icon

Modrý Ježíšek 2019

dubbie
14. říj 2019

Ahoj všem ❤

Třetí ročník akce Modrý Ježíšek startuje 15.10.2019 V 15:00 HOD 😎

Letos už po třetí, to mě vážně těší! Spousty z vás už vědí, o co jde, a ty z vás, které akci letos zaregistrují poprvé, čtěte níže 😉

1. Kterákoli z vás, pokud má zájem se zúčastnit, napište do této diskuze pár slov o sobě, o svém životě, o vašich radostech i bolestech, prostě napište to, co považujete za důležité, aby o vás ostatní věděli.
2. Tím se přihlásíte do akce.
3. Pošlete mi do soukromé zprávy vaší poštovní adresu.
4. Čtěte příspěvky ostatních, vyberte si dle svých pocitů a uvážení holčinu, které chcete udělat radost.
5. Napište mi soukromou zprávu, která holčina vám padla do oka a chcete jí udělat radost a poslat dáreček.
6. Já vám na oplátku pošlu poštovní adresu dané holčiny.
7. Pokud chcete poslat dárek anonymně, mohu poskytnout svou adresu jako adresu odesílatele. Vyvolená pak dostane doopravdy překvapení, nebude znát odesílatele dárečku. To je jen na vás.
8. Nakonec už zbývá jen ten dárek 🙂 Ať už anonymně či ne, při výběru dárku se meze nekladou, je to čistě a jen na vás, co vymyslíte. Jediná podmínka je otevření dárečku až pod vánočním stromečkem.

A po Vánocích si o tom můžeme pokrafat 😀 😀

Opět doufám, že této akce se zúčastní pouze ti, kteří mají doopravdy zájem udělat někomu radost, minulý rok se stalo, že některá z vás dostala použitý dáreček a bylo jí to právem líto. Proto prosím, posílejte jen takové dárečky, které by udělaly radost i vám a myslete při tom na to, že to je třeba jediný dáreček, který od vás někdo na druhé straně republiky dostane 🙂 Děkuji.

Jsem plně k dispozici a budu u toho zase drze s vámi, jako vždycky 😎 🌷

Jíťa

pexi
24. pro 2019

Moc děkuji Ježíškovi, potěšil mě velmi 😊

etmargareth
24. pro 2019

Moc děkuji modrému Ježíškovi za krásné dárečky.. @mval a @dubbie. Holky, jste úžasné, velky dík!! Už se těším, jak zkusím nové recepty z knihy a použiju novou chňapku 👍🎄🎁😉😘

teniska1313
24. pro 2019

@babunka1 @lenulab holky moc děkuji,udělaly jste mi ohromnou radost 😘a malá je hotová s rybí kabelky🙂

mval
24. pro 2019

Moc děkuji Ježíškovi @etmargareth za krásné dárky, moc mě to potěšilo :-*, knížka se bude hodit, když vše dobře půjde příští Vánoce oslavíme už ve třech 😉

dubbie
autor
24. pro 2019

Ahoj holky, je fakt nadhera, jak se to tady plni fotkama darecku 🙂 Jeste jednou diky vsem a velke diky i trem z vas, ktere si udelaly cas a poslaly mi taky darecky 🙂 Protoze mam doma chlapa antijeziska, tak tohle me vazne dojalo 🙂

lenulab
24. pro 2019

@teniska1313 jsem moc ráda, že se líbí 🙂

lenulab
Autor odpověď smazal
babunka1
24. pro 2019

@teniska1313 moc dekuju za dárečky. Nádhera 🙂. Jen jsem nestihla vyfotit ten pro Maju, hned ho zabavila. Ale jsi zlatá, že sis vzpomněla i na ni🙂

babunka1
24. pro 2019

Ještě jsem dostala dárečky od Martiny a Blanky. Bohužel neznam vaše přezdívky tady, takže pro mě tajemství, ale moc moc dekuju. Udělaly mi opravdu radost. Už se těším až budu mít chvilku na čtení 🙂

michaelllas
24. pro 2019

Já bych chtěla moc poděkovat mým Ježíškům Helči a Káti😍 Holky udělaly jste mi ohromnou radost, trefily jste se skvěle. Těším se, až všechny dárečky vyzkouším (a sním 😁 ). Ještě jednou moc moc děkuju ❤️😘

suplyk
24. pro 2019

Moc děkuji Jeziskum. Kdyby mi maminka Mirka napsala do IP budu ráda, ráda bych ji "osobněji" poděkovala a odpověděla na pribaleny dopis. Neznam vás a nevim ke které patri který profil. Mockrát děkuji. Mam velikou radost ❤️😊.

nanyh
24. pro 2019

Já moc děkuji @patmouse za krásný dárečky. Mám úsměv od ucha k uchu. Děkuji ❤️☃️

trpaslicek19
Autor odpověď smazal
trpaslicek19
25. pro 2019

Ráda bych poděkovala za dáreček svému Ježíškovi. Moc jsi mě potěšil. Těším se až si zapalim svíčku. 🙂 Večer byl pro mě strašně hektický, maličký ho celý probrecel tak jsem si ani nestačila užít radost ze svého dárku ani rozbalování dárků starším synem a dnes máme maraton po rodině tak se omlouvám že je to bez fotky. Ještě jednou děkuji

trpaslicek19
25. pro 2019

@lenulab je mi to trapné, ale je ode mě a doufám že se aspoň trošku líbí. Snažila jsem se vycházet z toho co jsi o sobě napsala 🙂

lenulab
Autor odpověď smazal
patmouse
25. pro 2019

@nanyh Jsem rada,ze darecky udelaly radost! 🎄🙏
Ja chci moc podekovat svemu Modremu Jeziskovi
@katkatomaskova Darky me potesily,aniz bych o sobe napsala cokoli konkretniho,trefila se mi presne do meho gusta. Dekuji a preji tobe a vam vsem krasny zbytek svatku a hodne zdravi a radosti do noveho roku!

mirenka_rajchmanka
25. pro 2019

I já bych ráda poděkovala svému Ježíšku, protože tolik krásných dárků jsem si myslím ani nezasloužila! Děkuju i za samolepkovou knížku pro Otinka, přemýšlela jsem, že už to s ním zkusim a zrovna jsme ji dostali. Dárky byly precizně zabalené a opravdu moc krásné. Mám velkou radost! Moc děkuju! ❤️

lenulab
25. pro 2019

@trpaslicek19 dekuj moc, na knížku se těším.

happyzuza
25. pro 2019

@lenulab moc děkuji za sebe i děti❤. Omlouvám se,že je to bez fotky, jsem uklizeci typ, takže jsem včera vše uklidila (doma mám na Štědrý večer celou svou rodinu-10 lidi), tak po odchodu uklízím úplně všechno😂. Musím vymyslet, co usiju z těch latek, svicinek to tady hezky rozzáří. Mám velkou radost i za děti❤❤❤ krásné klidné svátky Leni přejeme❤

lenulab
25. pro 2019

@happyzuza jsem moc ráda, že se líbí 🙂 Napadlo mě něco jako patchwork (nevím jestli to píšu správně). Krásný zbytek svátků a do nového roku hlavně zdraví a pohodu 🙂

spygy
26. pro 2019

Děkuji mému Ježíškovi za dárečky 🙂

elis1982
27. pro 2019

Tolik darecku jsem ani nečekala už ani nevím, co všechno, ale tohle je úplně top moc děkuji kočko@nuninove stále o tobě vím a škoda, že jsem si tě neztihla vybrat.

nuninove
27. pro 2019

@elis1982 vubec neni zaco zlato 😍 uzijte si krasne svatky 💙

elis1982
27. pro 2019

@nuninove to teda je. Byla jsem naprosto v šoku. Krásné svátky i Vám😉😉😉

katkatomaskova
30. pro 2019

@patmouse Ahojda, jsem ráda, že se dárečky líbily 🙂

dubbie
autor
9. led 2020

Ahoj holky, dostala jsem dneska dost smutny e-mail, tak se ptam, ktera z vas nedostala vubec zadny darecek? Podle tech poslednich prispevku mam sve tipy, ale...

nuninove
9. led 2020

@dubbie ja jsem bohuzel take jedna z tech ktere nic neprislo..

elis1982
11. led 2020

@nuninove ach jo. Škoda že jsem to fakt nevěděla driv😞😞

etmargareth
11. led 2020

Tohle mě také moc mrzí..myslela jsem, že se dostane na všechny.. @nuninove kdy budeš mít narozeniny? Nebo svátek? 😏😉🎁

Strana