyzkoušení🙂 Ráda Vám pošlu adresu do zprávy. Moc Vám děkuji! B.

brendamonique
24. říj 2016

@lucikf také by mne zajímalo 🙂

kotep
6. lis 2016

@lucikf Dobrý den,chtěla jsem se zeptat zda je zasláním vzorků ještě aktuální ? Moc děkuji

sipkovarose
9. lis 2016

Holky poradíte nějaký kontakt na vzorečky pro maminku a miminko 😉 děkuji

sharka1_4
9. lis 2016

@sipkovarose jukni na předchozí 2 -3 stránky, je to tam vše vypsané 🙂

Strana