icon

Kecy, drby a nápady...

renmilka
2. říj 2015

Chceš probrat témata všedního dne, třeba kosmetiku, oblečení, vaření a tak podobně? Prostě uvařit si kávu, pokecat a odreagovat se? Tak to jsi tady na správné adrese !!!

renmilka
autor
5. říj 2015

@jasmina09 Tak jsme mladý, až budem starší, tak to bude praxe letita😀

jasmina09
6. říj 2015

@vapka tak co?? Zkousela si testik? Jinak vecer jsem citila podbrisek a boli me bradavky,to se mi snad jeste neatalo,vzdy me boli prsa zboku pre MS,bazalni teplota dnes rovnych 37, tak mam malinko nadeje,ze to mozna klaplo
😕

vapka
6. říj 2015

@jasmina09 Tak to je super, no já testovala, ale nevím nevím, je tam něco jako duch, spíš jen stín, ale nebudu to nějak zkoumat, počkám a zkusím testovat zase zítra, vím, že se má testovat obden, ale to asi nevydržím, teď mají akci u Dr.Maxe v lékárně, 3balení testů za 70korun, je to dvojbalení, no tak mám 6 testů.... 😀

jasmina09
6. říj 2015

@vapka a nechceš to sem hodit?? :p

renmilka
autor
6. říj 2015

@vapka Jo, tak to sem hod 😉 Je to možné, ale je brzy, tak je jasný, že tam nebude dálnice. Já testy nemám.
@jasmina09 Tak já pořad nastejno, u mě je to normální a když jsem měla něco, že jsem si říkala, že je to nový symptom, tak stejně smůla, tak uvidis, taky můžeš zkusit brzy testnout😉

jasmina09
6. říj 2015

@renmilka no já si radši počkám abych nebyla zklamaná už teď :D jinak holky mrkněte na můj profil, hodila jsem tam nějaká foto 😝

renmilka
autor
6. říj 2015

@jasmina09 Hezké obrázky, co je to za styl? Jo, je ještě poměrně brzy testovat...já včera mrkla na nějakou stránku, kde ti to ode dne oplodnění vypočítá vše ostatní... Vím jen že, pokud den opl. byl 27.9 , má test smysl si udělat nejdříve 13.10. Tak se od toho můžete odrazit 🙂

jasmina09
6. říj 2015

@renmilka jj přesně tenhle datum udělám test 🙂 a jaká je to stránka? hoď link 😉 no já hledám insipraci na netu, je to moderní abstraktní styl asi 😕

renmilka
autor
6. říj 2015

@jasmina09 zkusim to najit 😉 Jo, je to hezký, takový zajímavý, hlavně ty portréty... Takové uklidňující...✌

jasmina09
6. říj 2015

@renmilka děkují 😝 musím zase začít malovat, je to fajn relax!

renmilka
autor
6. říj 2015

@jasmina09 To určitě je, jen já nevím, jak by to u mě dopadlo 😝 Já jsem si říkala, že by mě bavilo možná něco vyrábět, nějaké doplňky do bytů, pak mas aspoň originální kousky.

vapka
6. říj 2015

@jasmina09 teda to jsi šikulka.... moc hezké obrázky.

jasmina09
6. říj 2015

dík holky 😝 těšímě, že se to někomu líbí 😀

renmilka
autor
6. říj 2015

@jasmina09 jo líbí 😉 Tak co? Mě vyšel ten 13.10. na testování...

vapka
6. říj 2015

Já jsem byla na nákupu a vařila jsem, jinak foto dávat ani nebudu, až další level 😀

vapka
6. říj 2015

@jasmina09 je to moc hezký, jsi šikulka.... se tím klidně můžeš živit 😀

jasmina09
6. říj 2015

@renmilka no mě to hodilo 12.10, ale zkusím to 13.10, ovulaci mi to hodilo na 26.9, což nebyla určitě, byla asi 28.9 🙂

vapka
6. říj 2015

tak mi to vychází na 11.9. jen ale s tou luteální fází je to otázka.... Vím že plaším dost předem, ale jsem netrpělivá.... a zvědavá...

jasmina09
6. říj 2015

@vapka já taky nevím jak dlouhou mám luteální fázi :D a to je dost podstatné asi :D

renmilka
autor
6. říj 2015

Trpělivost růže přináší!!!!! 😀 No já se spíš orientovala na bod ovulace, kdy byla, pak dle toho odvodila tu lutealku a tím pádem, kdy by měla přijít menses...prostě já teď měla ovu kolem 15.d.c, tak jsem tam zadala dle zkušeností cyklus 29 a tím pádem nechala tu lutealku na těch 14 dnech..... Jelikož kdybych tam nechala ten předešlý cyklus 36, tak ta aplikace se od toho odráží a už i oplodnění to vypočítá někdy 3. října a vše moc pozdě, musí se to upravit na ten přítomny cyklus, podle ovulace...tedy já ti tak udělala 🙂

jasmina09
6. říj 2015

@renmilka já jsem teď tu luteální fázi upravila na 12 dní a teď to hezky vychází i s tou ovulaci, takže tesntnu 13.10 🙂

jasmina09
6. říj 2015

Holky už jen pár dnů a dozvíme se ten ortel..pokud to bude zase zklamání, tak ho aspoň budeme prožívat spolu 😀 ale ja věřím, že tentokrát se povedlo nám všem 😝

renmilka
autor
6. říj 2015

@jasmina09 Přesně já taky 13. na ten můj svatek, no 😕 Ale to musím někde pořídit test taky do té doby, mě vyšlo zahnízdění včera... Jo a ukáže se, zda je 13ka pro nás šťastné číslo či ne 😀 Ale já to prostě znám, snažení, PMS a pak to prostě přijde😠 Já už prostě nevěřím, že zrovna teď to najednou vyjde, je to prostě dlouho a nerikam, že jednou nebudeme mít to štěstí, ale myslím si, že pro to budeme muset ještě víc udělat a že to nebude tak jednoduchá cesta ☹

renmilka
autor
6. říj 2015

Tak můj odešel do práce, tak mám v plánu, že zkusim probrat starý kalendář od doby kdy jsme se snažili a nějak z delek cyklu posoudit, kdy probíhaly ovulace a vyskrtat ty měsíce, kde jistě vím, že jsem s mým nebyla, toť většinou v pracovním týdnu první rok pořad, pokud nebyla dovca nebo nějaké volno...aspoň průměrně se mi zkrátí to období snažení z těch 22 měsíců, vím hrabe mi 😔 Ale taková statistika, no....pro povzbuzení.

jasmina09
6. říj 2015

@renmilka kočko zadaří se uvidíš, měla jsi ukázkový ovulační test, tak já možná taky doufám marně 😕 to se fakt neví..Pro oživení akorát jsem dovařila cuketovou polévku, teď jdu udělat domácí arabský chléb a pak špagety s mletým telecím a rajčatovou šťávou 😀

renmilka
autor
6. říj 2015

@jasmina09 Dík za povzbuzení, ale těch nadějí bylo už moc...tak člověk si nechce dělat moc velké... Jinak cuketa mi zrovna leží na stole, uvidím co s ní. Tak to zní dobře 😝

renmilka
autor
6. říj 2015

Už se cítím a i jsem nafoukla, nepatrny tlak v břiše a větší, zavodnena prsa...UFF.

jasmina09
6. říj 2015

@renmilka tady máš můj recept: jedna středně velká cibuli-osmahneš na masle/oleji, přidáš jednu pokrajenou cuketu (velkou), já ji krájím na kostky( neloupu), trochu posolím ať změkne, smažíim jesšte 5-10 min., zaliu vodou, nechám vařit až je cuketa měkka (jinak zvlášť vařím brambory, pokrájené na kostičky, pak je přidam do polevky až jsou skoro hotove), ke konci hodím dvě maggy kostky-kuřecí bujon, prolisuju dva česneky, nechm zase chvilku povařit, přidám trošku octu a kary dle chuti, na konec polévku odstavím z ohně a přidám vejce rozmíchané s jednou kyselou smetanou(200-250ml), dobře rozmíchám a to je vše 🙂

jasmina09
6. říj 2015

@renmilka jo a bobkový list a celý černý pepř (myslím ty kuličky)...já jsem taky nafouklá a prsa bolí 😕

Strana