icon

Modrý Ježíšek 2019

dubbie
14. říj 2019

Ahoj všem ❤

Třetí ročník akce Modrý Ježíšek startuje 15.10.2019 V 15:00 HOD 😎

Letos už po třetí, to mě vážně těší! Spousty z vás už vědí, o co jde, a ty z vás, které akci letos zaregistrují poprvé, čtěte níže 😉

1. Kterákoli z vás, pokud má zájem se zúčastnit, napište do této diskuze pár slov o sobě, o svém životě, o vašich radostech i bolestech, prostě napište to, co považujete za důležité, aby o vás ostatní věděli.
2. Tím se přihlásíte do akce.
3. Pošlete mi do soukromé zprávy vaší poštovní adresu.
4. Čtěte příspěvky ostatních, vyberte si dle svých pocitů a uvážení holčinu, které chcete udělat radost.
5. Napište mi soukromou zprávu, která holčina vám padla do oka a chcete jí udělat radost a poslat dáreček.
6. Já vám na oplátku pošlu poštovní adresu dané holčiny.
7. Pokud chcete poslat dárek anonymně, mohu poskytnout svou adresu jako adresu odesílatele. Vyvolená pak dostane doopravdy překvapení, nebude znát odesílatele dárečku. To je jen na vás.
8. Nakonec už zbývá jen ten dárek 🙂 Ať už anonymně či ne, při výběru dárku se meze nekladou, je to čistě a jen na vás, co vymyslíte. Jediná podmínka je otevření dárečku až pod vánočním stromečkem.

A po Vánocích si o tom můžeme pokrafat 😀 😀

Opět doufám, že této akce se zúčastní pouze ti, kteří mají doopravdy zájem udělat někomu radost, minulý rok se stalo, že některá z vás dostala použitý dáreček a bylo jí to právem líto. Proto prosím, posílejte jen takové dárečky, které by udělaly radost i vám a myslete při tom na to, že to je třeba jediný dáreček, který od vás někdo na druhé straně republiky dostane 🙂 Děkuji.

Jsem plně k dispozici a budu u toho zase drze s vámi, jako vždycky 😎 🌷

Jíťa

katkatomaskova
5. pro 2019

Tak dnes dopoledne odesláno 🙂

spygy
6. pro 2019

Dnes odesláno mamince V. Č.

happyzuza
6. pro 2019

Aaa, dnes dorazil❤ nemám slov, moc děkujeme a.těšíme se na Vánoce Luničko @lenulab

happyzuza
6. pro 2019

A koukejte, kolik chyb jsem tam nasekala. Ani jsem tu milou duši správně nepojmenovala Leničko🙏🤔. Opravdu jsem dojatá😘

lenulab
6. pro 2019

@happyzuza vůbec není za co, snad dárečky dělají radost 🙂 Pošta překvapila obrovskou rychlostí 😀 Krásný advent 😍🙂

happyzuza
6. pro 2019

@lenulab ať je tam cokoli, budu nadšená😘. Mě pošta taky překvapila, zvonili po 8 rano😂, sotva jsem došla ze školky😂

lenulab
6. pro 2019

@happyzuza jsem ráda, že jsem udělala takovou radost ještě před rozbalením 🙂

nanyh
6. pro 2019

Já se strašně omlouvám. Odešlu v pondělí. Něco na mě vlezlo a byla jsem teď doma vyřízená. Mám to doma zabalené, jen jsem nebyla schopna vyjít z baráku. 😏

patmouse
6. pro 2019

Mne dnes prisel balicek. Moc dekuji! A slibuju na holej pupek,ze ho rozbalim az na stedry den 😉🎄

babunka1
6. pro 2019

Já svého Ježíška budu odesílat taky až příští týden 🙂.

trpaslicek19
6. pro 2019

Doufala jsem že seženu něco hezkého co by se mi hodilo k dárečku včera u radnice (na trzích) ručně dělaného ale byl tam takový blázinec že jsem se ani ke stánkům nedostala ☹. Začínám mít nervy z toho kolik dárků si mezi sebou posíláte. Doufám že maminka kterou jsem si vybrala nebude zklamaná.. A slibuji mamince že příští týden už k ní dáreček bude putovat

mari90
6. pro 2019

Nakonec také budu odesílat až příští týden, tento týden dceři píchali obě uši, měla čtyřicítky horečky a já úplně zapomněla že mi balíček leží na lednici 🙊

dubbie
autor
6. pro 2019

@trpaslicek19 Klid, neni to prece vubec o poctu darecku nebo o jejich hodnote, tohle neni zadna soutez, kdo nejvic.... Jde o ten pocit, ze nekdo nekde si udelal ten cas neco vymyslet a uz to je pro toho druhyho radost 😉 😉

dubbie
autor
6. pro 2019

@mari90 Pichani usi nezavidim, tohle je moje nocni mura z detstvi, mam z toho tinitus a panickej strach z orl... Ale bude zase dobre, drzim palce 😉

elis1982
7. pro 2019

Já budu také posílat po neděli

mimi1004
7. pro 2019

Mám připraveno, zabaleno a v pondělí budu posílat 😊

trpaslicek19
7. pro 2019

Tak já včera musela volat RZ kvůli malému. 2x se mi dusil a vzhledem k jeho příchodu na svět kdy 10 minut nedychal mě to šíleně vyděsilo a jak to normálně nedělám tak jsem si tam zavolala a bylo mi jedno jestli me budou mít za hysterku. A rovnou si nás tu nechali. No jo jenomže já nemám dárek dokončený a ikdyž by se dal už takhle poslat protože chybí jen nějaká maličkost tak ho nemám zabalený. Mě se chce brečet jak je mi to vůči mamince líto. Snad to ještě do vánoc stihnu. Jednou chci udělat někomu radost a... ☹

dubbie
autor
7. pro 2019

@trpaslicek19 Myslim si, ze tohle je natolik vazna situace, ze maminka urcite pochopi, kdyz dostane darek pozdejs. Moc ti drzim palce, at jste brzo v poradku, mysli ted hlavne na sebe a na maleho, vsechno ostatni pocka, ju?

ah1234
7. pro 2019

@trpaslicek19 hlavne aby to bolo coskoro lepsie, ostatne nie je dolezite 🙂 nemoze to zabalit a poslat chlap ? 🙂

trpaslicek19
7. pro 2019

@ah1234 já nechci aby o tom věděl. Jsme na tom finančně špatně s rodinou jsme se domluvili že si nic dávat nebudeme. Ani my si nic dávat nebudeme. Pěkně by řval kdyby to věděl.

trpaslicek19
7. pro 2019

@dubbie ok díky za podporu

ah1234
Autor odpověď smazal
biedronca
10. pro 2019

Tak dneska si jdu vystát frontu na poštu a odeslat balíček a dopis k němu 🙂 Včera jsem to vzdala,kdyz jsem zjistila,že tam je dobrých 30 lidí předemnou. Dneska mám čas 🙂

mimi1004
10. pro 2019

Hlásím, že mám taky odesláno 😊

dubbie
autor
10. pro 2019

@biedronca Nechci, aby to vypadalo jako reklama, ale ja uz jedine zasilkovnu. Nevo dneska jsou i dalsi dopravci pro fyzicky osoby. Holky, proc obetujete tolik casu a penez poste? Naposled jsem tam posilala doporuceny dopis, jeden papirek, mala DL obalka, vaha snad 10 gramu 🙂 a pani mi rika 44,- Kc. A ja ji rikam, dekuji pekne, tady mate 50,- a timto se s s vami navzdy loucim 🙂 🙂

nuninove
10. pro 2019

ja budu odesilat az po vikendu z casovych duvodu..tak doufam ze to posta stihne dorucit

mimi1004
10. pro 2019

@dubbie Však já taky posílala přes zásilkovnu, na poštu chodím jen když je to nezbytně nutné 😉

teniska1313
10. pro 2019

Dnes odesláno 🙂

michaelllas
10. pro 2019

Odesláno 🎄

vevi2512
10. pro 2019

Dnes dorazil balíček a já moc děkuji Ježíškovi @spygy za spoustu dárečků.. 😍 Pošťák mě zastihl před cestou k dr. a musím říct, že to hned zlepšilo náladu.. 🌞 Takže moc děkuji za sebe, za děti i za Kulíška, který dostal dáreček 🎁 ❤

Strana