Knižní šifra
http://www.martinus.cz/kniznisifra/index.php
ahoj maminky,
zkoušeli jste to? Já už mám nalezeno 47 knih. Ale zaboha nemůžu přijít na to (ani lidi s nimž jsem to řešila) co označují: židle, koně, sloni, ta silnice v canyonu, slepá chromá stará včela, pařez s norskou vlajkou a ta lilie. Kdybyste někdo věděl tak napište, zrovna tak já ráda pomůžu
P.S.
drama Židle existuje ale bohužel to tam nefunguje, pak už mě k nim napadlo jen Hra o trůny ale taky vedle
@blacksarah zrovna jsi napsala přesný název 🙂
prosim, co ta jesterka se samopalem, uz mi to nemysli.....diky
Ahoj holky,
potřebovala bych poradit, nevím jak tam napsat to jméno buddhy, zkoušela sem všechno a nejde to :\
A ať se snažím jak se snažím stále mám jen 49 knih :\ ..... Díky za pomoc 🙂
@adell234 v tom jménu maji chybu. Začíná na s a tuším v v nechat předposledni písmenko
No právě, že ani to mi nejde, našla sem že je tam chyba ale vůbec netuším co s tím :\
Super děkuju moc, sice sem si 100% jistá, že už jsem to tam dávala ale až teď to konečně vzalo 🙂)
Nemůžu zaboha přijít na dvě ženský pod lupou, napovězte mi prosím prosím
Jsou to ženy ale v menším měřítku, klasika 4 sestry, matka, otce mají ve válce.
Prosím o posledních pár rad 🙂
chybí mi: 1. gondola, 2. silnice, 3. žlutí ptáci ve křoví, 4. 2 tempery - nevím jaké jsou to barvy, 5. tank + helikoptéra + holubice :\ ..... budu vám moc vděčná 😲
Kde jezdí gondoly? A odchod z tohoto sveta. Ti ptáci jsou v sipkach a ty maji..., u temper jde o barvy, silnice je vlastně od nekud někam a az na ni vjedes vydas se na... , tank se využívá v ozbrojeném konfliktu a holubice značí jeho konec. Je to klasika nejklasictejsi
Děkuju moc :* moc si mi pomohla, konečně mám všechno, ale že mě nenapadly tanky to je fakt ostuda :( :D
@adell234 Jejda moc děkuju to jsem trumpeta 🙂))
Chybí mi poslední kniha a nevím která ☹
ahoj, chybí mi jedna, ale nevím která...mrknete mi některá na seznam prosím?
@baarushkan
@peprmintka tak to holky poslete do IP. Já to mám někde na papíře k odskrtnuti
Ahoj všichni, moc děkuji za poradu a rady, mám hotovo, takže pokud ještě někdo nevíte, tak se na mě obraťte, ráda pomůžu i já vám.
Jo, akorát, kdyby mi někdo mohl poradit ten druhý bonus, zatím jsem to nikde nenašla, i když vím, o co se jedná.
Chybí mi jen 3
-dáma ma kartě
-osoba v žlutém poli
- ďábel s knihou
Pomůžete
@capatamtm ta karta se nějak jmenuje a to je nazev
Osoba v poli - název je ze něco lapá v druhu obilí
Ďábel se da říct jinak (začíná na s) a jeho poezie, něco co se rýmuje.
Poradíte mi prosím, proč mi to nebere "Vesmír v ořechové skořápce" od Hawkinga? Díky
@magdalenan Musíte napsat buď "Vesmír v orechovej škrupinke" nebo "Vesmír v kostce"

Mohla bych poprosit o nějakou bližší nápovědu k majáku?