icon

Malé lásky. Díváte se?

21. led 2021

Díváte se taky na malé lásky? Já jo, ale asi to brzo utnu, vždycky mám pak chuť vysadit antikoncepci a udělat si ještě jedno mimčo 😆

Strana
z2
lovemusicsun
22. led 2021

Mě to zase víc bavilo dokud jsem byla svobodná a bezdětná. Koukala jsem na ten anglický originál a ten mě bavil víc, ta česká verze je taková zdlouhavější. Navíc když tam dávají holky typu “neberu antikoncepci abych neztloustla”. V One Born Every Minute bylo víc normálních lidí a bylo zajímavé slyšet ty jejich příběhy. Když jsem byla těhotná, tak mě to dojímalo, jak se narodí to malé miminko. Ale od té doby už mě to nějak nebaví a nemám na to ani čas.

podestatka
22. led 2021

Já rodila ve FN Plzeň dvakrát, poprvé bonding proběhl, bylo to úžasné. Při druhém porodu měla dcerka omotanou šňůru kolem krku, tak se nejdřív postarali o ní, což mi přijde normální.

cherie24
22. led 2021

Já potom mám vždycky trauma a stejně se na to občas podívám 😀 po jednom díle jsem z toho měla asi 5 dní depku. Tam to vypadalo, že některé pomalu ani nevědí, že rodí a pak jsem si říkala, že je dost hrozné, že kde jaká podivná bezzubá existence porodí dítě a já to nezvládla. Ale taky u toho bulim vždycky, ale co na to občas kouknu jsem o to víc ve stresu a strašně se bojím, že zas skončim na císaři a nezažiju přirozený porod ☹

elencze
22. led 2021

@me_druhe_ja nevím, nepřijde mi, protože oni ho fakt hned odnášejí, měří, myjí a dávají mamince až zabalené a ta se s ním muchlá až pak, právě že to že ho hned dali na hruď jsem viděla asi jen dvakrát, jinak ho prostě odnesli a přinesli až po chvíli.

vendes
22. led 2021

@elencze Co se dá dělat, když jsou ty mámy spokojené, jaký měly krásný bonding a netuší, jak má vypadat.

me_druhe_ja
22. led 2021

@elencze Aha... těžko říct.🤷 Jako upřímně já viděla jen něco. :D bez bondingu by mě to teda taky mrzelo - malýho teda odnesli hned na oživování, přinesli ho po asi půl hodině, uz byl umytej, ale normálně jsme se pak nahati dvě hodiny mazlili a až pak ho vazili a oblikali....ale pokud je porod normos, tak jde hned špinavej na matku. 😀 tak snad tentokrát se dočkám. 🙂

drakenn
22. led 2021

Viděla jsem teď poprvé a obraz netečné zdrogované matky, která ani neměla z dítěte radost, mám furt před očima.. fuj, už nikdy.

monika3456
22. led 2021

Ano, divam se, mám to jako oddechovku 🙂

jiri25
Odpověď byla odstraněná
Strana
z2