icon

Přímá adopce miminka

nikola949494
4. čer 2026

Dobry den,Ahoj. Vlastně ani nevím jak začít. Čekám vlastně i zle komentáře. Ale touhle cestou hledám. Zda tady není nějaký pár který by měl zájem o přímou adopci miminka. Jsem momentálně v 6 měsíci těhotenství a miminko si z více důvodů nemohu nechat. Jsem zdravá. Doma už mam děti. A další by pro mě bylo nevím jak správně to napsat. Rada bych nějaký pár udělala šťastny a miminko vlastně taky. Kde bude milované. Kde bude vytoužené a bude mít všechno co potřebuje. Pokud někdo takový je. Rada se s nim spojím či klidně sejdu osobně. Děkuji za případné zprávy. Hezký večer.

katerina108
Autor odpověď smazal
tyname
4. čer 2026

🫂 Nesoudím, pokud jsi zvážila všechny možnosti a jsi si jistá, tak dole je pár kontaktů "hledajících"
Pokud by vadilo označení, tak to smažu.

@jitulinka0314 - vecerova.jitka@seznam.cz

anonym_2161dd. - lucyprodej@gmail.com

tyname
4. čer 2026
sussie01
5. čer 2026

@nikola949494 Dobrý den, hledáme maminku, která si nemůže miminko nechat, moc si přejeme rozšířit naši rodinu a dát miminku všechnu lásku a péči. Jsme schválení žadatelé o adopci, vše pomůžeme vyřídit. Když budete chtít, ozvěte se nám prosím na email: osvojeni@email.cz a můžeme se blíž poznat ❤️

terkatomanova
7. čer 2026

Dobrý den, budu moc ráda, když se ozvete.

jitulinka03
14. čer 2026

@nikola949494 dobry den, měli bychom zájem.. 🙂 nemohu mít svoje děti a přímou adopci bychom chtěli.. 🙂

evab112
16. čer 2026

Dobrý den. Čekáme na druhé miminko od ospodu, jednoho syna už díky adopci máme. Loni jsem dodělal kurz terapeutickeho rodičovství pro rodiče adoptovanych děti. Nebráním se ani otevřené adopci.
Byla bych moc rada, kdybyste se mi ozvala

pavlina9995
25. čer 2026

@nikola949494
Zdravím. S manželem právě procházíme žádostí o adopci protože vlastní děti mít nemůžeme. Po děťátku moc toužíme. Budu ráda když mě budete kontaktovat.

stesti93
13. črc 2026

@nikola949494 dobrý den napište mi na darujdomov93@gmail.com

anonym_29f9db
19. črc 2026

@nikola949494 Dobry den, pokud jste se ještě nerozhodla, komu svěříte své miminko. Ozvala byste se nám? Toužíme po dítěti, ale bohužel ze zdravotních důvodů nejsem schopna otěhotnět. Zkoušíme touto cestou přímé adopce. Nebudu vypisovat jak jsme zajištěni a co vše máme. Raději bych byla pro telefon nebo osobní setkání, kde můžeme probrat co nás vede k přímé adopci a co Vás a najít třeba společnou řeč a cestu. Hledáme dítě, kterému dokážeme dát bezpodmínečnou lásku ❤️ dáte mi vědět prosím , zda jste už svému miminku našla rodiče ? ❤️kontakt na me : anishe@seznam.cz

u3690745659
20. črc 2026

@nikola949494 dobry den můžete mě kontaktovat prosím na watsap tel
Číslo 735892691

zdiska87
21. črc 2026

@nikola949494 Ahoj Nikol, chápu Tvoji situaci. Dítě je dar, a máte velké štěstí, že jste jej dostala. A jste velmi odvážná, své dítě nabídnout k adopci, vím, že ani toto není pro Vás jednoduché. Ale tato varianta je mnohem lepší než třeba potrat. My s manželem nemůžeme mít vlastní děťátko. A tak hledám jiné možnosti, adopce/přímá adopce/pěstounstvi. U přímé adopce je ta výhoda, že Vy jako biologická matka si můžete vybrat náhradní rodinu pro své děťátko. Pokud jste náhradní rodinu ještě nenašla, budeme rádi, když se nám ozvete.

dara35
22. črc 2026

@nikola949494 Dobrý den, nevim zda jste již našla nějaký pár. Pokud ne klidně mi napište. Sdělím o nás více informací. Děkuji D.

nikola949494
autor
23. črc 2026

Dobrý den. Všem moc děkuji za zájem. Náhradní rodinu jsem po dlouhém zvažování opravdu našla a věřím ze jsem udělala to nejlepší. Přeji vám všem do jednoho aby jste svoje malé štěstíčko také našli. Zároveň maminkám které se dostali do podobné situace přeji obrovskou dávku odvahy. Není to něco co se dá jednoduše zvládnout. Ale věřím že tohle je ta správná cesta.