Malé lásky. Díváte se?
Díváte se taky na malé lásky? Já jo, ale asi to brzo utnu, vždycky mám pak chuť vysadit antikoncepci a udělat si ještě jedno mimčo 😆
Já rodila ve FN Plzeň dvakrát, poprvé bonding proběhl, bylo to úžasné. Při druhém porodu měla dcerka omotanou šňůru kolem krku, tak se nejdřív postarali o ní, což mi přijde normální.
Já potom mám vždycky trauma a stejně se na to občas podívám 😀 po jednom díle jsem z toho měla asi 5 dní depku. Tam to vypadalo, že některé pomalu ani nevědí, že rodí a pak jsem si říkala, že je dost hrozné, že kde jaká podivná bezzubá existence porodí dítě a já to nezvládla. Ale taky u toho bulim vždycky, ale co na to občas kouknu jsem o to víc ve stresu a strašně se bojím, že zas skončim na císaři a nezažiju přirozený porod ☹
@me_druhe_ja nevím, nepřijde mi, protože oni ho fakt hned odnášejí, měří, myjí a dávají mamince až zabalené a ta se s ním muchlá až pak, právě že to že ho hned dali na hruď jsem viděla asi jen dvakrát, jinak ho prostě odnesli a přinesli až po chvíli.
@elencze Aha... těžko říct.🤷 Jako upřímně já viděla jen něco. :D bez bondingu by mě to teda taky mrzelo - malýho teda odnesli hned na oživování, přinesli ho po asi půl hodině, uz byl umytej, ale normálně jsme se pak nahati dvě hodiny mazlili a až pak ho vazili a oblikali....ale pokud je porod normos, tak jde hned špinavej na matku. 😀 tak snad tentokrát se dočkám. 🙂
Viděla jsem teď poprvé a obraz netečné zdrogované matky, která ani neměla z dítěte radost, mám furt před očima.. fuj, už nikdy.
Ano, divam se, mám to jako oddechovku 🙂

Mě to zase víc bavilo dokud jsem byla svobodná a bezdětná. Koukala jsem na ten anglický originál a ten mě bavil víc, ta česká verze je taková zdlouhavější. Navíc když tam dávají holky typu “neberu antikoncepci abych neztloustla”. V One Born Every Minute bylo víc normálních lidí a bylo zajímavé slyšet ty jejich příběhy. Když jsem byla těhotná, tak mě to dojímalo, jak se narodí to malé miminko. Ale od té doby už mě to nějak nebaví a nemám na to ani čas.