icon

Knižní šifra

partyzanka91
21. bře 2015

http://www.martinus.cz/kniznisifra/index.php

ahoj maminky,
zkoušeli jste to? Já už mám nalezeno 47 knih. Ale zaboha nemůžu přijít na to (ani lidi s nimž jsem to řešila) co označují: židle, koně, sloni, ta silnice v canyonu, slepá chromá stará včela, pařez s norskou vlajkou a ta lilie. Kdybyste někdo věděl tak napište, zrovna tak já ráda pomůžu

P.S.
drama Židle existuje ale bohužel to tam nefunguje, pak už mě k nim napadlo jen Hra o trůny ale taky vedle

pt1981
10. bře 2016

@petratr chces nazvy do IP nebo nejaky pokus o napovedu?

petratr
10. bře 2016

@pt1981 Děkuji, nakopla jsi mě🙂

petratr
10. bře 2016

@pt1981 šla by nějaká nápověda, prosím?

pt1981
10. bře 2016

@petratr takze humr je spis mensiho vzrustu v nasich rekach a globus vem jako zemekouli a pasy na ni ( zemepisne ), zvire jsi napsala dobre - je to zaroven nazev, dum se strasidly ( duchy ) musis napsat slovensky, letadlo vetsinou nekde vzleta a nekde pristava, ruzova kniha se lvem se casem zmenila jen v karticku, co nosime porad u sebe, osoba ve zlutem nic neni a ten trosecnik byl na zakladce povinna cetba-vetsinou se cetla v Patek 😀

petratr
10. bře 2016

@pt1981 Ty seš poklad🙂)) Moc děkuji, jdu zkoušet!!!

petratr
10. bře 2016

@petratr Tak ještě dvě knihy chybí, musím pohledat v obrázku, ale ještě jednou strašně moooc díky🙂 Krásné nápovědy jsi i dala 😀

petratr
10. bře 2016

@pt1981 Tak ještě dvě knihy chybí, musím pohledat v obrázku, ale ještě jednou strašně moooc díky🙂 Krásné nápovědy jsi i dala 😀

senoritapesa
10. bře 2016

Ahoj holky, už mi chybí jen jeden obrázek a za boha prostě nevim, kde mám hledat...např. tu mám plonkový ty 2ky, pak tu zlatou věc nad hlavou toho pána, co líbá ruku, svícen...je to něco nebo jsem úplně mimo?

monasek84
10. bře 2016

@senoritapesa pan co liba ruku, je to co hledas 😉

monasek84
10. bře 2016

@senoritapesa jo, ty tam v textu nemas carku, tak uz mi dosel kontext, pardon 🙂))))))

senoritapesa
10. bře 2016

Tak už mám vše, každopádně děkuji !!

petratr
10. bře 2016

@senoritapesa A jsou ty dvojky něco???? a ta zlatá věc, jak ses ptala?

oldminy
10. bře 2016

@pt1981 jedna mi chybí, ale nevim ktera napoveda to je...😤 co to slunce vlevo nahoře, modrý předmet pred kralem, dvojky, strom za budhou, vahy u praseci hlavy, svícka u upira - znamena to neco?

pt1981
10. bře 2016

@oldminy ani jedno z toho, co pises, neznamena nic.... A jak jsem ti psala tu knihu od Colleen Mc...., tu mas? Je hned za Karlikem, ale v tom nasem stazenem obrazku uplne zanika...

petratr
10. bře 2016

@pt1981 A znamená něco ten člověk, co se nad prasečí hlavou prochází v obilí nebo, co to je a kouří se mu od pusy, má na sobě červenou šálu...

oldminy
10. bře 2016

@pt1981 hotovo!😂 I s tajným bonusem! 😆Děuji moc🙌! Oni ti foglici v buši fakt nejsou vubec na obrazku vidět. Tak zase za rok...😭👍

pt1981
10. bře 2016

@petratr jojo, ten neco znaci.... Neco lapa v konkretni obilnine 🙂

petratr
10. bře 2016

@pt1981 Tak to teda taky mám, moc děkuju🙂 Chybí mi už jen poslední, ale jsem totálně nahraná, už prostě nevím☹

nattyna75
10. bře 2016

Prosím, poraďte, co je ten Drákula vedle mikrofonu? Už nad tím přemýšlím dlouho a nemohu na to přijít. Prosím odpovězte, budu moc ráda, nebo aspoň nápovědu. 🙂

evaviki
10. bře 2016

@nattyna75 clovek se spicatymi zuby je ... a rozhovor s nim (po anglicky)..

pt1981
10. bře 2016

@petratr klidne napis do ip, co mas, porovnam, co ti schazi 🙂 . No problemo

monasek84
10. bře 2016

Holky, ten modry vlak vlevo, s krvi na okne?Uz jsem zkusila snad vse ☹

petratr
10. bře 2016

@pt1981 Podle všeho mi chybí jedna kniha a mají ji symbolizovat stromy nebo les...nenapadá, tě něco z toho?

evaviki
10. bře 2016

@monasek84 dulezity je nazev vlaku, ktery jezdi mezi západní Evropou a Balkánským poloostrovem... Pak kdyz to das do googlu se slovem kniha, vysledek najdes.. Hlavne ta krev naznacuje nejaky zlocin..

petratr
10. bře 2016

@pt1981 a jo, co ten les nad ležícím obrem???

monasek84
10. bře 2016

@evaviki kujiii

monasek84
10. bře 2016

Tak uz mi chybi jen cert, robot a ten pan co neco sazi 🙂

evaviki
10. bře 2016

@petratr stromy jsou ovocne 😀 Zbiraji se na nich male cervene bobulky.. Autorem je rus..

petratr
10. bře 2016

@monasek84 U jednoho z těch tří, cos napsala přidej zájmeno a máš to🙂))

evaviki
10. bře 2016

@monasek84 zkus do googlu dat kniha robot..

Strana