Kecy, drby a nápady...
Chceš probrat témata všedního dne, třeba kosmetiku, oblečení, vaření a tak podobně? Prostě uvařit si kávu, pokecat a odreagovat se? Tak to jsi tady na správné adrese !!!
@jasmina09 Tak to je super, no já testovala, ale nevím nevím, je tam něco jako duch, spíš jen stín, ale nebudu to nějak zkoumat, počkám a zkusím testovat zase zítra, vím, že se má testovat obden, ale to asi nevydržím, teď mají akci u Dr.Maxe v lékárně, 3balení testů za 70korun, je to dvojbalení, no tak mám 6 testů.... 😀
@jasmina09 Hezké obrázky, co je to za styl? Jo, je ještě poměrně brzy testovat...já včera mrkla na nějakou stránku, kde ti to ode dne oplodnění vypočítá vše ostatní... Vím jen že, pokud den opl. byl 27.9 , má test smysl si udělat nejdříve 13.10. Tak se od toho můžete odrazit 🙂
dík holky 😝 těšímě, že se to někomu líbí 😀
Já jsem byla na nákupu a vařila jsem, jinak foto dávat ani nebudu, až další level 😀
tak mi to vychází na 11.9. jen ale s tou luteální fází je to otázka.... Vím že plaším dost předem, ale jsem netrpělivá.... a zvědavá...
Trpělivost růže přináší!!!!! 😀 No já se spíš orientovala na bod ovulace, kdy byla, pak dle toho odvodila tu lutealku a tím pádem, kdy by měla přijít menses...prostě já teď měla ovu kolem 15.d.c, tak jsem tam zadala dle zkušeností cyklus 29 a tím pádem nechala tu lutealku na těch 14 dnech..... Jelikož kdybych tam nechala ten předešlý cyklus 36, tak ta aplikace se od toho odráží a už i oplodnění to vypočítá někdy 3. října a vše moc pozdě, musí se to upravit na ten přítomny cyklus, podle ovulace...tedy já ti tak udělala 🙂
Holky už jen pár dnů a dozvíme se ten ortel..pokud to bude zase zklamání, tak ho aspoň budeme prožívat spolu 😀 ale ja věřím, že tentokrát se povedlo nám všem 😝
@jasmina09 Přesně já taky 13. na ten můj svatek, no 😕 Ale to musím někde pořídit test taky do té doby, mě vyšlo zahnízdění včera... Jo a ukáže se, zda je 13ka pro nás šťastné číslo či ne 😀 Ale já to prostě znám, snažení, PMS a pak to prostě přijde😠 Já už prostě nevěřím, že zrovna teď to najednou vyjde, je to prostě dlouho a nerikam, že jednou nebudeme mít to štěstí, ale myslím si, že pro to budeme muset ještě víc udělat a že to nebude tak jednoduchá cesta ☹
Tak můj odešel do práce, tak mám v plánu, že zkusim probrat starý kalendář od doby kdy jsme se snažili a nějak z delek cyklu posoudit, kdy probíhaly ovulace a vyskrtat ty měsíce, kde jistě vím, že jsem s mým nebyla, toť většinou v pracovním týdnu první rok pořad, pokud nebyla dovca nebo nějaké volno...aspoň průměrně se mi zkrátí to období snažení z těch 22 měsíců, vím hrabe mi 😔 Ale taková statistika, no....pro povzbuzení.
Už se cítím a i jsem nafoukla, nepatrny tlak v břiše a větší, zavodnena prsa...UFF.
@renmilka tady máš můj recept: jedna středně velká cibuli-osmahneš na masle/oleji, přidáš jednu pokrajenou cuketu (velkou), já ji krájím na kostky( neloupu), trochu posolím ať změkne, smažíim jesšte 5-10 min., zaliu vodou, nechám vařit až je cuketa měkka (jinak zvlášť vařím brambory, pokrájené na kostičky, pak je přidam do polevky až jsou skoro hotove), ke konci hodím dvě maggy kostky-kuřecí bujon, prolisuju dva česneky, nechm zase chvilku povařit, přidám trošku octu a kary dle chuti, na konec polévku odstavím z ohně a přidám vejce rozmíchané s jednou kyselou smetanou(200-250ml), dobře rozmíchám a to je vše 🙂

@jasmina09 Tak jsme mladý, až budem starší, tak to bude praxe letita😀