icon

Která uživatelka je vám nesympatická?

shakira007
19. lis 2020

Ahoj, zahlédla jsem takovou dizkusi na jiném webu. Tak mě napadlo, čisté se zajímavosti udělat dizkusi i tady. Která uživatelká je vám nesympatická? Bylo by fajn uvést i důvod, ale povinnost to není. Kdybych měla začít, tak mě rozhodně není sympatická klokanka31, barulina, zelenaesmolda, sudylichozrout. Myslím, že by se našlo i pár dalších, ale tyhle mi jsou výrazně nesympatický. A chtěla bych upozornit, že dizkuse není založená k hádkám, pokud by si chtěl někdo s někým něco vyřídit tak přes sz😉díky.

Strana
z5
95newmommy2020
19. lis 2020

Úplně Nicky si nepamatuju a extra to neprozivam. Ale nemám moc rada takové ty jízlivé a pohrdavé odpovědi. Občas to tu vidím, asi jako všude na fórech. Jen nějak nemám kapacitu si zapamatovat o koho jde. :D

zelenaesmolda
19. lis 2020

@priefi no,nejvic slavy si tady uziva mixovaci Karin.Predbehla nas,mrcha :D

mimi1004
19. lis 2020

Tady to je zajímavé, sem se připíchnu taky. Je tu i mix Karin? Už konečně mixuje, nebo domixovala? 😄

sudylichozrout
19. lis 2020

@zelenaesmolda 😆😆👍

cherie24
19. lis 2020

@amazonkajanik no nevim, arogantní maminy, co si myslí, že ony by se do špatné situace nikdy dostat nemohly... Jako já penězma neoplývám, ale malá teda rozhodně nestrádá a 15 tisíc by pomohlo snad každé normální rodině ne? 🤔

@zelenaesmolda mě by možná maličko zajímalo to vaše jméno co to znamená? 😁 mě nejste nesympatická vy, ale to jméno ve mě z nějakého důvodu vyvolává negativní pocity a nemůžu si pomoct 😃

zelenaesmolda
19. lis 2020

@cherie24
A co ti pripomina? 🙂

monika3456
19. lis 2020

@zelenaesmolda Esmeraldu 😜

sudylichozrout
19. lis 2020

@monika3456
@zelenaesmolda Mne zase smolku 😀 Ta je taky navic (temne zelena). Esmoldo, promiiiin! 😉

barulina
19. lis 2020

Jen jedno oznaceni? No teeda 😆 to je debata. A kdo je mixerka Karin?

sudylichozrout
19. lis 2020

@barulina Vyhledej si to tady v diskuzich. To se neda interpretovat, to musis zazit sama 😉😆

zelenaesmolda
19. lis 2020

@sudylichozrout
Tobe lichozroute je predem odpusteno vse :D

sudylichozrout
19. lis 2020

@zelenaesmolda 😆 Diiiiiiky!

zelenaesmolda
19. lis 2020

@monika3456 zaklad to ma v Esmeralde ale vic nereknu 🙂

elencze
19. lis 2020

@sudylichozrout hele, já mám taky prázdnou zeď. Nebo jsem měla a až teď na ni napsala první příspěvek. Ale jsem reálný profil. A asi taky nejsem oblíbená některými, protože mě celkem často lajkneš, takže se shodujeme v mnoha názorech :D

priefi
19. lis 2020

@zelenaesmolda tu jsem zahlédla taky jednou 😂🙈

sudylichozrout
19. lis 2020

@elencze Jojo, tve nazory jsou mi blizke 🙂

knuffel
19. lis 2020

Teda nemám čas ani chuť pročítat celou diskuzi. Zakladatelko, polib si prdel s takovouhle diskuzí a přidej mě na seznam taky, buď od té dobroty. 😁

cherie24
19. lis 2020

@zelenaesmolda jak píše
@sudylichozrout tu smolku mi to připomíná 😁 a ještě když pak pod tímhle názvem přispěješ do diskuze nějakou drsnější odpověď, tak v kombinaci s tím názvem mi je to takové proti srsti, takové znechucující, ale odpověď by mě sama o sobě nijak nedráždila 😁 tak já se na to zkusim dívat, že je to odvozeno od Esmeraldy a snad to bude lepší ☺ vymažu tu představu smolky 😃

smudlinka10
20. lis 2020

Smudlinka10, zere v noci figurku Mikulase v posteli a nespi. ☝️

camelinka
20. lis 2020

@zelenaesmolda tebe a @sudylichozrout si obcas pletu, kdysi sem myslela, jestli nejste jedna tataz osoba a bavite me obe dve stejne 😀😎😘

jane46
20. lis 2020

Pancitelko, ja se nechci kamaradit s Pepinou, Julcou, Milcou a Tlustynou. A nebudu rikat proc, jsou to proste fuj holky, jen to hlasim (Tento příběh je smyšlený a jakákoliv podobnost se skutečnými postavami či událostmi je čistě náhodná.)
Jj, mam par zablokovanych, ale to jen ciste ze zavisti, protoze jsem tak desna, ze nevydrzim kazdy den koukat na ty jejich bozi zivoty, andelske ksichty, sosne postavy a dechberouci zazitky...
A sama jsem nesympaticka tak 90% zen,vlastni osobni zkusenost... 😆😆😆

zelenaesmolda
20. lis 2020

@jane46
Hlasim se k nicku Tlustyna.Vzhledem ke svym 40kg je to trefne :D

kacenka1111
20. lis 2020

Ta karin, stacila mi diskuze boji se mixeru.. Behen minuty je jasne, ze si z vas delala prdel. Co je horsi, ze to dotycne nepoznaly:D

zelenaesmolda
20. lis 2020

@kacenka1111
Ja si spis myslim,ze nez klasicky troll to byl nekdo kdo to nema v hlave v poradku

michaela666
20. lis 2020

@kacenka1111 Já teda trolla zatím úplně nepoznám 😀 V reálném životě jsem se setkala s lidma, kteří byli tak divný a hloupí, že to ani nemohli myslet vážně. Ve výsledku to byla fakt realita až jsem si říkala jestli je tohle možný nebo jsem debil já.

vendes
20. lis 2020

Takže se tu zase uživatelé vyzývají k ostrakizování? Docela nevkusné.

zelenaesmolda
20. lis 2020

@shakira007
Hon na carodejnice ti moc nevysel co? :D

amazonkajanik
20. lis 2020

@zelenaesmolda ten,kdo vymyslí takovouhle hovadinu,sám/sama aspiruje na pozici čarodějnice,bez ohledu na věk. Ale tohle,do svých řad nechci 😂

zelenaesmolda
20. lis 2020

@amazonkajanik
Ja taky ne :D

amazonkajanik
20. lis 2020

@zelenaesmolda tohle jsem letos posílala na 30.květen
Čáry,máry,milé dámy
Opět tu máme 30.dubna
Doufám,že jste včas provedly servis košťat,nakrmily kocoury a oblékly azbestové šaty.
Letos platí nová letová hladina -330ko (pro nováčky,kocouří ocas),černý kocour se zelenýma očima jako povinná výbava stále platí. Není náhodou,že zrovna v dubnu klesla cena pohonných hmot,chtějí se nás zbavit. Takže děvčata, buďte v pozoru,nechlastejte (jinak můžete pozdravovat Johanku z Arku a Jana Husa)!
👹
Čarování zdar ✡️

Strana
z5