Knižní šifra
http://www.martinus.cz/kniznisifra/index.php
ahoj maminky,
zkoušeli jste to? Já už mám nalezeno 47 knih. Ale zaboha nemůžu přijít na to (ani lidi s nimž jsem to řešila) co označují: židle, koně, sloni, ta silnice v canyonu, slepá chromá stará včela, pařez s norskou vlajkou a ta lilie. Kdybyste někdo věděl tak napište, zrovna tak já ráda pomůžu
P.S.
drama Židle existuje ale bohužel to tam nefunguje, pak už mě k nim napadlo jen Hra o trůny ale taky vedle
Holky, můžete mi prosím některá poradit, jaká kniha je myšlena v té části obrázku, kde je modrá šipka, dlouhá cesta, slunce....(je to nad ptákem na klíček), díky moc, už mi z toho třeští hlava🙂))
Napíš název toho co vidíš.-), už jsi to napsala nahoře, 1 slovo
já taky...jdu spát
ta malá věc (člověk ve zlatých dveřích?), nad hlavou pána, co líbá ruku?
@pt1981 @hojda Jde o název říše z knižní série pro děti. Hádanka odkazuje na první díl, jehož název se skládá ze tří slov, z nichž první je zvíře, druhé žena ovládající magii a třetí kus nábytku. Začátek té hádanky napovídá název toho zvířete - odkazuje na jistého ruského autora, jehož první jméno je názvem toho zvířete. 🙂 Snad jsem poradila tak akorát 🙂
Mam hotovo 🙂 , jupiiiii
tak hotovo, můžu klidně spát 😀
Tak už mi chybí jen 7 knížek a nemůžu se hnout z místa...poradíte někdo, co to může být za knihy...ten humr na globusu, nosorožec, dům a strašidla nebo duchové, letadlo, růžová kniha se lvem, ta osoba chodící v tom žlutém čemsi, obrázek s ostrovem a trosečníkem....???

@hojda pošli mi do IP seznam, co mas, poslu zpátky nápovědu. Už mám vše..