icon

Která uživatelka je vám nesympatická?

shakira007
19. lis 2020

Ahoj, zahlédla jsem takovou dizkusi na jiném webu. Tak mě napadlo, čisté se zajímavosti udělat dizkusi i tady. Která uživatelká je vám nesympatická? Bylo by fajn uvést i důvod, ale povinnost to není. Kdybych měla začít, tak mě rozhodně není sympatická klokanka31, barulina, zelenaesmolda, sudylichozrout. Myslím, že by se našlo i pár dalších, ale tyhle mi jsou výrazně nesympatický. A chtěla bych upozornit, že dizkuse není založená k hádkám, pokud by si chtěl někdo s někým něco vyřídit tak přes sz😉díky.

Strana
z5
zelenaesmolda
19. lis 2020

@amazonkajanik diky 🙂
Kdyz jsme u te standy a trollu tak kam se ztratila mixovaci Karin?

amazonkajanik
19. lis 2020

@zelenaesmolda ty jo,tu si nevybavuji nějak?🤔

zelenaesmolda
19. lis 2020

@amazonkajanik
Ta se furt ptalana mixovani jidla pro dceru a jaky koupit mixer atd.Podle ostatnich komentaru uz tady byla pred par lety a pak zmizela.

amazonkajanik
19. lis 2020

@zelenaesmolda tak tu jsem buď nezažila,nebo nevěnovala jí pozornost. Jsem tu 2roky,ale intenzivně jsem se zapojila až těsně před porodem

somalicats
19. lis 2020

@zelenaesmolda mam pocit, ze loni tu byla, nebo mozna letos, je to pokazde jiny nick, jen ten mixer a Karin zustava 😀 😀 😀

amazonkajanik
19. lis 2020

@somalicats ty,nebude to ta,co nedávno řešila ten elent na přípravu dětských příkrmů(rychlohrnec,nebo tak nějak😂),jak jí holky napsaly,že je to zbytečné a drahé,že na to stačí klasický hrnec a tycovy mixer?!🤔😁

somalicats
19. lis 2020

@amazonkajanik ta mela jiny styl psani. Dej si do vyhledavace Karin a Mixer a uvidis, ty diskuse ae daji dohledat zpetne.

amazonkajanik
19. lis 2020

@somalicats 😂🤣😂🤣😂👊
Mé Karin... 😂mixer do letadla? Rovnou mixer do mixéru ...jdu do kolen 😂😂😂

somalicats
19. lis 2020

@amazonkajanik Dobry, co? Hod si popkorn do mikrovlnky a dobrou zabavu 😀 😀 😀

sudylichozrout
19. lis 2020

@amazonkajanik Diky 🙂

michaela666
19. lis 2020

Znám lidi ujeté na ledacos, ale mixovací Karin je fakt dobrá...Jestli paní nedělá nějakou distributorku super mixérů a nebyla to podprahová reklama. 😂 😂

sudylichozrout
19. lis 2020

@somalicats Mixovaci Karin byla top! 😆😆
@zelenaesmolda Jo, holt jsme se lecktere dame zazraly pod kuzi, no 🙂 Ja mam stejne tip, kdo to tady zalozil...
@malenka3 si myslim, ze to odhadla velmi dobre, jde o "zname" eso. Uz jen proto, ze barulina do fora prakticky neprispiva a shakira neprispiva na zed. Takze shakira musi byt eso ze zdi.

cikitkapb
19. lis 2020

Ale neee, mně taky nikdo nepsal. 😭😭😭 A to jsem byla nazvána neempatickou krávou, a dostalo se mi i přirovnání k Hitlerovi. 💪🏻 Hele, holka, a už se dozvíme, co očekáváš od této diskuze? 🤔

sudylichozrout
19. lis 2020

@cikitkapb Hehe, kolik ja uz tady vyslechla jmen a oznaceni 😆Asi ne, myslim, ze diskuze nesplnila ucel, tak bude zaryte mlcet.

amazonkajanik
19. lis 2020

@somalicats Karin za 20let 😂😂😂

somalicats
19. lis 2020
somalicats
19. lis 2020

Kruci, me dneska berou zada tak, ze nejsem schop a se hybat, a ted se tu snazim nerezat se smichy, nebo se z toho po... bolesti 😀 😀 😀

amazonkajanik
19. lis 2020

@somalicats smích prý léčí 😉

somalicats
19. lis 2020

@sudylichozrout Taky mam svuj tip 😀 . Holt se zase nepovedlo. Btw. s Tebou a esmoldou je sranda, rada ty diskuse ctu 😀

antoinet
19. lis 2020

Taky mi chybí Karin a mixéry 😀 Jsem tu už 7 let, to to letí.
Jinak vás miluju všechny, diskuze prahne zbytečně po senzaci.
Pryč jsou naštěstí ty megery, co tu kdysi propracovaně organizovaly kyberšikanu na uživatelky, ve srovnání s tím je takovéto nevkusné téma čajíček.

zelenaesmolda
19. lis 2020

@somalicats diky 🙂

zelenaesmolda
19. lis 2020

@cikitkapb teda tak ty valis,me k Hitlerovi zatim nikdo neprirovnal :D

te_reza
19. lis 2020

Našla jsem si Karin a mixér. Jako největší top😂😂😂👌

michaela666
19. lis 2020

@te_reza snad neskončila Karin v mixéru, když byla maminka taková milovnice mixování.

cikitkapb
19. lis 2020

@zelenaesmolda Neboj! Třeba se taky dočkáš. 😂

amazonkajanik
19. lis 2020

@cikitkapb s tím Hitlerem si vybavuji,že to byla dost drsná diskuze, ale o čem byla,si nemůžu vzpomenout. Leze mi tam,jak paní nesnáší nevlastní dceru...

cikitkapb
19. lis 2020

@amazonkajanik Byla to diskuze o koroně... na jaře.

amazonkajanik
19. lis 2020

@cikitkapb jo! No,to byla mela. A teď,když je v podstatě hůř,co do počtu nakažených a mrtvých,tak ticho po pěšině ...

loylii
19. lis 2020

@shakira007 Tvl to jsou starosti...😄

priefi
19. lis 2020

🙈😅 musím říci, že poslední dobou jsem tak protivná, že musím označit sama sebe @priefi 😂 ale vím, že jednu dobu, když jsem tady byla aktivnější, jsem také ležela v žaludku některých lidí.
Jinak holky @sudylichozrout, @zelenaesmolda, @klokanka31a @barulina užijte si pár minut slávy 👏 😂 první 2 jmenované už máte repete, což? 😂😂😂

Strana
z5