Kdo posílá vzorky zdarma pro maminku a miminko?
Holky, nevíte kontakty a firmy co posílají vzorky zdarma pro maminku a miminko, např. plenky, kremy, dudlík atd.? Vím zatím jen o Nivei a Rybilce.
Reakce na dotaz na vzorky zdarma za poslední týden: Linola se vyjádřila vyloženě negativně, jinak vzorky poslali/pošlou Nivea, Weleda, Bepanthen, Rybilka (+Pupík). Hezký víkend🙂
Také mi prisel bephanten
A na pilulka.cz internetová lekarna jsem si objedna krem proti striim... je prijemny... a takovy vlacny...prijemny a k tomu jsem dostala darek
@sharka1_4 Tééda, to je slušná nadílka.. 😉 A odkud je ten svačinový boxíka ty nápoje NUTRIMAMA (ty bych moc ráda vyzkoušela) - to je z té pilulky.cz? Mají tam nějaký formulář, nebo jsi tam jen napsala, že by jsi ráda vzorky? Já te´d očekávám Niveu a Weledu, snad budou taky štědří. 🙂
Jo, tak už jsem to našla, že je to k určitým výrobkům, které si zakoupím.. 🙂 já myslela, že ti to poslali jen tak.. 😀
Tak ještě jsem zi zkusila napsat o vzorky toho nápoje NUTRIMAMA, tak uvidím, co odpoví. 🙂
@kahramana http://www.rybilka.cz/ přímo na stránkách mají odkaz, ten rozkliknete a vyplníte formulář.
Všechny vás zdravím, podařilo se mi odeslat všem zájemkyním vzorečky české ekologicky šetrné bytové drogerie Eurona.
Pokud byste ještě někdo měli zájem, ozvěte se mi. Hezký den.
@lucikf Hezký den, mám zájem, ale nevěděla jsem, jestli Vám přes tak velký počet zájemkyň zůstaly ještě vzorečky k vyzkoušení🙂 Ráda Vám pošlu adresu do zprávy. Moc Vám děkuji! B.

Ahoj holky,tak toto poslala Weleda,dodáno 3 dny od objednání vzorku....😊 a poslal k tomu slevu ve výši 15% na klasickou objednávku.