Malé lásky. Díváte se?
Díváte se taky na malé lásky? Já jo, ale asi to brzo utnu, vždycky mám pak chuť vysadit antikoncepci a udělat si ještě jedno mimčo 😆
Začala jsem koukat až po porodu, protože před ním jsem se bála, že mě to vystraší 😅 tedkon to strašně prožívám a jsem dojatá, když vidím ty reakce po narození miminka a vzpomenu si na můj porod 🙈 najednou stranu se těším na druhé těhotenství, ale když si vzpomenu na ten porod a nevyspalost, tak jsem ráda že mohu ještě počkat 😂
Teď co jsem těhotná mi při tom nějak divně tvrdne břicho, tak radši nekoukám už 😀
Ne. Ten format se mi ekluje. Vcera jsem neplanovane videla kousek a vstavaly mi vlasy hruzou. Jsem zastance prirozenych porodu bez vnejsich zasahu ze strany personalu
@anet_98 Taky jsem začala koukat po porodu a jen proto, že já měla porod luxusní 😀 ale v těhotenství jen z ukázek mi bylo všelijak.
@majena39 Já v těhotenství na to neměla nervy. A když to kolikrát vidím, ještě že tak, byla bych asi stokrát víc vyděšená.
@martiniquest Před týdnem to bylo hrozný, miminko po porodu nedýchalo 😞
Teď už teda nekoukám, vždycky jsem s nima tlačila 😀 a pak i slza občas ukápne, ale to souvisí se vzpomínkou na ty moje dvě cácorky 😊 škoda, že už rodit neplánuju... Je to boží ❤️
@leilinka1234 Souhlasím ☺
Ale někdy si říkám jestli některé nepředvádí až moc velké divadlo... Nezapomenu na jednu, co doslova ječela bolestí i když mimčo už bylo venku, měla zavřený oči, a když jí dali miminko na hruď, tak ona vykřikla "fuj, co to je? " A oni že přece její dítě 😆
Ne, stačí mi ukázky a i ty mě utvrdí v tom, že mimino už nikdy. Sem ráda že mám ve 31 splněno a těším se až prcek ještě povyroste. 😁😁
Mě to hlavně i všichni zakazovali, že se pak budu porodu bát a nebudu správně spolupracovat 😅 a kolikrát to vidím, tak je fakt, že na prvorodičku jsem ho měla dost krátký když někdo se tam trápí skoro 2 dny 🙈
Ne, na tu přehlídku lékařsky vedených porodů a porodnického násilí nemám nervy. Akorát mě to ujistilo, že do FN Plzeň rozhodně ne.
Ne, asi jako Výměna manželek, je mi z těch lidí, co do toho jdou jen pro prachy, úplně divně a smutno. A vůbec nevím, proč koukat, jak cizí ženský hekaj.
Navíc tohle není fakt ke sdílení s národem.
Opravdu je nutne kvuli takove kravine vest anonymni diskuzi?
@zelenaesmolda asi nechce aby jsme věděly, že na takovouhle soc párty někdo kouká 🤣🤣
On na to opravdu někdo kouká? 😮 No mně teda přijde dost ujeté nechat se dobrovolně natáčet zrovna v takovéto situaci a nechat to vysílat v tv. Je to naprosto soukromá věc. A jak už tu bylo výš napsáno, nevím, proč se koukat, jak někdo cizí heká na porodním křesle. Stačilo mi bohatě, když jsem rodila já, tak na nějakém jiném boxu úplně neskutečně ječela jiná rodička. Nemusím se na to ještě koukat 🙂.
Mám to stejně jako některé píší... Na lékařsky vedené porody, nepřirozené a přesně takové jaké bych nikdy nechtěla zažít, se dívat nepotřebuji.
Vůbec
Ne, je mi z toho špatně. A je mi hrozně líto těch neinformovaných maminek, ktere si nechají zkazit porod. Podepisovala jsem proti tomu petici. Vůbec by neměli něco takového vysílat. Takto by porod fakt vypadat neměl.
Ne. Je to přehlídka individuí.. a koukat jak heká nějaká Anča nestojím
Když mám čas, tak se kouknu. 🙂 Osobně bych nikdy do ničeho takovýho nešla, je to pro mě příliš intimní, ale když má někdo tu potřebu, jeho věc. 🙂 Jasně, že je to pořád reality show a podle toho jsou vybírané rodičky a taky se to sestříha tak, aby to bylo zajímavější, ale to tak holt bývá. 😀 Medicínské vedení porodu mě osobně naopak vyhovuje. Cítím se tak bezpečněji.
@misu8
Me se ten porad docela libi,v tehotenstvi jsem se obcas mrkla na anglickou verzi one born every minute a i jsem se neco noveho dozvedela.
Ale ja mam tyhle porady celkem rada i kdyz to nehltam a nehroutim se jako nekteri z konce Ordinace.
Koukám, miluju ten pocit euforie, když se miminko narodí, to štěstí. I když bych do toho sama nikdy nešla. Dost mě ale děsí, jak tam ty porody vedou, neprobíhá bonding, miminko hned odnesou a maminka ho většinou dostane až zabalené jako vánočku. Přitom právě ty dvě hodinky s malým pro mě byly jeden z největších životních zážitků.
Dokud jsem nebyla tehotna, tak jsem se divala a casto u toho brecela dojetim 🙈😀
Ted, co tehotna jsem, tak se taky podivam, ale nejak me to nechava chladnou 🤷🏼♀️
A urcite me to nedesi v tom smyslu, ze bych se po shlidnuti mela bat porodu. To fakt ne.
Spis je mi ted ten porad nejak jedno 😀
@leniczka23 přesně tak 🙂
Ano koukám, v tehu jsem koukala taky a dělala si srandu, že malá zůstane uvnitř , ale jako dojemný, jinak já jecela taky než vyšlo to 4kilovy miminko ze mě. A ne , další opravdu ne, těším se až se v kuse vyspim i dyl než necelé dvě hodiny 🙂
Já jsem ten díl, kdy miminko po porodu nedychalo viděla pár dní před porodem. Rodila jsem ve stejné porodnici a kdyz malou vyndali, tak jsem myslela jenom na to, aby hlavně brečela a dýchala. Úplně mě to vynervovalo.
Teď jsem těhotná podruhé a nedívám se. Po výměně manzelek jsem ráda, že si jdu lehnout a na internetu jsem opakování nenašla.
@elencze A není to tak, že ten bonding je vystřiženej? To si teda myslím já. Vždycky to dítě dají hned mamince na hruď a pak střih a je už zabalený. Já si teda myslím, že tam ten bonding normálně proběhne, jen ho prostě nedávají do TV, pac je to pro diváky "nuda".
Nikdy jsme neviděli ani jeden díl, můj se díval ze záznamu na výměnu, pak to nevypl a hned potom začaly malé lásky ... Já byla v práci a fakt netuším, co to bylo za díl, ale došla mi zpráva "to zapomeň, k porodu nejdu" :D. Hned mi bylo jasné, že na to koukal :D. Úplně mě to neláká se na to dívat, pořád to beru jako "reality show" do které se nedávají normální, standardní porody ale hlavně něco, co diváka zaujme - a je jedno v jakém smyslu slova.

Já už to viděla, tak mě to podruhé neláká 😁