Kdy se sestěhovat s novým partnerem?
Dobré ráno holky.
Zajímalo by mě, jak rychle jste se sestěhovaly s novým partnerem? Nepotřebuju radu, jen jsem zvědavá koza. 😂
@shierly asi po dvou měsících. Nejdřív to bylo tak, že u mě počkal, než usnu a pak jel domů, pak tam párkrát usnul, no a pak už se odcházet nějak nesnažil. No a občas potřeboval to nebo tohle, tak se u mě nějak vyskytly jeho věci 😁
Kdyby mi to někdo vyprávěl, budu si ťukat na čelo 🙈
U nás se právě vyskytla tak pitomá situace. 🤦🏼♀️ S bývalým jsem se rozešla v únoru, pořád bydlíme spolu. A tvrdila jsem, že už prostě žádnýho chlapa nechci a hlavně ne se s někým brzo sestěhovat. Jenže, co čert nechtěl. Poznala jsem se s jedním (ty jo, už to bude měsíc 😅). Když jsme spolu, tak u něj. Přespáváme tam i s malým, je nám spolu fajn. Ale já bych teď v úterý měla podepisovat novou nájemní smlouvu a nějak cítím, že se mi do toho prostě nechce. 😂 No, je to v řešení, tak uvidíme. Moc děkuju, že jste se se mnou podělily...

Asi po měsíci, ale byla to spíš shoda náhod než nějaké impulzivní plánování. A dobře se stalo, pěkně nás to stmelilo a zjistili jsme, že nám společná domácnost vyhovuje