icon

Mladé snažilky - přidejte se 🙂

bobo257
12. říj 2016

Všechny mladé snažilky přidejte se ať vím, že nejsem jediná 😀 🙂

Strana
z6
arielka222
14. říj 2016

@leniiid nejlepší je prý misionářská a potom podložit zadek na půl hodiny 😀

be_ruska
14. říj 2016

@aluskaasimon tak uvidíš no já myslím že to dobře dopadne a za daří se ☺

be_ruska
14. říj 2016

@leniiid ahojky taky jsem slyšela že nejlepší je misionář ☺

leniiid
14. říj 2016

A obden?

be_ruska
14. říj 2016

@leniiid ano ano přesně tak ☺

janca209
14. říj 2016

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Nevím jestli spadám do kategorie mladých snažilek. 😀 Je mi 28 let. O miminko se s manželem snažíme 3/4 roku a bezúspěšně. V pondělí mi gynekolog neřekl moc dobré zprávy, pravý vaječník mám plný cyst a neprobíhá ovulace. Na levém teď naposledy ovulace proběhla, tak snad to tak zůstane, ale mám nižší sliznici, takže se mimi nemá kde udržet. Začla jsem pít kontryhel, tak snad se sliznice zlepší a na rozhýbání vaječníků sem se objednala k homeopatce, tak uvidíme. ;)

anyts
14. říj 2016

@be_ruska o svatbě jsme mluvili, ale zatím není prioritou 😁

bobo257
autor
14. říj 2016

@leniiid Ja slysela, ze nejlepsi je, kdyz si lehnes na zada a das nohy na partnerovi ramena a k tomu si podlozis zadek. A nebo jeste zezadu 🙂

be_ruska
14. říj 2016

@janca209 ahojky. Držím palečky ať se brzy zadaří 😉

be_ruska
15. říj 2016

Ahoj holky jak se máte? Jak trávíte víkend?

carmilla
16. říj 2016

Ahoj. 🙂 U mě to vypadá tak, že se konečně začíná hlásit MS, konečně píšu proto, že se teda opravdu budeme moct začít snažit. Víkend jsem včera trávila pracovně na písemkama, ale večer jsme si zašli do irskýho pubu, tak se to trochu vylepšilo. A dneska asi hlavně relax. 😎

be_ruska
16. říj 2016

@carmilla Ahojky Já Mám Taky MS dostat kolem úterý až čtvrtka ale já teda doufám že nepřijde ☺
Jinak já dnes asi projdu nějaký obchody atak ☺

aluskaasimon
16. říj 2016

Já čekám MS až 25.9. takže to si ještě počkám. A už bych ji ani nepotřebovala. 😀 Dneska jsem 5DPO a začalo mě píchat v podbřišku. Tak buď zánět močáku, nebo si už zase vsugerovávám nějaké příznaky. 😀

anyts
16. říj 2016

Ahoj holky, já dneska pracovně, ach jo. Každopádně já čekám MS 22.10. takže si taky ještě počkám .. Strašně se modlim, aby to vyšlo, ale stejně si myslím, že to bude trvat déle. Během ovulace mě strašně bolely bradavky, pak to přestalo a začínám je cítit znovu, ale bude to asi příznak MS. :( No, nenadělám nic.

be_ruska
16. říj 2016

@aluskaasimon normalne me taky trochu píchá v podbřišku tak doufám že to mocak není. Celkem na to trpím 😯

aluskaasimon
16. říj 2016

@be_ruska já právě taky. ☹ Kvůli těm častým zánětům se mi taky začal zkracovat čípek a pak jsem musela být od 28 tt - 36 tt v nemocnici ☹

leniiid
17. říj 2016

Já fakt nevim .. jak si jste tak jisté že už ovulace proběhla... mě ta bazalní teplota skáče jak... včera 36,8 a dnes ráno 36,6 a porad takhle jeden den vyšší pak zas nižší .. čípek docela vysoko a hlen zadny ... jsem z toho magor ... dnes to je 19. Od poslední menzes

aluskaasimon
17. říj 2016

@leniiid já měřím i teplotu, i dělám ovulační testy. Shodlo se to na jednom dni. Tak proto to vím 🙂 Jinak to na sobě taky nepoznám. Od porodu už ne.

leniiid
17. říj 2016

@aluskaasimon a přijde ti normalni ze vcera vyšší a dnes rano o 2 nizsi? A ten ovu test musi byt uplne jasne dve čáry ?

aluskaasimon
17. říj 2016

@leniiid kde měříš? Mě teploty právě taky strašně skáčou. Ale prý je to tím, že měřím v ústech. U mě to vypadá takhle.

leniiid
17. říj 2016

@aluskaasimon Měřím dole 😄 a zapisuju si to do mobilu ty máš nějakou aplikaci na to ?

aluskaasimon
17. říj 2016

@leniiid takže ovulka vychází na 11.10. Ty čárky by měly být stejně silné, anebo ta testovací může být i silnější. Já si myslím, že jsem měla někdy mezi 10.a 11.říjnem. Dělala jsem pak další test toho 11 ještě v 8 večer a ten už byl slabší.

aluskaasimon
17. říj 2016

@aluskaasimon já chodím na womenzone

aluskaasimon
17. říj 2016

@leniiid chtěla jsem označit tebe samozřejmě, ne sebe 😀

leniiid
17. říj 2016

Mě to právě nejde na tom womenzone... nevím kde to hledat

aluskaasimon
17. říj 2016

@leniiid jsi zaregistrovaná? Je tam potom záložka kalendář a když klikneš na určitý den, dá se tam spousta věcí zapsat - hlen, teplota, sex, ms - a jak silná, čípek atd. A když budeš zapisovat teplotu každý den, vyleze ti z toho graf.

leniiid
17. říj 2016

Už jsem na to přišla... tak asi takhle... vychází mi to že dnes je ovulace... no nevim jestli tomu věřit 😄 žádný příznak nic.. ani hlen vubec... ale s tou teplotou by to odpovídalo.. ze jsem mela vcera 36,8 a dnes už zase 36,5

aluskaasimon
17. říj 2016

@leniiid ono ti ovulka naskočila automaticky do půlky cyklu, pokud jsi nezadala tu luteální fázi (já mám třeba nastaveno 10 dní) Jinak ovulace se dá vždycky určit až zpětně - po třech dnech. Platí pravidlo 3 po šesti. To znamená, že 6 předcházejících teplot musí být nižší než tři následné. Kdyby ti dneska tak neklesla a byla aspoň 36,6 tak je možné, že by ti po zítřejším měření graf vyznačil ovulaci 14. nebo 15.10. Je lepší k tomu buď zkoumat hlen a čípek, nebo dělat ovulační testy. Bazálka víceméně slouží pro potvrzení ovulace (tím že se dá potvrdit až 3 dny po) Je to srozumitelné? 🙂

leniiid
17. říj 2016

Ne moc tomu nerozumím 😄 no já mám 2 teploměry a jeden naměřil 36,5 a druhy 36,6 tak nevím.. ten hlen vubec neni... tak ovu už byla nebo teprve bude? Protoze ja mam MS nepravidelnou jednou 36 pal 42 atd.. takze nikdy nevim kdy to dostanu 😔

aluskaasimon
17. říj 2016

@leniiid míváš takhle dlouhé cykly, jo? Tak to je možné, že ovulace bude až později. Když zkusíš zapsat 36,6 a na další dva dny taky, tak se ti podle mě vyznačí toho 15.10. Teoreticky 😀

Strana
z6