icon

Látkové vložky, jaké jsou nej materiály, značky?

geena77
20. říj 2012

Dobrý den, tak přemýšlím o látkových vložkách. Samozřejmě, že jsem k tomu došla přes látkové pleny 🙂 Zajímalo by mě, jaké jsou pro vás nej materiály, značky, kolik vložek je potřeba, ev. konkrétní výbavu, jak moc ty které kloužou,... Menstruační kalíšek používat nechci, šlo by jen o látkové vložky a slipovky. Za příspěvky děkuji.

Strana
z3
butikova
1. led 2020

Mě naprosto uchvátilo bambusové froté na dotykové vrstvě, skvěly je ale i bavlněný úplet. Každému vyhovuje něco jiného.. Na začátek je dobré koupit si různé druhy, vyzkoušet je a ujasnit si co je pro vás nejpříjemnější. Breberky.cz prodávají dokonce testovací sadu pro začátečnice - jsou tam různé vložky s různým složením vespod a na dotyku. Doporučuji, pak už budete vědět, jakým směrem chcete jít 🙂

butikova
1. led 2020

U nás jednoznačně vedou Breberky, jinde už s holkama nenakupujeme. Skvělý poměr kvality/ceny a ty božské vzory 🤩

lenanna
29. lis 2023
Uživatel lenanna je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od lenanna.

Já hledám jaké látkové plenky vybrat a moc se mi zalíbily plenky All in one Bobánek, hodně se mi líbí jak jsou ušité, že hodně připomínají praktičností jednorázovky a přijde mi super i že jsou zevnitř z tmavého fleecu. Používáte někdo?

Strana
z3