Líbí se vám vysoké ženy? Jak se s tím smířit?
líbí se vám? sama měřím 175 cm a cítím se jako obr, je to takové neženské dle mého. dá se s tím nějak smířit? protože nohy si řezat nebudu :D
Měřím necelých 160cm, takže pro mě je každej vysokej. 😂
Ale ve svém okolí mám krásnou, vysokou ženu a fakt nemá chlapskou postavu...
Pak mám vysokou kolegyni (asi 185 cm) a ta má teda široká ramena. Nemá kila navíc, ale mohutně vypadá. Ale taky hezká ženská a nenapadlo by mě, že je až takový problém.
Každý je nějaký. 😊
Mám 184 a je to skvělé. Problém není tvoje "výška", problém jsou lidé, kterými jsi obklopená. Mně za celý můj život nikdo neřekl špatného slova kvůli mé výšce. Lidé to většinou nekomentují (a proč by měli, že jo), případně řeknou, že jsem krásně vysoká či že mám hezky dlouhý nohy...
pokud ti to řekl borec co měří 165cm … 🤣 u nás zas kolegyně v praci rika, ze chlapa tam mame jenom jednoho (190cm).. zbytek ze nejsou chlapi … 🤣ze to jsou drobci… za me jedinou nevýhodu kterou mas, ze by nebylo úplně ono si najít borca co měří 169cm🤣nemohla by sis vzít ty podpatky … pozn mám 165cm.. a měřit o par Cm min, tak abych vzadu v autě seděla s podsedakem… pasy už neposunu, sedadlo nezdvihnu… u řidiče ok, protože zdvihnu sedadlo, posunu pasy dolu..
Tvoje rodina je asi slušně zakomplexovaná a závistivá, co?😀 Jinak by tě nikdy takhle neshazovali kvůli něčemu, co tak jako tak nemůžeš nijak změnit.
A teda 175 cm opravdu není žádná výška. Za mě je to úplný ideál. Já mám 180 cm a ke všemu menšího muže, to by se tvoje rodina asi úpně po*rala, co?😂
Jako ano, když je žena extra vysoká (což ty nejsi) a k tomu mohutný typ, tak to možná nepůsobí úplně jemňounce nebo holčičkovsky, ale určitě né nežensky. V rodině mám ženy vyšší než já a oproti mně, která má modelkovskou postavu, jsou mohutnější. Ale i tak jsou to opravdové dámy na úrovni, žádní babochlapi.
Já osobně tedy celý život ze své výšky dost těžím, ikdyž uznávám, že mám výhodu v kombinaci se štíhlou postavou. Jako nebaví mě, když se mě lidi ptaj, jestli jsem modelka nebo hraju volejbal nebo rovnou kolik měřím😅 Ale jinak se s vyšší výškou pojí tak nějak přirozeně větší autorita od okolí a co se týče nějaké atraktivity, tak to jsem tedy taky neměla nikdy pocit nedostatečného zájmu ze strany chlapů, spíš naopak. A to i od těch menších. Nevýhodou jsou pro mě ty podpatky, protože bych si už tak dlouhé nohy klidně ještě prodloužila😀 Ale už je mi to nekomfortní.
Ale ty to stejně nemusíš vůbec řešit, protože 175 je nádherná výška😍 Mimochodem třeba taková Nicole Kidman má 180 a jako chlap teda nevypadá a nosí klidně i podpatky😁
Tak to bude pro vsechny svetove topmodelky novinka, ze vypada nezensky :D
mam 180 (ok 179) a nijak extra vysoka si nepripadam, naposledy me to trapilo tak ve 4. tride zs, kdy jsem teda byla vyssi nez pulka kluku. A pak teda jeste v letadle nebo MHD asijske zeme, to je za trest, to se tam proste nevejdu.
Jinak tvoje vyska neni tolik vyjimecna, lehce vyssi, ale zirafa nejsi, takze ze na tebe ma nekdo reci opravdu nechapu. Zkus zmenit bublinu ve ktere se pohybujes, bude ti lepe, Nekdo kolem tebe je pekne zakomplexovany 🙂
Mám 180 cm, k tomu dost kilo (pevná, ale široká postava, opravdu takový spíše chlapský typ nebýt prsou), ale nikdo mi neřekl, že vypadám chlapsky...To je věta od nějakého zakomplexovaného chlapa, který by si na vyšší ženu netroufl, protože to přeci není správné a necítil by se dost mužně on. To mi přiznalo několik kamarádů v rámci diskuzí, proč mám většinu života menší a min o 10 kg lehčí partnery, že oni by to nedali...
Co bych dala za Tvou výšku, mám 184,5cm.)
@zirafka11 to je stejně zvláštní, jak tohle můžou chlapi brát zcela opačně😀 Jedni by "to nedali" a utrpělo by tím jejich ego. Naopak třeba můj manžel vždy, když jsem se ho ptala, jestli mu to není nepříjemný chodit s vyšší holkou, tak říkal, že absolutně nechápe, proč by mu to mělo vadit. Že si naopak připadá dost dobře, když on sbalil "vysokou kočku" a sebevědomí mu to přidává a je za to rád😀
Já mám 171, takže jen o trochu menší a přijdu si úplně průměrně. V životě bych neoznačila 175 za vysokou ženu. To až tak od 180, spíš 185.
Ja měřím 178cm a jsem s tím naprosto v pohodě. Na prvnim stupni ve škole nic moc, byla jsem skoro nejvyšší, kluci rostli pomalu, ale teď jsem spoko, je to tak akorát 🙂
Teda, říct mi nějaký chlap, ze vypadam nezensky, tak mu na to odpovím, ze on se chová idiotsky 😀 Já jsem tedy vyskove průměr, ale za vysoké ženy považuji až nad 180 a spis je označuji za modelky a závidím jim dlouhé nohy 😉 Hele, klid, já zas doma slyšela, ze nemám jist, ze už mám prdel jak štýrský Valach. Přitom jsem byla kousek od hranice podvahy 😀 Někteří lide si do huby proste nevidí s melou blbosti 😉
@esmeralda11 můj muž to vnímá stejně, že má vedle sebe modelku (byt takové míry fakt nemam) a je na to pyšný.
Tohle mě trápilo možná na základce. Mám 180 a je to super. Všude dosahnu, mám parádní dlouhý nohy a dobrej rozhled:D Nedovedu si představit, že by mi nejakej dospělé clovek řekl to, co tobě rodina. To bych je poslala někam a úplně je ignorovala.
Mám 177 a je to super. Je fakt, že jsem často kolem sebe viděla kluky, co byli podobně vysocí jako já (i dva moji ex), takže to jsem možná někdy měla pocit, že je "zasednu" (měla jsem i o 5 kg víc než teď), protože moje boky a zadek byly větší než jejich 😀. Ale nikdo nikdy nic nekomentoval, možná to spíš jen chválili ("taky chci být tak vysoká..."). Má to plno výhod. Jinak můj manžel má 190, moje máma 175, můj táta 185, tchýně 175 a tchán asi 185, strýc tuším 210. Děti budou snad taky vysoké, zatím to tak vypadá.
@esmeralda11 znám jednoho takového. Má 165cm, jeho přítelkyně 167cm a nesmí kvůli němu nosit podpatky, aby si nepřipadal trapně.
@esmeralda11 já tedy podpatky miluju a bez nich zásadně nechodím. A to mám též 180cm a k výšce ještě abnormálně dlouhé nohy. Vždy jsem si tu pozornost užívala/užívám a je to v kombinaci s krátkou sukní super. Spoustu holek s naší výškou podpatky nenosí z tohoto důvodu, ale za mne je to velká chyba 🙂
Přidám se k holkám, 175cm za mne ještě není vysoká holka a rozhodně nic neženského. Ano, nebudeš drobná holčička se 160cm, ale proč být? Já jsem vždy výšku brala jako velké plus a nikdy jsem kolem sebe neslyšela něco špatného. A to mám hodně dobře stavěnou kostru a jako sportovec i hodně svalů, tedy žádná třasořitka, ale kus ženské 🙂
Já měřím přes 180cm a nikdy jsem z výšky neměla minerák. Naopak malým borcum jsem ho způsobovala. ☺️. Chodila jsem i s menším klukem, ale prostě MĚ to vadilo a nějak jsem to nedokázala překonat. Naopak zbylí si výšku chválili. Můj muž měří o 2 cm víc jak ja. Podpatky nemosim, nechybí mi to, mám dlouhé nohy i bez nich 🤗. Po dětech trochu boj s váhou, nikdy jsem neměla nadvahu , ale z BMI 18-19, jsem se dostala na 23. A bylo to znát. Takže teď se dávám do kupy a chci se dostat na 20-21. Znám jednu paní má tak 190, je děsně vychtla a ta mi teda prijde už jak pavouk. 175cm je akorát výška. Nikdy nedovol, aby to chlap způsoboval nějaký mindrák, pak je to jen ubožák a blb, se kterým nemá smysl ztrácet čas.
@alubif mám stejnou výšku a BMI 18 jsem měla tak do 16 let max. Teď mám 23 a je to akorát 🙂 Když mám míň, tak už jsem slaboučká a nezvládám fyzickou aktivitu. Ale je fakt že když jsem končila VŠ a dělala že se učim a psala diplomku, tak jsem měla s 80kg BMI 24,5 a to už bylo moc.
Merim 153 cm a ver mi, rozhodne to neni zadna vyhra. Posmechu jsem si uzila taky dost. Radsi bych mela tvych 175, podle me je to tak akorat. Ale kazdy jsme takovy, jaky mame byt ❤️
Já mám 176 cm, sama sobě se líbím, ale těch vysokých chlapů, aspoň 183 cm a výš moc nepotkávám. Třeba v práci je spousta kolegů menších, než já, a když si vezmu podpatky, tak se mi opravdu do očí koukat neumí 😅 takže bych byla ráda za tip, kde se vyskytují ti vysocí 🤔

Líbilo by se mi mít tvou výšku. Jsem o 10 cm menší a nic moc. V divadle nevidím, na vysoké věci nedosáhnu. Případná kg navíc jsou taky videt hned.
Znám holčinu, co má skoro 190cm, při nákupu kalhot má celkem trable, ale jinak je spokojená.