Kdo posílá vzorky zdarma pro maminku a miminko?
Holky, nevíte kontakty a firmy co posílají vzorky zdarma pro maminku a miminko, např. plenky, kremy, dudlík atd.? Vím zatím jen o Nivei a Rybilce.
Zatím mi přišli pouze vzorečky Rybilky a Pupíka a dnes vzorek granulí pro psa 🙂
@ladie ti taky bez odpovedi
holky přidejte se do téhle skupinky, jsou to veškeré vzorečky, mrkněte i zpětně, spoustu věcí zdarma na vyzkoušení https://www.modrykonik.cz/group/3447/
je tady nebo minimálně bývala skupina slevy a vzroky zdrama nebo neco takového... tam toho bylo uvedeného vždycky dost.. Tak se podívej.
@ludul Ale to existuje i tady 😉 Zaregistruj se na stránkách Family Service a pokud ten clinik box neobdržíš u gynekologa a v porodnici, tak si jim o něj napiš. Musela jsem sice jednou urgovat, ale nakonec poslali. Byla tam šikovná knížečka s radami, nějaké slevové kupony a různé vzorky 🙂
@svetlus_pepca já měla namysli ty německé DM 🙂
@svetlus_pepca ne, ona myslela ty plenky v DM drogerii 😉
@ludul Jo, aha. Tak to se omlouvám, to jsem nějak nepostřehla 🙂 Toho se tady teda ale opravdu asi nedočkáme 😀
Taky jsem psala minulý týden asi na 3-4 místa, a neozvali se mi odnikud :(
Tak mi dnes psali skrz Pupík a Rybilku že pošlou..
Ahojte holky, uz jsem posilala vzorky ceske ekologicke drogerie, ktera ma take mj. fajnu radu baby care holkam z teto diskuze. Kdyby jste nektera mela zajem, muzu je prichystat. Pisnete mi... Za 2 dny jedu sice na dovcu, ale zkusim si udelat cas 🙂
Tak dorazily vzorečky od Nivei 😉
Taky mi včera přišla nivea a ted už jen počkat na mambaby =)
@radkabrezikova Já bych také zkusila 🙂
@svetlus_pepca Tak já neobdržela v porodnici ani u doktora, tak jsem jim psala a odepsali mi, že mi box nepošlou. Že si ho jedině můžu vyzvednout v Praze, což teda nemůžu, protože nejsem z Prahy 😀
@zazana81 Fakt?! 😨 Tak to koukám teda. Mně normálně napsali, že určitě v nejbližší době zašlou. Pak dlouho nic, tak jsem jim napsala něco v tom smyslu, že mě jejich jednání zklamalo, že jako čerstvá maminka jsem se těšila, že získám cenné informace a vzorečky na vyzkoušení, když je toho na trhu tolik a blá blá blá a asi za dva dny mi ho pošťačka donesla 😀
Koukám ze se rozhodujou komu co posli asi podle mejlu :( nebo to nechapu proc někomu jo a někomu ne .. Jak to rozhodnou ...
@radkabrezikova ja bych take mela zajem dekuju a pekny den 😉
@radkabrezikova taky bych zkusila 🙂 jiná dekuju za vzorecky minule dorazily a vonelo to prez zabaleny balíček :D
@radkabrezikova take bych mela zajem 🙂

http://www.bepanthen.cz/mast/zadost-o-vzorek/