icon

Máme s mámou jiný vkus. Jak jí to říct?

jjasmina
6. led 2020

Nějak bych potřebovala poradit. Jestli se vám to líbí či nikoliv. Takový věci mi kupuje furt máma pro malou a já už hold nevim , jak jí říct, že máme asi každá jinej vkus.. Anebo to bude tím, že v dětství to nebylo máma uplně příkladova a ikdyby nevim co, furt mi bude něco vadit.

Máme s mámou jiný vkus. Jak jí to říct?Máme s mámou jiný vkus. Jak jí to říct?Máme s mámou jiný vkus. Jak jí to říct?
Strana
z2
leymea
6. led 2020

A teď si vem, že mi tchýně dala plnou tašku oblecku po manželovi (ročník 1984). Nedokázala pochopit, že mám plno oblečení a tohle opravdu nepotrebuji. Abych měla klid tak jsem si tu tašku musela vzít. Samozřejmě jsem synovi nic z toho neoblekla. Pak jsem tašku vrátila zpátky 😀

prejeta_zaba
6. led 2020

To je šílený 😂 a přitom se dají i z té vlny uplést tak krásné věci. Ale viděla jsem, že do toho maminy soukaly mimina i v dnešní době, pěkně knoflíček po knoflíčku a ještě pletené bačkůrky. 🤦Já bych to asi vyhodila z okna. Co máš z toho, mně matka nosí výstřelky módy tak o deset let starší - manšestráky do zvonu a šusťáky (to musí asi dát práci vyhrabat v sekáčích), do charity se to dá hodit vždycky. 🤷

bonavoxa
6. led 2020

Teda, moje děti měly každý upletené svetýrky od babiček a prababiček a dávali jsme to rádi. Pletenou čepičku jsem dávala v zimě pod ,,normální" čepici. Co jsem třeba nikdy moc nepoužila, byly dupačky, děti nesnáší oblékání, tak nosily overaly. Jako, že v obchodecj je plno krásného oblečení? Nedávno jsem byla v obchodním centru pro nějakou maličkost a koukala dětem na oblečení...všechno takové na omak nepříjemné, ne moc kvalitně ušité, jedno jako druhé. Pletený svetr nebo ponožky nosím taky.

makovice88
6. led 2020

@jjasmina Je to hruza. Moje mamka presne takove veci plete a taky me zasobovala. Nemela jsem srdce ji rict, ze malou do toho nikdy neoblecu..
Vlastne jo, parkrat jsem ji do toho navlekla a vyfotila, aby mela radost. 😁

jjasmina
autor
6. led 2020

@makovice88 No mám v plánu to udělat stejně 😅

vilmic
6. led 2020

@magdalenax co to je za otázku? Asi to bude řešit úplně stejně jako teď. Někdo na to holt je a někdo ne. Moje děti jsou taky vždy upravený a budou tak dlouho, dokud jim do toho budu kecat. A to bude dlouho.

marketa1218
7. led 2020

Moje mamka je to samé, strká mi ještě dneska věci co upletla na mě 😁. Musím ale uznat, že něco se mi i líbí a oblekam a co ne prostě šoupnu do skříně. Ono to pletené dělá podle mě miminko miminkem. Já zase nemám ráda dneska ten trend, že novorozenec odchází z porodnice v riflich. To na miminka podle mě vůbec nepatří, ale každý podle svého 🙂

palacinka_marmeladova
7. led 2020

Mě tohle přijde v pohodě.Pletený svetříky jsem dětem dávala.I pletený ponožky,botičky.Co nedávám jsou čepice,ty nemám ráda.Zato hrozně nesnáším,když mi někdo přitáhne domů mikiny s kapucí,umělotiny,chlupatý overaly,různý zateplený extra teplý mikiny/trika/tepláky/overaly.Pro mě strašně nepraktický,protože děti vrstvím jako cibule a tyhle věci mi akorát zabírají místo ve skříni.

palacinka_marmeladova
7. led 2020

@bonavoxa Já zas overaly nesnáším.Než to zapnu,dítě se mi z toho stokrát vysvlíkne.Radši body a tepláčky.To je šup šup.No tady je opravdu vidět,jak každá maminka preferuje úplně něco jiného.

pasiba
7. led 2020

Mě se to sice taky nelíbi, ale pár takových světříků jsem na doma využila. Holky mi třeba i často zvracely takže to kolikrát bylo opravdu jen na chvilku. Nám třeba tchyně na kluka pořád posílala kanyrky. Nebo jako první boty nám vyfotila nějaké kozačky s třásněmi. Tak ji to partner jednou razně vysvětlil a už posílá jen peníze. Taky nechápu jestli je pro ně problém vlézt do všude přítomného PEPCA a koupit tak za pár korun tři trička. Tim nemůžou nic zkazit ☺

janickaaa23
7. led 2020

Ten overal nebo co to je, je vážně hrozny a ještě za takový peníze 🤦..dají se sehnat krásný věci i nošený to uznávám, ale tohle je přez čáru. Proti pleteným věcem nic nemám, líbí se mi ale dítěti bych to neoblékla😁

jjasmina
autor
7. led 2020

@janickaaa23 Já vím, navíc máma mi dnes psala , že mi brzy dorazí balíček, no už ted mám strach 😅 a ještě k tomu a dodala, že ji mám hned napsat jak se mi to líbí . K tomu ružovému mi zase řekla, že je to tak hezký a že se jí to líbí, že bych si to mohla vzít na cestu z porodnice 😅

janickaaa23
7. led 2020

@jjasmina myslí to dobře, stačí v tom dítě jednou blejsknout aby měla dušička klid a někomu to darovat.😁 Určitě to udělá radost těm, kterým se to stále na dětech líbí..kdyby jste sháněla overal na cestu z porodnkce mám nádherný pandí z F&F a pokud jste z daleka nechám ho za cenu pošty.🤣

jjasmina
autor
7. led 2020

@janickaaa23 Děkuji, ale já už tak nějak všechno mám 🙂

miselka2000
7. led 2020

Já mám teda od mamky taky podobnou bílou soupravu.Ta vaše se mi taky docela libi,ale ty níže růžové upřímně ne.Řekla bych mamče,že je sice hodná,ale že máš jiný vkus a kdyby chtěla malé něco koupit,ať jde s tebou a ukážeš ji co by se ti pro malou líbilo🙂

jjasmina
autor
7. led 2020

@miselka2000 jooo tak to jsem jí říkala už x krát a stejně vždycky to koupí podle sebe.

miselka2000
11. led 2020

@jjasmina tak to je pak prekérka....

miselka2000
Autor odpověď smazal
mayunka1987
11. led 2020

Jeee a já mam modrou soupravu pletenou kdyby někdo chtěl 😁a krásný pletený fusak

lotosek
11. led 2020

Doputovala mi taška plná podobných modelů ještě po manželovi, většina zažloutlá, děravá, z příšerného umělého materiálu, letělo to všechno do popelnice. Ale třeba na garnstudio jsou zdarma super návody na krásné nositelné pletené věci, už jsem pletla šálu a tenkou čepičku pod kapuci. Když se vybere dobrý materiál a nějaký normální vzor, může to být hezký kousek. Tyto mi připadají už poněkud demodé.

mayunka1987
Autor odpověď smazal
lolazz
13. led 2020

Řekněte ji to. Ať zbytečně neplytva penězi a energií. Já to musela své mámě říct taky. Od tě doby je spokojenost na obou stranách. Nebo můžete jít nakupovat společně. 🙂

jjasmina
autor
13. led 2020

@lolazz Tak tohle mám fakt odzkoušený, začne naštve se, přestane komunikovat a následují zprávy typu: Hodně ses změnila nebo Tobě se člověk ničím nezavděčí...

kaja2016
14. led 2020

@jjasmina Tak ono to spis vypada, ze kupuje, co se nosilo prave driv. Normalne ji to rekni, co je na tom. Proc davat diteti old school, kdyz k tomu nemas vztah. Ja mam pletene oblecky schovane jeste po me - ale delala je s laskou moje babicka a proste to ma hodnotu - i dcerka si nektere kousky oblibila. A bily pleteny svetrik k modernim satickam vypada bajecne, opravdu.

kaja2016
14. led 2020

@jjasmina Ignoruj to. Nechape? Nechape. Nenadelas nic.-)

Strana
z2