Knižní šifra
http://www.martinus.cz/kniznisifra/index.php
ahoj maminky,
zkoušeli jste to? Já už mám nalezeno 47 knih. Ale zaboha nemůžu přijít na to (ani lidi s nimž jsem to řešila) co označují: židle, koně, sloni, ta silnice v canyonu, slepá chromá stará včela, pařez s norskou vlajkou a ta lilie. Kdybyste někdo věděl tak napište, zrovna tak já ráda pomůžu
P.S.
drama Židle existuje ale bohužel to tam nefunguje, pak už mě k nim napadlo jen Hra o trůny ale taky vedle
Ahooj,
nemá někdo potuchy, co by mohlo být to u Chrámu matky boží? Ten jakoby vysoký sloupec, co končí v mracích...a pak ještě dole u těch koní ty veliké hodiny 🙂 Děkuju holky 🙂
@akinorevvv Agáta Christie je bonusová otázka, kterou dostaneš teprve když máš všechny knihy.
nevíte někdo co znamená ten otazník? nebo aspoň nápovědu k tomu? 😉 🙂 nebo jestli je to samostatný obrázok
tak to nevím...chybí mě poslední knihy tak nevím na co mám koukat už :D snad je to za jedním ze skrytých obrázků
neví někdo co to je ten sloup/hora za chrámem matky boží? ten jediný mě chybí, na oplátku taky pomůžu .-)
To nic není 🙂 Mně zbývají už jen 2. Silnice v kaňonu a ten hudební nástroj vedle zámku 🙂 Děkuji 🙂 anyasechai nevím co ti chybí ale rad ti pomůžu.
tom1591: jak je obrázek Chrámu matky boží tak zatím je sloup/hora která jde až do oblak... to je to co nemám vůbec tušení 🙂
@anyasechai to patří k tomu chrámu ne?
Mě chybí 1, nevím co... Nevíš co je ta šipka u hodin?
myslíš jako že to odkazuje ke slovu "boží" v tom názvu knihy? možná, to mě nenapadlo... ta šipka podle mě patří k tomu motýlu 🙂
Díky, tak jsem jela obrázek po obrázku a chyběla mi knížka o které jsem byla přesvědčená, že už ji mám, tak jsem ji asi uhodla a nezapsala, nebo já nevím😀
podle obrázků a seznamu mám vše....ještě tu nějaké obrázky chybí jako bouře atd ale tyto obrázky mám všechny

@elinka_es no, nebere mi to právě