Knižní šifra
http://www.martinus.cz/kniznisifra/index.php
ahoj maminky,
zkoušeli jste to? Já už mám nalezeno 47 knih. Ale zaboha nemůžu přijít na to (ani lidi s nimž jsem to řešila) co označují: židle, koně, sloni, ta silnice v canyonu, slepá chromá stará včela, pařez s norskou vlajkou a ta lilie. Kdybyste někdo věděl tak napište, zrovna tak já ráda pomůžu
P.S.
drama Židle existuje ale bohužel to tam nefunguje, pak už mě k nim napadlo jen Hra o trůny ale taky vedle
@lulucinka222333 Napsala jsem to, tak jak jsi mi to napsala ty 🙂
@velulinkas a jak si napsala jinak to slovo?Moc prosím
@lulucinka222333 Joooo, ty myslíš ty Benátky! 🙂 Je to smrt v Benátkách 😉 a ještě by mě zajímalo, jestli nevíš, co jsou ty planety v ořechový skořápce?
Mně chybí 4 knihy, ale přijde mi že tam těch odkazů je mnohem více :/ Nevím sovětského vojáka, muže co vchází do telefonní budky či dveří, zahradníka, muže v poli, knihu červeného dvouocasého lva, čísla 22. Neměli byste nápovědu k něčemu? 🙂
@velulinkas planety jsou v nějakém prostoru a je to shrnuté v jednom obrazci/tělesu
Holky je tu i skupina o knihách, kde si s holkama pomáháme a společně diskutujeme 🙂 přijdta za náma! 🙂
Taj ja jeste 7, to je drama 🙂
Prosim o napovedy 🙂
- zelva
- pan v poli
- zahradnik
- robot
- certova kniha
Kujuuuu 🙂
@monasek84 želva je galapágy
@lulucinka222333 nápovědy ne to vykecat 😀
čertova kniha..je čert jinak..a ta kniha jsou básničky jinak 🙂
@velulinkas je to vesmír v kostce
@big_el pardon od teď budu jen radit 😀
@lulucinka222333 ne jako mě je to jedno, ale já to nemít vyluštěný jsem naštvaná že sem lezu kde je vše napsaný narovinu..😀 ale třeba o to některá z holek stojí! 🙂
@lulucinka222333 kuju 🙂
uz jenom jedna.. a nevim si rady, poslala jsem to kamaradce, at mi odkontroluje, ktera mi chybi 😀 Des.. Ja uz tam nic nevidim..
nevíte, co je ten spoutaný obr a trpaslíčci okolo? 🙂
holky, uhodla jste nektera tu hadanku na tenhle tyden?
Chybí mi jedna a vůbec nevím který obrázek to je☹. Prošla jsem to celé a nic mi nechybí☹, tak nevím. Otázku týdne taky nevím, vůbec nic mi to neříká.

@velulinkas prosím a jak si to napsala?