Menstruační kalíšek. Máte zkušenost s yuuki?

fafrle
3. srp 2020

Ahoj, prosím prosím o recenze ohledně kalíšku značky yuuki.. Četla jsem recenze zbroki 2009 a tam bylo napsané že yuuki je jen laciná napodobenina a určitě by si to nikdo nekoupil yuuki soft 1 mi cca zítra dorazí poštou, bude to můj úplně první kalisek a už teď mám zálusk na značku lunacup a merunu.. Ale teď zase zpět k yuuki.. Máte s tím někdo zkušenosti? Díky za odpověď

martinie88
3. srp 2020

@fafrle Ja mam Yuuki a je perfektni. Jako napodobenina vubec nepusobi😊

jancabr
3. srp 2020

Na těchto webovkách jsem vždy našla vše https://www.kalisek.cz/zkusenosti-s-menstruacni...

jajulin
3. srp 2020

@fafrle mám yuuki asi 10 let. Mám stále ten jeden, jiný jsem nikdy neměla, takže ani srovnání nemám. Někde jsem četla, že je tato značka tužší než ostatní, je to možné. Ale sžila jsem se s ním v pohodě.

zizkmi
4. srp 2020

@fafrle mam doma yuuki druhy mesic, takze zatim jsme se jen seznamili, ale byla jsem spokojena. Je to muj prvni kalisek a jsem zvedava, jestli u nej zustanu. Nechtela jsem hned investovat do nejakeho za drazsiho.

badyr
4. srp 2020

@fafrle pořídila jsem ho, jako svůj první kalíšek, cca před půl rokem a jsem spokojená.

fafrle
autor
5. srp 2020

@martinie88
@jajulin
@zizkmi
@badyr
Včera mi dorazil a já zkušebně zkusila kalisek zavést a dostat ven - MS budu mít za týden a kalisek se ani jednou celý nerozvinul.. Zkusila jsem za něj i zatáhnout aby se rozvynul a nic i jiné složení a nic nevím co dělám špatně ale kalisek je velmi příjemný vůbec jsem ho necítila.. Díky za odpověď

zelenaesmolda
5. srp 2020

@fafrle
zkus skupinu kalisnice na fb
meruna neexistuje,bud meluna nebo merula
nema smysl zkouset kalisek mimo ms,prostredi je uplne jine a i poloha cipku se meni.zkus jiny sklad nebo polohu pri zavadeni.

jajulin
5. srp 2020

@fafrle když si ho zavedeš, zkus ho pak v sobě obkrouzit prstem po vnější straně. Mně by se jinak taky nerozvinul. Je to hodně otázkou cviku, nemusí se to podařit hned.

badyr
5. srp 2020

@fafrle já jsem na první zavedení byla neúspěšná a říkala jsem si, že asi poletí do koše. Zkusila jsem znovu večer a už bylo vše ok, od té doby bez problému. Zkus ho po zavedení obkroužit prstem.

fafrle
autor
6. srp 2020

@jajulin
@badyr to jsem dělala ale byl na jednom místě promackly

zelenaesmolda
6. srp 2020

@fafrle
to nevadi,hlavni je kdyz je otevreny a pricucnuty ten lem toho kalisku,ja mam taky kalisky z boku promackle

fafrle
autor
7. srp 2020

@zelenaesmolda dobře, uvidím příští týden to bude už na ostro..