Kecy, drby a nápady...
Chceš probrat témata všedního dne, třeba kosmetiku, oblečení, vaření a tak podobně? Prostě uvařit si kávu, pokecat a odreagovat se? Tak to jsi tady na správné adrese !!!
@jasmina09 Tak to je super, no já testovala, ale nevím nevím, je tam něco jako duch, spíš jen stín, ale nebudu to nějak zkoumat, počkám a zkusím testovat zase zítra, vím, že se má testovat obden, ale to asi nevydržím, teď mají akci u Dr.Maxe v lékárně, 3balení testů za 70korun, je to dvojbalení, no tak mám 6 testů.... 😀
Já jsem byla na nákupu a vařila jsem, jinak foto dávat ani nebudu, až další level 😀
tak mi to vychází na 11.9. jen ale s tou luteální fází je to otázka.... Vím že plaším dost předem, ale jsem netrpělivá.... a zvědavá...
Trpělivost růže přináší!!!!! 😀 No já se spíš orientovala na bod ovulace, kdy byla, pak dle toho odvodila tu lutealku a tím pádem, kdy by měla přijít menses...prostě já teď měla ovu kolem 15.d.c, tak jsem tam zadala dle zkušeností cyklus 29 a tím pádem nechala tu lutealku na těch 14 dnech..... Jelikož kdybych tam nechala ten předešlý cyklus 36, tak ta aplikace se od toho odráží a už i oplodnění to vypočítá někdy 3. října a vše moc pozdě, musí se to upravit na ten přítomny cyklus, podle ovulace...tedy já ti tak udělala 🙂
Holky už jen pár dnů a dozvíme se ten ortel..pokud to bude zase zklamání, tak ho aspoň budeme prožívat spolu 😀 ale ja věřím, že tentokrát se povedlo nám všem 😝
@jasmina09 Přesně já taky 13. na ten můj svatek, no 😕 Ale to musím někde pořídit test taky do té doby, mě vyšlo zahnízdění včera... Jo a ukáže se, zda je 13ka pro nás šťastné číslo či ne 😀 Ale já to prostě znám, snažení, PMS a pak to prostě přijde😠 Já už prostě nevěřím, že zrovna teď to najednou vyjde, je to prostě dlouho a nerikam, že jednou nebudeme mít to štěstí, ale myslím si, že pro to budeme muset ještě víc udělat a že to nebude tak jednoduchá cesta ☹
Tak můj odešel do práce, tak mám v plánu, že zkusim probrat starý kalendář od doby kdy jsme se snažili a nějak z delek cyklu posoudit, kdy probíhaly ovulace a vyskrtat ty měsíce, kde jistě vím, že jsem s mým nebyla, toť většinou v pracovním týdnu první rok pořad, pokud nebyla dovca nebo nějaké volno...aspoň průměrně se mi zkrátí to období snažení z těch 22 měsíců, vím hrabe mi 😔 Ale taková statistika, no....pro povzbuzení.
Už se cítím a i jsem nafoukla, nepatrny tlak v břiše a větší, zavodnena prsa...UFF.
@renmilka tady máš můj recept: jedna středně velká cibuli-osmahneš na masle/oleji, přidáš jednu pokrajenou cuketu (velkou), já ji krájím na kostky( neloupu), trochu posolím ať změkne, smažíim jesšte 5-10 min., zaliu vodou, nechám vařit až je cuketa měkka (jinak zvlášť vařím brambory, pokrájené na kostičky, pak je přidam do polevky až jsou skoro hotove), ke konci hodím dvě maggy kostky-kuřecí bujon, prolisuju dva česneky, nechm zase chvilku povařit, přidám trošku octu a kary dle chuti, na konec polévku odstavím z ohně a přidám vejce rozmíchané s jednou kyselou smetanou(200-250ml), dobře rozmíchám a to je vše 🙂

@jasmina09 Tak jsme mladý, až budem starší, tak to bude praxe letita😀