icon

Která uživatelka je vám nesympatická?

shakira007
19. lis 2020

Ahoj, zahlédla jsem takovou dizkusi na jiném webu. Tak mě napadlo, čisté se zajímavosti udělat dizkusi i tady. Která uživatelká je vám nesympatická? Bylo by fajn uvést i důvod, ale povinnost to není. Kdybych měla začít, tak mě rozhodně není sympatická klokanka31, barulina, zelenaesmolda, sudylichozrout. Myslím, že by se našlo i pár dalších, ale tyhle mi jsou výrazně nesympatický. A chtěla bych upozornit, že dizkuse není založená k hádkám, pokud by si chtěl někdo s někým něco vyřídit tak přes sz😉díky.

Strana
z5
malenka3
19. lis 2020

Copak, copak, jeden z double nicků byl obnoven a zkoumáš, který další nick pohřbít? Bych se vůbec nedivila, kdybys byla nějaký profláklý eso 🤣
Jinak mně se nelíbí nick modry_konik , furt píše nějaký reklamní příspěvky a když už člověk jednou za uherák soutěží, tak vyhraje 💩

xxx3d
19. lis 2020

Tahle diskuze by mohla mít smysl možná jedině v případě, že by se důvod k nesympatiím uvést musel.
Mimochodem, ty jsi teda žádnej neuvedla, což vybízí k tomu, sem nahodile napsat, kdo je mi nesympatickej... a to mi přijde jak ze školky...
Osobně ty první dvě netuším, moc jsem v poslední době na koníka nechodila, tak mi některý nicky nic neříkaj, ty další dvě jsou kontroverzní pokaždé v nějaké diskuzi k věci, protože se k věci vyjadřují, poslední maminku mám ráda, myslím názorově, i když s ní ve všech názorech z posledních diskuzí třeba nesouhlasím, a předposlední, ta mi dřív někdy přišla vysí*ací, ale v součtu, jsem jí musela dát za pravdu, jen to vyjadřování mi asi někdy přišlo moc bez empatie.
No, takže to je za mě.
Výraz sympatická, nesympatická je tady zavádějící, já jsem si třeba některý profily ani nerozklikla, a i když vím, že jsi tím asi myslela názorově sympatická, hodilo by se to napsat, si myslím teda 🙂

betelgeuzz
19. lis 2020

Jestli chceš vypisovat nesympatické nicky, tak bys měla mít aspoň odvahu je pořádně označit, ať ví, že o nich píšeš.

cherie24
19. lis 2020

@michaela666 a tady to je opravdu o tolik lepší než na emiminu? 😀 k modrému koníkovi žádné poznámky nemá? 😁

codal
19. lis 2020

@sudylichozrout taky jsem si uvařila kafe 😆

michaela666
19. lis 2020

@cherie24 Tady mě zatím nechytl jak čtu diskuze matek s radikálními názory na výchovu a podobně ( nemám ráda termín eko,bio matky, ale zrovna tenhle typ myslím 😀) Pro něj je to všechno jenom slepičárna, to je jasný...Ale v době covidu potřebuju nějaký kontakt, když sedím doma na rizikáči a nechci si moc zvát návštěvy. 😀
Takže možná ve výsledku jste mi trochu nesympatické všechny, protože díky vám trávím hodně času na koníkovi a nemám čas doma vyvařovat a uklízet jako správná hospodyňka. 😀

te_reza
19. lis 2020

@michaela666 správná hospodyňka má v jedný ruce vysavač a v druhý je online na koni😂😂😂

michaela666
19. lis 2020

@te_reza To už je level matka od tří dětí ne? 😂 Nespěchej na mě tohle bude moje první, takový multitasking si musí teprve vycvičit.

leniczka23
19. lis 2020

Divím se, že tady ještě nejsem 😂😂
Ale vetsina těch nicku co si zminila jsou chytrý ženský co jen prostě říkají věci tak, jak je vidí, ne tak jak je chtějí slyšet ostatní, aby získaly tleskánky..
Takže v tom vidím jen to, že nedokážeš polknout silnější ženskou než jsi ty.
Kafe mám hotový, ale myslím, že tady nevznikne to, co si chtěla. Já ač občas opravdu čumím co některé ženské dokáží řešit, mám koník moc ráda a vím, že vždycky, vždycky když jde do tuhého semknem se a zvládnem hodně podpořit. Za těch x let tady jsem kolikrát byla dojatá k slzám.

cherie24
19. lis 2020

@michaela666 no je fakt, že 2 roky zpátky jsem psala dotaz na eminino ohledně toho, jestli bych mohla mít nárok na porodné a dozvěděla jsem se o sobě, že jsem jen nemakačenko, co chce škubat stát a že jsem naprosto pitomá s iq tykve, neboť jsem si pořídila dítě, když na něho nemám peníze a řesit tady nějakých trapných 15 tisíc, to je opravdu ubohost. To bylo poprvé a naposled, co jsem tam byla 😂😂

michaela666
19. lis 2020

@cherie24 Já proklikala pár diskuzí a přišlo mi, jak některé jsou zbytečně kritické až povýšené. Proto jsem ráda, že tady mi holky napsaly odpovědi na moje dotazy slušně. Hlavně ze mě nikdo (zatím 😀) nedělal krávu, že něco nevím a ptám se na blbosti. S miminkama mám zkušenosti akorát coby chůva, ale těhotná jsem poprvé, takže ze všeho hned vyhukaná.

mourovatakocka
19. lis 2020

@cherie24 A tak bacha na to, nejsem si jistá, jestli jsem podobný názor o nemakačenku nečetla tady na MK taky několikrát. A povýšenecké tu někdy bývají ženské taky. Prostě jediné, co nás tu spojuje, je to, že jsme matky, a někdy ani to ne. A lidé jsou různé, ponejvíce pitomé :D
A každá jsme někdy byly těhotné poprvé a měly jsme ze všeho vítr, co už zkušené mnohonásobné matky neřešily. A občas se tu najdou takové, co mají pocit, že je třeba prvomatku setřít :( Ale to je prostě už taková povaha.
Ale asi si budu muset někdy udělat exkurz na emimino, abych si udělala představu.

amazonkajanik
19. lis 2020

@tulikiss jo,taky jsem sama sobě protivná 😂

ovin
19. lis 2020

Tak za dnešek by si titul "nejvíce nesympatická uživatelka" mohla vysloužit ta, co vyhraje ten adventní kalendář, o který se zrovna soutěží. Já jsem kdysi na emiminu vyhrála balík kosmetiky. Hodinu jsem se vzpamatovávala z té radosti a týden z těch nadávek, kterýma mě častovaly 🙂

amazonkajanik
19. lis 2020

@shakira007 s tvymi výše jmenovanými ve spoustě bodech nesouhlasím a na druhou stranu jsme si několikrát kápli do noty. Takže asi takhle. Psané vyjádření je horší,než mluvené,kvůli absenci intonace. Navíc zbrklé,rychlé odpovědi napachaji stejnou škodu,jako když někdo víc mluví a pak přemýšlí. Co já jsem tady na koniku kolikrát napsala za blbosti,jeje. Třeba ségra se švagrovou se před lety rozhadaly kvůli špatně pochopene sms a to,co si pak dokázaly napsat...no hrůza. Takže tahle diskuze je vesměs zbytečná a na pubertální úrovni,ale pro změnu se může rozvést do vtipného rozměru,tak jako to umí třeba @zelenaesmolda

ovin
19. lis 2020

@amazonkajanik Já bych rovnou označila všechny nicky na černé listině. A když nám tady pak slíbí, že už to nikdy neudělají, tak bych je nechala být. 😂

asinehri
19. lis 2020

Ehm hlavně tady nechodit tak často, aby jste si mohly zapamatovat nicky 😀

amazonkajanik
19. lis 2020

@ovin no,ještě že sem nepřispívá můj chlap,páč tomu by rovnou blokli přístup 😂 ženský v tescu,když nás (jeho) vidí,tak se těší,co z něj zas vypadne za hovadinu . Ale když je tu dotaz,o kterém by mohl ze své odbornosti něco vědět,tak poradí. A paradoxně mě tu za to paní setrela,přičemž jeho názor následně potvrdila i jeho bývalá kolegyně ...

llluckaaa
19. lis 2020

@shakira007 Mně jsou tady nesympatické 3 uživatelky. Jedna z nich jsi ty sama, a to hlavně kvůli tomu, že často diskuze vyhrocuješ, ostatní shazuješ a jednáš nepříjemně. Navíc story o tobě mi přijde jako smyšlená. Druhá uživatelka mi je nesympatická hlavně proto, že je vulgární a na můj vkus je poněkud pozérka, která je hrdá na svůj jiný názor. No a třetí uživatelka je mi napůl nesympatická a napůl z ní mám srandu,neumí přiznat svou chybu a dělá nepříjemné osobní útoky. Nicky sem ptát nebudu, svůj názor na ně jsem jim už napsala adresně a nevidím přínos v tom, že je tady budu uvádět.
Z tvých vyjmenovaných mi přijdou naopak všechny sympatické 🙂

inkheart
19. lis 2020

@cherie24 já na emiminu jsem, ale někdy se divím, proč tam stále prispivam (taky tam jsem výrazně méně, než tady, ale stejně...). Jsou tam neskutečně zlé ženské.

cherie24
19. lis 2020

@inkheart
@mourovatakocka no mě to právě celkem překvapilo co tam byli lidi schopný napsat. Bylo mi tam na tvrdo řečeno, že pokud je pro mě 15 tisíc dost peněz, tak se nemám právo množit. Děti můžou mít jen ty, které sbalili bohatého chlapa zřejmě 😁 a každý, kdo otěhotní neplánovaně je idiot, co se neumí chránit a v palici nic nemá, protože když chci dítě mám ho, když ne nemám. Jednoduchý jak facka... Nikdo neporadil, disuze probíhala asi 4 dny a já se přestala účastnit už po půl dni, jsem si říkala, že to fakt nemám za potřebí se tam obhajovat 😃 Třeba takové diskuze jsem tu zatím nepostřehla ☺ Kolikrát ženské odpovídají slušně i na úplné blbiby netýkající se dětí nebo těhotenství a je tu i dost maminem samoživitelek, nevím jak na emiminu, ale tam by mi to asi strach nedovolil napsat jako samoživitelka 😁

inkheart
19. lis 2020

@cherie24 tak to je drsné, ale musím říct, že mě to vůbec nepřekvapuje, drsné až drzé komentáře jsou tam bohužel z nějakého důvodu mnohem častější než tady... Taky když jsem tady zakládala jednu diskuzi, raději jsem se předem omluvila za hloupý dotaz (poučena emiminem), no a všechny reakce byly velice milé... To jsem koukala 😀

amazonkajanik
19. lis 2020

@cherie24 no ty kráso,tak ještě že mě nenapadlo na emimino chodit,to by na mě poslali snad rovnou sociálku 😂 tam jsou zřejmě účastnice,co měsíčnímu miminku koupí adidasky za 2tis

leniczka23
19. lis 2020

@inkheart podle mě to je tím, že tam jsou profily mnohem více anonymní, přece jen tady to je víc osobní, spíš jako FB pro mamči😊

nita1984
19. lis 2020

A mě taky nikdo nenapsal 🙄🙄🙄 cítím se ochuzena 😆😆😆😆

hasara33
19. lis 2020

Mám za to, že vzájemné sympatie či antipatie vznikají na základě osobního setkání a ne přes nějakou webovou stránku 🤷‍♀️ každopádně tento příspěvek jsem nahlásila, protože tohle se teda mě fakt nelíbí a jestli tu chceš probírat uživatelky tak si s tím jdi na eMimino, tam třeba budeš mít úspěch 🤦 neskutečný fakt já malé děcko ....

igelitka
19. lis 2020

Po tomhle příspěvku jste my nesympaticka Vy 🙈😄

zelenaesmolda
19. lis 2020

@shakira007
Jupiii,zase jsme s lichozroutem predmetem diskuze 🙂
Me je uplne jedno jestli jsem nebo nejsem nekomu sympaticka a z podobnych diskuzi ve kterych se objevim mam spis srandu nez ze by se me to nejak dotklo.
Obavam se ale,ze s timhle tady neuspejes protoze kdyz minule zalozila jedna uzivatelka diskuzi zamerenou na me a lichozrouta tak misto toho,aby nam to vsechni nandali jsk cekala,tak dostala poradny kartac ona.Byt tebou to smaznu nez se uplne ztrapnis.

zelenaesmolda
19. lis 2020

@astyna88 bylo ale tenkrat to byla diskuze vylozene o me a lichzroutce

amazonkajanik
19. lis 2020

@zelenaesmolda když už někoho z nicku řešit,tak třeba svetlikova201. Ukázalo se,že se s největší pravděpodobností jedná o trolla. Začínala jako 13,co má fobii ze zvracení,pak jak vypadat starší a nedávno,jak zhubnout v obličeji. Ale s tebou a lichozroutem je sranda 😉😁

Strana
z5