icon

Lze si užívat sex bez obav z těhotenství?

28. srp 2023

Zakládám takové vyloženě pubertální téma. 🙈 S manželem máme 2 děti, ač plánujeme v budoucnu i třetí, teď se na to ještě ani jeden necítíme. Od začátku vztahu praktikujeme přerušovanou soulož, občas jsem si v době před ovulací brala Pharmatex pro jistotu. Ovulaci vždy spolehlivě poznám, tím jsem si naprosto jistá. Takže v době ovulace nic není. A manžel si nedávno posteskl (už je to opakovaně), že mu někdy chybí to snažení a těhotenství, kdy si mohl užít sex bez hlídání. Že to byl nejlepší sex. A tak si tak říkám, jestli mu navrhnout, že po ovulaci, před menstruací, by se vlastně hlídat nemusel, neboť je těhotenství vyloučené. Na druhou stranu nejsem zastánce ani toho, že když žena bere antikoncepci, že se chlap nehlídá, přijde mi to takové divné, když to jde ven 🤢. Ale říkám si takhle občas, jestli mu radost udělat nebo mlčet a dělat, že takhle možnost není ...

Strana
z4
pampelina18
Autor odpověď smazal
franerka
30. srp 2023

My jeli přerušovaně 6 let..pak jsem jednoho krásného dne myslela, že hned po ms je to ok a povolila muži, aby jel do konce...no a máme mimi..nejspíš se posunula ovulace..prostě blbá náhoda. Syna ale milujeme od prvního okamžiku, co jsme to zjistili.

pampelina18
30. srp 2023

@30bar mindraky máš? Neboj to věkem přejde 😉 buď šťastná za to co máš doma, buď ráda za každý den co máš rodinu a jsi zdravá a nestrkej nos do věcí do kterých ti nic není 😉 ona karma je zdarma.

jolana24
30. srp 2023

@pampelina18 Tak nezlob se, ale tys to napsala tak blbě, že se ani nedivim holkám, že takhle reagovaly 🤷🏻‍♀️

lauriak
30. srp 2023

@pampelina18 lenze ludia co su normalne plodni (ako napriklad ja s manzelom) a 10 rokov by neriesili antikoncepciu tak uz maju 8 deti a deviate na ceste 🙄

neznama23
30. srp 2023

@sorboni30 měla jsem tělísko mirenu i tak jsem otěhotněla bohužel skončilo to špatně bylo to mimoděložní. Takže laparoskopie a odebrání levého vejcovodu. Prý je to vzácné u té mireny mi říkali Dr. A můj gynekolog mi říká, že jsem rarita, že tohle ještě nezažil.

pampelina18
30. srp 2023

@lauriak 😂😂 😂😂 jasně

pampelina18
30. srp 2023

@jolana24 to, že mají ženský mindraky, to je jejich problém ne můj :D

lauriak
30. srp 2023

@pampelina18 kedze som mala obe deti na prvy sup + vzdy som dostala menstruaciu este pred koncom sestinedelia tak si to rozpocitaj.
Jasne, ze ked ste neplodni (a chcete dalsie deti) tak sa vam suka hlava nehlava a neriesite antikoncepciu 🤦🏼‍♀️

30bar
30. srp 2023

@pampelina18 ty mas fakt dost děvče 😀.

30bar
30. srp 2023

@lauriak to je nejaka chytra hvezda co to tady komentuje. S ni evidentně nema cenu komunikovat..myslim pampelinu

autor
30. srp 2023

@lauriak o něco jsem přišla v této diskuzi? 🤔 Jinak my bychom sice 9 dětí neměli, vždy jsem měla po kojení víc jak rok klid 🙏 ale jinak byly obě děti na první dobrou, manžel si právě toho snažení moc neužil, asi proto mu to chybí. Povídal, že si myslel, že to bude třeba 2-3 měsíce, ne že si 2x štrejchne a hned přijdu s testem. 😂 Mě pak bývalo v těhu strašně zle až do konce čtvrtého měsíce, takže to se měl na mě manžel zákaz i podívat, natož aby na mě sahal nebo po mě něco chtěl, takže ani v tom těhu si toho zas tolik neužil. 🙈

pampelina18
31. srp 2023

@lauriak a jasný hned každý je neplodný 😂 jen díky tomu, že může sukat jak chce. Tvl. IQ tykve není to náhodou 15nact???

pampelina18
31. srp 2023

Přišla si jen o to, že ženský závidí, že můžu mít klidně 12 děti a uzivim to 😂

veronikaveruverule
31. srp 2023

Malou máme z IVF vlastně jsem lékařsky neplodná,ale stejně nenecháváme nic náhodě a po porodu jsem si nechala zavést tělísko Mirena(HA nesmim kvůli krvi)nehlidame se😉

agneska7
31. srp 2023

@pampelina18 promiň chápu správně,že máte sex a zkrátka neřešíte jestli těhu bude nebo nebo nebude ? Ta hlavní zpráva byla odstraněna, tak vím prdlačku 😁

jolana24
31. srp 2023

@agneska7 bylo tam, že mají dítě z IVF

agneska7
31. srp 2023

@jolana24 aha , děkuji 😊

baja1122
31. srp 2023

U nás - nejstarší dcera z přerušované soulože (pak vždy opakuji ráda větu z reklamy, že otěhotnět se může i z preejakulátu a že to byl určitě náš případ!😀)
Druhé dítě bylo plánované (uff, aspoň jedno)..
Třetí dítě se nám "povedlo" přes kondom..
Takže teď už jedině vasektomie a už se nemusíme ničeho bát, i když mně osobně by hodně dětí nevadilo, ale ze všech stránek jsou 3 pro nás dost.
Takže nevěřím žádným plodným, neplodným dnům, nevěřím kondomu, nevěřím antikoncepci v tabletách (bratranec s jeho ženou mají dítě i přes ni).. vasektomii už ano, ale ne každý chlap na ni půjde 😅

fire85
31. srp 2023

@pampelina18 hele nějak jsi neodpověděla na otázku kolik máš deti??? S tímhle přístupem to asi rodis jak kočka kotata , tak se nedivím že ti holky píšou to co píšou.

lauriak
31. srp 2023

@fire85 ma dve deti, z IVF

30bar
31. srp 2023

@lauriak No ja jsem vůbec nepochopila proc tady tak komentuje. Pro zakladatelku a jeji obavy z otěhotnění to nemelo vubec zadny prinos. Asi nelze srovnávat cloveka,ktery ma deti z ivf a cloveka,ktery dejme tomu nema problem s otěhotněním...kazdy je nejaky a kazdy ma v životě neco lehčí a neco pak zase složitější...takove skoro honění trika nechápu. Ani nemam chut pak s takovými lidmi diskutovat...

sorboni30
31. srp 2023

@neznama23 nemám Mirenu. Ale vím, že se může otěhotnět i přes tělísko. Každopádně pokud se to tak stane, potrat je hned v začátku hrazený (teď nevím, pojišťovnou?) Víc jak 3 děti už fakt vzhledem zdr.stavu bych nedala 🙏

neznama23
31. srp 2023

@sorboni30 potrat je hrazeny pojišťovnou 😊

pampelina18
31. srp 2023

@lauriak nemám dvě děti z ivf kde si to vzala ????

pampelina18
31. srp 2023

@fire85 mám jedno a druhé na cestě.

jolana24
31. srp 2023

@pampelina18 včera jsi psala, že první dítě bylo přirozeně a druhý je z ivf 🤷🏻‍♀️

pampelina18
31. srp 2023

@jolana24 je rozdíl když napíšeš obě a jedno a to jedno nebylo z důvodu že nemohu otěhotnět 😉 takže asi tak . Kdybych chtěla tak mám co rok dítě. Jenže jelikož 99% z Vás co tady píšete neznáte menstruační cyklus tak pak budete rodit jak kočka.

veroniquecz
31. srp 2023

@neznama23 to tedy není. Pouze ze zdravotních důvodu ano.

veroniquecz
31. srp 2023

@pampelina18 víš ono těch odchylek v cyklu muže byt víc, stačí blbá nemoc, výkyv hormonu, na to se proste nedá spoléhat.

Strana
z4