icon

Kdy se sestěhovat s novým partnerem?

shierly
10. srp 2022

Dobré ráno holky.
Zajímalo by mě, jak rychle jste se sestěhovaly s novým partnerem? Nepotřebuju radu, jen jsem zvědavá koza. 😂

Strana
z3
jako_mala_holka
10. srp 2022

První rok jsme od sebe byli 100-200km daleko (já SŠ, manžel VŠ), takže jsme se viděli třeba jednou za měsíc, druhý rok jsme bydleli v jednom městě, já na intru, takže už to bylo lepší, třetí rok jsme se sestehovali do studentského bytu, kde jsme měli jeden svůj pokoj a tak jsme bydleli další 4 roky... Až po 6 letech vztahu jsme konečně bydleli spolu sami 😄 a po dalším roce jsme se vzali a přestěhovali se do jiného města, to už je víc jak dalších 6 let... No letí to pěkně, omlouvám se za rozepsani, jsem si zavzpomínala 😆

jako_mala_holka
10. srp 2022

@michaela666 ještě kartáček 😁

madbetka
10. srp 2022

Po svatbě 😊
Takže po šesti letech chození.

kami1984
10. srp 2022

Po 3,5měs

zuzineckah
10. srp 2022

@shierly po 4 letech. Ale měli jsme vztah na dálku, navíc hodně cestovatelský kvůli sportu. Pak jsem se já stěhovala za ním přes 230 km. Po těch 4 letech přišel prostě čas, a hlavně BYL čas na to to řešit 🙂

berushe14
10. srp 2022

Asi 14 dni a už je to šest let. Pět od svatby…

rebe
10. srp 2022

Po 14 dnech od prvního rande už bydlel u mě, protože o měsíc později se stěhoval do zahraničí, nebyl čas ztrácet čas. Pak jsme půl roku měli vztah přes telefon, dvakrát jsem za ním jela na návštěvu a po tom půl roce jsem se stěhovala za ním. Když to takhle napíšu, zní to dost šíleně, ale já prvním rande věděla, že je to napořád. Což zní taky šíleně, ale fakt to tak je 🙂

hasara33
10. srp 2022

@rebe hele pro mě to třeba šíleně vůbec nezní, protože já jsem to měla stejně - to, že jsem věděla už od začátku, že tohle je přesně ono 😊 proto jsme se taky brali po 8 měsících chození, i když si skoro všichni z okolí klepali na hlavu 😁

cikitkapb
10. srp 2022

Den před čarodkama začal vztah (na dálku), a ke konci června jsem se stěhovala… V Listopadu zásnuby, v květnu následujícího roku svatba…Letos bylo 10 let od svatby… no a rozvod v nedohlednu. 😂

konidana
10. srp 2022

@rebe no ja to taky vedela po nekolika setkanich a par vikendovych akcich, kde jsme byli oba ze to je muj osudovy muz, ale ted nejak po 16 letech uz nevim😂. No ale naporad mozna bude...az vyletej deti tak uz to zase snad pujde. Ja to tu musim vypustit...hadame se vlastne jen kvuli vychove, ruzne pristupy zejmena k pouzivani technologií a internetu a soc.siti...ale kdo to tenkrat mohl tusit? On by nejradsi pubertakum chytre telefony uplne zabavil🙄. Protoze to je nejlepsi.

nita1984
10. srp 2022

Hned. Svatba po 11ti měsících. Jsme spolu 10 let

andelka
10. srp 2022

S prvním partnerem po svatbě,ve 24 letech po 4,5 letech chození ( viděli jsme se několikrát týdně, občas víkend, párkrát týden) S druhým v 35 letech půl roku před svatbou, po 4 letech co jsme k sobě jezdili na víkendy.

jirovapa
10. srp 2022

@shierly po 2 letech 🙂

ferda90
13. srp 2022

@shierly ahoj, vzhledem k tomu, že s přítelem jsme spolu začali chodit když nám bylo 17 let, tak sestěhováni možné nebylo. Ale když nám bylo těch 22 let, tak nám od přítele taťka nechal byt a odstěhoval se. Já se přestěhovala k příteli a začali jsme spolu bydlet. Přítel ještě rok po střední chodil na vysokou školu. Byli jsme za prvně mladí a za druhé bez práce, takže jakmile jsme měli práci, sestěhovali jsme se. V lednu 2023 spolu budeme už 15 let😍

kkryplikk
13. srp 2022

@shierly Asi az po 2 letech🤣

lvl16
13. srp 2022

Asi po 4-5 letech. Ale začali jsme spolu chodit v 16 :D.

holkaokomodra
13. srp 2022

@shierly brzy, asi po ctvrt roce, ale znali jsme se predtim 10 let, takze jsem věděla, že si domů tentokrát pořizuju ryzí charakter ❤️ no a předtím to bylo taky vždycky brzoa tam to dopadlo... 🙊🤦‍♀️🤣

triskova_v
13. srp 2022

Rok jsme se vidali jednou za tri nedele na vikend a pak hned na dva mesice bydleni ve Skotsku v karavanu na brigade a stehovani do uplne jinyho mesta spolecne 🙂 a v zari oslavime 10 let

mamadvoudeti
13. srp 2022

Asi po 4 měsících 😂😂😂 byla to rychlost no

jolana24
13. srp 2022

Týden před tím než jsme se dali dohromady 🙈

ladyhacek
13. srp 2022

Po 4mesicich, 2 roky od výročí jsme měli svatbu, teď už to táhneme spolu 10 let (ale mám ponorku 😂)

vaaska
13. srp 2022

Jsme spolu 10 let, máme dvě děti a sestěhovaní nejsme pořád 🙈😬

veronikec
13. srp 2022

@shierly po třech měsících 😊

novamamina
13. srp 2022

My po 4 letech, ale to proto, ze když jsme se poznali tak mi bylo 14 🤣. Nějak mamka dřív nedovolila 😁

nefertiti20
13. srp 2022

@shierly po 11 dnech . 🤣 Už jsme spolu 10let ❤️

msgracia
13. srp 2022

Po svatbě.
Pres školu jsem jezdila na víkend. Ale po svatbě trvale bydliště. Bydlíme u tchanu

jitulkabobulka
13. srp 2022

@shierly po dvou měsících. 😀 Jsme spolu 13 let. Z toho 11 let manželé. Čtyři děti. 😉

elfka21
13. srp 2022

@shierly Po svatbě. Chtěli jsme to tak, aby svatba byla zlom v životě. Chodili jsme spolu 4 roky, protože jsme rekonstruovali společný dům a trvalo to. Bylo nám 33, když jsme se brali.

janikas85
13. srp 2022

@shierly po druhým rande u mě přespal a pak nějak zapomněl odejít 😁 po roce jsme se vzali. Teď už jsme spolu 9let a máme 2 krásný princezny

paichichi
14. srp 2022

Po dvou letech - v podstatě jsme neměli na výběr, jinak bychom spolu nemohli být. Přítel je cizinec a abychom pro něj mohli žádat o víza, tak jsme museli mít společné bydlení (kam by nám mohla chodit imigrační na kontroly). Bylo to dost krušný, protože jsme předtím měli vztah na dálku (ono to ani moc jinak nejde, při vzdálenosti 10 000 kilometrů :D), takže jsme museli přejít z toho, kdy jsme se ročně viděli třeba jen tři měsíce (zato v kuse) a pak si každý půl roku žil sám, na to, být spolu 24/7, nemluvě o tom, že přítel nikdy s nikým nebydlel (pokud pomineme rodinu), takže měl dost zajetý svůj životní styl. Každopádně jsme to zvládli, žijeme spolu 4 roky a máme se fajn. 🙂

Strana
z3