icon

Maminkou na jaře 2010 II. Přidejte se

elitera
11. bře 2009

Chystáte se na mateřství cca za rok? Přidejte se 🙂

aerin
20. lis 2009

ehm....myslim ze od ledna😀

no ne, skocim si do lekarny🙂

potrebuju si nakoupit zasobu testu na nasledujici dva tydny😀

des
20. lis 2009

Každopádně doufám, že tě to nachlazení brzo přejde, přece jen ty první tři měsíce jsou takové nejcitlivější pro mimčo a musíš mnohem víc přemýšlet co jo a co ne ☹

des
20. lis 2009

aerin: Budeš ještě testit? A už máš řádnou tlustou čárku? Já jsem udělala celkem asi 4 testy, než byla čárka fakt tlustá, pak jsem si řekla, že jsem teda asi vážně těhotná a hotovo...mám strach, abys zbytečně nepřemýšlela 😉 Ale uznávám, že je to moc hezký pocit na to koukat, jak se to vybarvuje a je pravda, že než člověku začlo být špatně, tak i vlastně jediný "kontakt" s miminkem🙂

aerin
20. lis 2009

no asi budu, tak jednou za 2, 3 dny nez pujdu poprve k doktorce....

eirin
20. lis 2009

Já testovala každý den od nějakého 8DPO a sledovala, jak čárka sílí :D Takto po dobu minimálně deseti až patnácti dnů... a pak mi začlo být blbě, jak píše des 🙂

eirin
20. lis 2009

A je fakt, že kdybych ty prcky neviděla včera na ultrazvuku a neklubalo se mi břicho, tak asi ani nevím, že jsem těhotná (kromě toho, že výrazně blbě v noci spím, na což jsem nikdy netrpěla).

des
20. lis 2009

aerin: a ještě mě napadlo, kdy proběhne oznámení rodině...nabízí se Vánoce, Nový rok...už to máte vymyšlené?

moni1412
20. lis 2009

des no ja sama sa cudujem ako to chcem zvladnut..... ale zasa - manzel pomaha uzasne, tak snad to pojde.... dufam ze sa mi podari dostat sa s na skolu.... a snad aj vystudovat. uz by sa patrilo 😀 treti rok sa chystam a viem ze ked nepojdem tento, uz sa neprinutim 😅

hermi mam 24, takze to snad este vsetko stihneme 😀

my s tymi planmi - vieme ze sme este neskoncili, ale pocet zavisi hlavne od financnej situacie, tak to sa uvidi casom 😀

aerin
20. lis 2009

k oznamovani...mamka ma 30.11. narozeniny, tak jsem si rikala, ze bych ji to mohla rict, ale to nebudu mit ani jeste potvrzeny tehu od doktorky, tak nevim 😒 pokud to reknu mamce, tak zas nevim, co tatka...

ale nejradsi bych to vsem rekla fakt k Vanocum, jako ze pranicka, kde bude Vesele Vanoce prat Vasek, Tyna a miminko 😀

moni1412
20. lis 2009

aer moja mamina mala mat 50 a strasne si priala vnucatko... nestihli sme ho priviest na svet, ale presne na 50. narodky sme jej to povedali..... a bola taka nadsena... vraj to bol najkrajsi darcek 😵 to ked sme Deniska cakali este..... ale myslim ze to potvrdenie u vas bude uz len formalita..... tehu test pozitivny, teplota podla grafu ukazkova, priznaky tehu..... 😉

aerin
20. lis 2009

jj, asi ji to reknem🙂 ale ostatni si pockaji do Vanoc🙂

moni1412
20. lis 2009

hmm, ved jej to povedzte s tym ze ostatnym to chcete az na Vianoce..... a uvidis aka bude stastna 😵

des
20. lis 2009

To je hezké, nám to taky vyšlo na máminy narozky a bylo to bezva...O narozky se čekají různé dárky a přáníčka, takže ten moment překvapení je silnější, než když se přijde velice nenápadně s něčím jako: "my tady máme pro vás takovou obálku" 🙂

madlisek
20. lis 2009

Ahoj holky 🙂

Ja jsem zacla s materskyma pudama jako mlade u prvniho kluka, ale nastesti jsem to vydrzela a pak jsem poznala manzela 🙂 A jsme tu koukam vyjimka, ja bych chtela aspon 3 deti, muz 2 (uz jsem tu nekde psala, ze je realista zatimco ja stavim vzdusne zamky 😀 )

tiburcia
20. lis 2009

aer testuj denně....je to dovolené 😀 😀 😀 😀 😵 😵

tiburcia
20. lis 2009

kdyby bylo na mě, tak mám čtyři děti....ale v rámci možností atd atd atd ty tři no 😀 to abych si pohla že? 😅

aerin
20. lis 2009

no ja jsem rikala V., ze budu uz ted testovat tak obden no a on ze neeee, ze musim mit takovou tu postupne silici radu jak maji holky na konovi😀

madlisek
20. lis 2009

Ja kdyz jsem prvne mela ty matersky pudy, tak jsem chtela deti aspon pet (hlidala jsem tenkrat obcas deti v jedne rodine s osmi detma a byla jsem okouzlena 😀 ) ale vcera jsem na nakupu videla jednu pani s peti detma, kdy nejstarsimu bylo tak 7 a nejmensi bylo uplny miminko a rikala jsem si, ze tak hard core uz asi nebudu 😒

madlisek
20. lis 2009

aer, jen testuj, ja bych taky chtela mit silici radu 😵 Ale tady by se nam to teda prodrazilo, testy jsou strasne drahe 😔

estrellita
20. lis 2009

madli: 😀 ja jsem zase hrozny romantik 😵

madlisek
20. lis 2009

Pak nam ji vyfot a hod do alba 😵

aerin
20. lis 2009

hihi 😀 no jo, asi si album zalozim (nebo doplnim stavajici) po te prvni kontrole🙂

estrellita
20. lis 2009

aer: jj, radu bych chtela mit taky 😀 mamatesty stoji asi 30 kc, a jsou tam dva, tak to se da. Madli, musis otehotnet uplne na konci, abys je pak mohla kupovat uz v CR 🙂)

madlisek
20. lis 2009

Je, Estrel, myslela jsem na tebe, vcera tu mel premieru New Moon, pry na to byly silene fronty, lidi cekali i pet dni predem 🙂

aerin
20. lis 2009

estrel, ty jsi myslim psala, ze mas vsechny ty knizky v el podobe, ze?

madlisek
20. lis 2009

Tady ty citlivejsi testy stoji v prepoctu skoro 350 😠 Ale taky jsou tam dva, abych jim nekrivdila 😀

tiburcia
20. lis 2009

madli to by na koníkovi každý měl jeden test a hovoto 😀 😀

tiburcia
20. lis 2009

no u nás ve městě byly na new moon taky tlačenice...ale jdeme až příští pátek 😵 😵

estrellita
20. lis 2009

madlil: ja uz jsem videla plakaty 😵 v CR je to od 26. 😵 😵 ja tu sice zrovna nebudu, ale hned tyden pote tam pujdu, uz se moc tesim 😵

aer: jake knizky??

nemate nekdo na pujceni Respektovat a byt respektovan??

estrellita
20. lis 2009

aer: jeee, j auz vim, mysella jsi upiry?? 🙂 ja mam jen ten paty dil. chces ho poslat? 😉

Strana