Knižní šifra
http://www.martinus.cz/kniznisifra/index.php
ahoj maminky,
zkoušeli jste to? Já už mám nalezeno 47 knih. Ale zaboha nemůžu přijít na to (ani lidi s nimž jsem to řešila) co označují: židle, koně, sloni, ta silnice v canyonu, slepá chromá stará včela, pařez s norskou vlajkou a ta lilie. Kdybyste někdo věděl tak napište, zrovna tak já ráda pomůžu
P.S.
drama Židle existuje ale bohužel to tam nefunguje, pak už mě k nim napadlo jen Hra o trůny ale taky vedle
@petratr takze humr je spis mensiho vzrustu v nasich rekach a globus vem jako zemekouli a pasy na ni ( zemepisne ), zvire jsi napsala dobre - je to zaroven nazev, dum se strasidly ( duchy ) musis napsat slovensky, letadlo vetsinou nekde vzleta a nekde pristava, ruzova kniha se lvem se casem zmenila jen v karticku, co nosime porad u sebe, osoba ve zlutem nic neni a ten trosecnik byl na zakladce povinna cetba-vetsinou se cetla v Patek 😀
Ahoj holky, už mi chybí jen jeden obrázek a za boha prostě nevim, kde mám hledat...např. tu mám plonkový ty 2ky, pak tu zlatou věc nad hlavou toho pána, co líbá ruku, svícen...je to něco nebo jsem úplně mimo?
@senoritapesa pan co liba ruku, je to co hledas 😉
@senoritapesa jo, ty tam v textu nemas carku, tak uz mi dosel kontext, pardon 🙂))))))
Tak už mám vše, každopádně děkuji !!
@senoritapesa A jsou ty dvojky něco???? a ta zlatá věc, jak ses ptala?
Prosím, poraďte, co je ten Drákula vedle mikrofonu? Už nad tím přemýšlím dlouho a nemohu na to přijít. Prosím odpovězte, budu moc ráda, nebo aspoň nápovědu. 🙂
Holky, ten modry vlak vlevo, s krvi na okne?Uz jsem zkusila snad vse ☹
Tak uz mi chybi jen cert, robot a ten pan co neco sazi 🙂

@petratr chces nazvy do IP nebo nejaky pokus o napovedu?