icon

Mladé snažilky - přidejte se 🙂

bobo257
12. říj 2016

Všechny mladé snažilky přidejte se ať vím, že nejsem jediná 😀 🙂

Strana
z6
leniiid
12. říj 2016

Ahoj tak mě je 21 a snažíme se přes 4 měsíce? Mám pocit... a pořád nic. Vždycky jsem si říkala že chci miminko tak za 3 roky atd že chci být mladá maminka že jak mi bude 22 tak už chci mít a teď když vidím že to nejde... a to se snažíme chvili.. ono ne vše se dá naplánovat jak chceme 😔

tereza293
12. říj 2016

Ahoj, jsem tu nová a přidávám se k vám, ale už ne jako snažilka, ale jako těhu teprve ale na začátku 🙂 zítra jdu na první ultrazvuk tak jsem trošku nervózní jestli bude všechno ok. Loni jsem prodělala zamlkle těhu v 9-10tt tak jsem trochu na prášky, ale snažím se na to špatné nemyslet. Držím všem snazilkam palečky ať se brzy dočkají dvou čárek na těhotenském testiku 🙂

carmilla
12. říj 2016

@leniiid Nesmutni...já vím, že se ti to nezdá, ale 4 měsíce opravdu nejsou zase tak dlouhá doba...čím víc se na to budeš fixovat, tím větší je šance, že se blokneš a nepůjde to vůbec. Já vím, že když tlučou hodiny, tak se tohle špatně poslouchá, ale je to tak. 😉

leniiid
12. říj 2016

@carmilla nesmutním beru to tak jak to je 😉 není mi zas tolik že bych už měla mít takze vklidu .. vim ze 4 měsíce neni dlouhá doba.. jsou horší .. jen říkám jak to mám toď vše 😊

be_ruska
12. říj 2016

@leniiid ahojky my se taky pokoušíme už 4 měsíce a pořád nic. Tak snad se nám brzy zadari 😀

nicmenenapada
12. říj 2016

Ahoj holky, me je 20 a zacali jsme uz v listopadu 2015,ale v kvetnu mi vyslo mimodelozni tak mame zakaz :( jinak jsme taky chteli nez bude manzelovi 30 a mame uz necely tri roky jenom 🙂

barunkaznaminkova
12. říj 2016

Ahoj , také se s přitelem snažíme , tak snad se brzy zadaří 🙂

nicmenenapada
12. říj 2016

My prave mame az do konce listopadu zakaz od doktoru....takze me spis stve to ze nemuzeme pokracovat se snazenim,kvuli lekum co mi davali....🙂

mirindad
12. říj 2016

@bobo257 Ahooooj 🙂 Já jsem si taky založila diskuzi o snažilkách 😀 bylo mi čerstvě 21 kdy se to povedlo ♥ dnes jsem v 10.týdnu a podle výpočtu od doktorky jsem otěhotněla v den, kdy jsem tu diskuzi založila 😀 třeba budete mít taky takové štěstí jako já ♥ přeju všem moc moc moc štěstíčka 🙂

bobo257
autor
13. říj 2016

@mirindad Ahoj 🙂 Tak to je krásný 😀 Gratuluju 🙂 A přeju ti, aby vše bylo v pořádku. Já už se na ty // nemůžu dočkat..a to si na něještě počkám 😀

mirindad
13. říj 2016

@bobo257 verim tomu, ze dalsi MS neprijde 💜

nicmenenapada
13. říj 2016

@mirindad ahoj 🙂 taky gratuluju 🙂 a moc ti preju at je vsechno v poradku 🙂

leniiid
13. říj 2016

Berete nějaké vítamíny nebo tak něco ? Já piju každé ráno hrnek kotryheloveho čaje.. 3x denně 7 kapek kotryhelu a každy den tabletku kyseliny listové. Dnes je to 15 den od posledni MS a bazální teplota jde pomalu nahoru tak jsem zvědavá... ale mám pocit že nemám ovulace.. jak někdo píše o tom lepivém hlenu to já vubec nemám tak nevím no...

mcermakova
13. říj 2016

Ahoj holky, můžu se přidat? 🙂) Je mi 26 a snažíme se od září, vysadila jsem na začátku září HA, tak jsem zvědavá co bude 🙂) ... MS přišla sice už po třech týdnech, ale jinak se zdá, že vše funguje, jak má, tak uvidíme. Poslední dva týdny mám stavy, že byhc pořád spala, kam sednu, tam usínám, tak nevím, jestli si se mnou hrají ještě hormony anebo se děje něco jiného. Snažíme se tomu nechat volný průběh. 🙂

bobo257
autor
13. říj 2016

@leniiid Ahoj..ja taky nemam zadny lepivy hlen. Jen me pri ovulaci picha v brise a boli me prsa. Ja si prave budu kupovat jen tu kys.list. a upravuji jidelnicek. Hlavne byt v klidu a nestresovat se 🙂

bobo257
autor
13. říj 2016

@mcermakova Ahoj jasne, ze se muzes pridat 🙂 Tak to je zatim chvilinka..kez by to vyslo na poprvy vid 🙂 Vsem preju moc moc stesticka, aby to vyslo!

leniiid
13. říj 2016

Nepoznám tu ovulace takže možná vubec neprobíhá

bobo257
autor
13. říj 2016

@leniiid A zkousela jsi ov testiky? Nebo mereni BT?

mcermakova
13. říj 2016

Kéž by no 🙂 uvidíme 🙂 na test je ještě brzo, takže čekááám 🙂 naštěstí to nikdo krom manžela neví, i tak jsou každou chvíli otázky typu "a uuuuž?" :D

bobo257
autor
13. říj 2016

@mcermakova Tak drzim palce 🙂 Nojo..to zajima asi kazdyho 😀 A tvuj manzel, jak to bere? 🙂

leniiid
13. říj 2016

@bobo257 bazalku Měřím uz pres 2 měsíce kazdy den 😊 rikala jsem ze už stoupá zase tak asi brzo mozna bude ovu nevím... a testy si nedělám často vycházejí negativně

bobo257
autor
13. říj 2016

@leniiid Tak uvidis..urco mas ovu a brzo se vam to povede 🙂 jen se na to moc neupinat a myslet prevazne na neco jineho..jo to se povi vim 😀

mcermakova
13. říj 2016

hrozně se těší :D

bobo257
autor
13. říj 2016

@mcermakova Tak to je fajn 🙂 Muj pritel porad kouka na internet a zjistuje co je nejlepsi a jak se ma snazit a tak..je to sladky 😀

mcermakova
13. říj 2016

to znááám :D u nás už se pomalu i nakupoval kočárek :D

bobo257
autor
13. říj 2016

@mcermakova jejda 😀 to ja uz bych nejradsi vse nakupovala a zarizovala pokojicek 😀

mcermakova
13. říj 2016

no já ho brzdím, protože čím víc na to bude myslet, tím hůř podle mne :D zas to nesmí přehánět :D

bobo257
autor
13. říj 2016

@mcermakova To asi ne no, ale je to hezky 😀

mcermakova
13. říj 2016

je, dokud se obden neptá :D

hanulkaha
13. říj 2016

Holky, vyprdněte se na předraženej Femibion, Nosifol atd! Kupte si v lékárně obyčejnou listovku za pár korun, nějaký béčko, céčko a udělá to stejnou službu, jen neplatíte šílený sumy za "značku" 😉
Je mi 30, mám nějaké zdr problémy, které by mohly ovlivnit úspěšné početí, začala jsem brát pouze tu listovku i přes doporučení lékařky, ať si koupím ty Femibiony a pod, jak to strašně pomáhá... a otěhotněla jsem na první pokus 😀
Všem snažilkám přeju moooc štěstíčka! 🙂

Strana
z6