icon

Kdo posílá vzorky zdarma pro maminku a miminko?

jarai
17. čer 2015

Holky, nevíte kontakty a firmy co posílají vzorky zdarma pro maminku a miminko, např. plenky, kremy, dudlík atd.? Vím zatím jen o Nivei a Rybilce.

myskakatka
2. kvě 2017

@lenanena
Moc děkuji. Právě,že i já jsem toho poslala hodně a nic ☹ škoda, že už to nefunguje jako dřív.

yelowangel
2. kvě 2017

včera jsem psala na sebamed tak pak dám vědět jestli něco přišlo

partyzanka91
4. kvě 2017

ahoj maminky která máte facebook tak pokud na těchto stránkách https://www.facebook.com/triodpanthenol/ napíšete do soukromé zpárvy tak vám pošlou vzoreček krému na opruzeniny už mám taky přišlíbený

novamamina
4. kvě 2017

Holky jak napsat do té rybilky? Nemají na stránkách žádný kontakt...

yelowangel
4. kvě 2017

@novamamina měli tam vpravo přímo formulář ale koukám že už je pryč. Zkusila bych napsat přímo ty prokuktový manažerce jestli je ještě možné dostat vzorek nebo jestli se dá poptat v lékárnách http://www.rybilka.cz/zeptejte-se-odbornika/

novamamina
4. kvě 2017

@yelowangel Ok. děkuju 🙂

denisa98
5. kvě 2017

@partyzanka91 Tak jsem tam napsala a během 10 sekund my odepsali 🙂😉

novamamina
5. kvě 2017

Tak mi odepsali z rybilky že už vzorky neposílají. Napsali mi toto ☹
"Bohužel vzorky Rybilky Neo již z kapacitních důvodu nerozesíláme.
Vzorkujeme v porodnicích a tak maminka může vyzkoušet po porodu z tohoto balíčku."

myskakatka
5. kvě 2017

@novamamina
Mě napsali to same. Tak uvidime zda nam v porodnici daji vzorek 🙂

novamamina
5. kvě 2017

@myskakatka No, moc s tím nepočítám. Jinak z trudi baby, mi napsali toto. Tak můžete kouknout:
Díky velkému zájmu maminek jsme na našem internetovém obchodě zpřístupnili možnost zakoupení testovacího balíčku (různých typů) za minimální ceny, aby maminky měli možnost kosmetiku a plenky Trudi Baby vyzkoušet.

Budeme rádi, pokud si vyberete naši značku a objevíte příjemnou vůni i kvalitu výrobků Trudi Baby.

Odkaz: http://trudi-baby.cz/darkove-sady-a-vzorky-trudi

myskakatka
5. kvě 2017

@novamamina
Děkuji,ale je vidět,že ted už i na vzorkách co dostávají zadarmo chtějí vydělat . Dřív kámoška nemusela skoro nic kupovat. Vyzkousela vzorky a pak uz jen koupila co vyhovovalo prckovi. Právě ona mi o té možnosti vzorků řekla. Jsem zvědavá zda v Hradci Králové něco dávají maminkám 🙂

anushka123
18. kvě 2017
Uživatel anushka123 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od anushka123.

@rkozakova
Hezký večer, omlouvám se za pozdní odpověď. Pro Rossmann a DM se stačí zaregistrovat přes internet a následně ukázat kupon (Rossmann) nebo QR kod v mobilu (DM). U ostatních musíte mít adresu v Německu, kde balíčky přijdou. Nicméně DM a Rossmann poskytují největší a hodnotné dárky.
Doufám, že jsem Vám k něčemu ještě teď byla ☹ Kdyžtak napište, dám Vám tipy 😉

ginana1985
18. kvě 2017
Uživatel ginana1985 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od ginana1985.

Vidím, že tady někdo prodává spoustu dárkových věcí pro miminka z Německa - http://aukro.cz/listing/user/listing.php?us_id=11058673 . Nejste to vy, Anushka123? 🙂

anushka123
19. kvě 2017
Uživatel anushka123 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od anushka123.

@ginana1985 Nene, nejsem, já už své vzorečky spotřebovala 🙂

greese
1. čer 2017

@lucikf dobry den mohla byt take poprosim o vzoreck ?

yelowangel
5. črc 2017

Takže sebamed nereaguje. Na stránkách mají uvedeno že při zájmu o vzorky stačí napsat e-mail a do předmětu napsat vzorky , ale i přes to že jsem je po měsíci upomínala, že neposlali ani vzorky ani odpověď, dodnes nic.

veruuv
14. srp 2017

@lucikf
Dobrý den, měla bych také zájem o vzorečky, pokud je to ještě aktuální 🙂
Děkuji.

jessuela
6. říj 2017

Nejake novinky??

veruuu1985
Autor odpověď smazal
jessuela
27. lis 2017

Dorazilo dnes

mackr
27. lis 2017

@jessuela ju, odkud?

jessuela
28. lis 2017
allenka94
28. lis 2017

@jessuela a můžu se zeptat kam a co jste napsala? 🙂

petrajanska01
28. lis 2017

Ahoj holky, četla jsem na tomhle webu: http://radimradi.cz/pampers-active-baby-dry/ , že vzorky posílá Pampers. Já jsem to už vyzkoušela a čekám na plínky. Peta

jessuela
28. lis 2017

@allenka94 psala jsem email a zazadala o vzorky zdarma, prisla mi odpoved, ze poslou, ale momentalne maji dudliky jen s divcim motivem 👧

martyina
29. lis 2017

Já také posílala snad vše a jediné co mi došlo byly 2ks Pampers,mast na prsa od medely,a pak jedná mastička na opruzeniny už nevím jaká pro mě celkem neznámy název, a v porodnici sem dostala kufřík a tam byl sudocrem, bepanthen, letáčky takže nějak nic moc🙂 od svého doktora jsme dostaly dudlíky mám a brindacky, ale nedudame:( a na vítání občánků další dudlík nuk zase vzorek🙂

chocolady
29. lis 2017

@petrajanska01 pampers jsem vyzkousela napsat uz pred vic jak rokem a zatim cekam.. :D

smudlinka24
29. lis 2017

Zeny a co lekarny? Tam by se mozna dostaly vzorky spis...?

nijij
29. lis 2017

Ted posila Hami, jinak jak jsem psala humana

jessuela
29. lis 2017

Ja rodila o prazdninach a v porodnici nam nic nedali.

Strana