Mladé snažilky - přidejte se 🙂
Všechny mladé snažilky přidejte se ať vím, že nejsem jediná 😀 🙂
@hanulkaha souhlasim s tebou. Ale např. Femibion má listovku už nastepenou, kterou tělo vstřebá krasne. Obyc listovka nastepena není a je otázka jak to tělo pobere. Já s tebou ale souhlasim, že je to předrazeny. Taky beru tu obyc. Ale ten Nosifol piju každý den, krasne mi naskočil cyklus po potratu a ted po revizi taky budu pit..Mé dost pomohl na ovulku 🙂
Taky se přidávám je mi 27 ale teprv před týdnem jsem vysadila HA, jinak jsem začala jíst GS Mamavit 🙂
Ahoj holky, také se k vám přidám bude mi 25 za pár dní. A ovulku mám mít přesně na mé narozeniny, tak se třeba zadaří 🙂 první měsíc snažení nám nevyšel 🙂
Ahoj holky. Tak jak se dnes máte? ☺jak vám jde snažení 😀
@be_ruska Kolik dní máš po ovulaci? Týden do MS bych fakt ještě netestovala.
@arielka222 To zase ano, pokud má někdo nepravidelný cyklus nebo jakékoliv potíže, je Nosifol super ale většina lékařů ho doporučuje pouze jako podporu k otěhotnění, ne jako řešení problému ☹
@aluskaasimon co mám info, tak nejdřív se dá testovat s ClearBlue - 4 dny do MS a je to na 65% spoleh 🙂
@ma_cherie No si myslím, v mém případě by týden do ms byl týden po ovu a to je prostě brzo.
@aluskaasimon teď mám 8 DPO. No musím ještě vydržet jen jsem nedockava 😀
@be_ruska chápu tě, ale teď bys asi nic moc neviděla. 😉
@aluskaasimon jj akorát bych byla naštvaná 😀
@be_ruska no právě. Aspoň ještě tak 5 dní vydrž. 13 dní po ovulce už by teoreticky mohlo být něco vidět. 🙂
@aluskaasimon jojo zkusím vydržet. Snad to už konečně vyjde 😉
a ty se taky pokousis?
@be_ruska Zkoušíme to, no 🙂 Vlastně vážně nevážně už od srpna. Ale až teď první cyklus poctivě, tak uvidíme. Ovulační test vyšel a bazálka zdá se zatím to potvrdila, sex proběhl, tak teď jen čekat.
@aluskaasimon takže taky čekáš ☺ tak držím palečky ať to vyjde 😉
@be_ruska já jsem teprve 2 DPO, takže já si ještě počkám 😉
@aluskaasimon tak doufám že si tu potom obe ukážeme // 😀😉
@be_ruska no tak to já taky 🙂 to bude vaše první dítě?
@aluskaasimon jojo prvni ☺
@be_ruska tak super, si to budeš moct užívat 🙂 já už jedno doma mám, už chodí do školky, tak jsem zvědavá, co bude. 😀
@aluskaasimon no ja taky doufám že to bude super ☺ a jak dlouho vám trvalo první mimi?
@be_ruska poprvé na poprvé 🙂 to jsem ale v 8tt potratila a podruhé na podruhé 🙂 manžel si tady v tomto hodně věří 😀
@aluskaasimon tyyyy jo tak to je paráda. Tak to se určitě povede i teď 😉
@be_ruska uvidíme, no. Nabrala jsem od té doby 20 kg ☹ Takže to nepomáhá ☹
Ahoj nějaké osvědčené polohy ? Kdy spermie líp dojdou tam kam mají ? 😄 nebo ještě nějaké rady? Než že po sexu si mám podložit zadek

Já bych se taky přidala - ale mladá snažilka asi nejsem. Je mi 31 🙂