Modrý Ježíšek 2019
Ahoj všem ❤
Třetí ročník akce Modrý Ježíšek startuje 15.10.2019 V 15:00 HOD 😎
Letos už po třetí, to mě vážně těší! Spousty z vás už vědí, o co jde, a ty z vás, které akci letos zaregistrují poprvé, čtěte níže 😉
1. Kterákoli z vás, pokud má zájem se zúčastnit, napište do této diskuze pár slov o sobě, o svém životě, o vašich radostech i bolestech, prostě napište to, co považujete za důležité, aby o vás ostatní věděli.
2. Tím se přihlásíte do akce.
3. Pošlete mi do soukromé zprávy vaší poštovní adresu.
4. Čtěte příspěvky ostatních, vyberte si dle svých pocitů a uvážení holčinu, které chcete udělat radost.
5. Napište mi soukromou zprávu, která holčina vám padla do oka a chcete jí udělat radost a poslat dáreček.
6. Já vám na oplátku pošlu poštovní adresu dané holčiny.
7. Pokud chcete poslat dárek anonymně, mohu poskytnout svou adresu jako adresu odesílatele. Vyvolená pak dostane doopravdy překvapení, nebude znát odesílatele dárečku. To je jen na vás.
8. Nakonec už zbývá jen ten dárek 🙂 Ať už anonymně či ne, při výběru dárku se meze nekladou, je to čistě a jen na vás, co vymyslíte. Jediná podmínka je otevření dárečku až pod vánočním stromečkem.
A po Vánocích si o tom můžeme pokrafat 😀 😀
Opět doufám, že této akce se zúčastní pouze ti, kteří mají doopravdy zájem udělat někomu radost, minulý rok se stalo, že některá z vás dostala použitý dáreček a bylo jí to právem líto. Proto prosím, posílejte jen takové dárečky, které by udělaly radost i vám a myslete při tom na to, že to je třeba jediný dáreček, který od vás někdo na druhé straně republiky dostane 🙂 Děkuji.
Jsem plně k dispozici a budu u toho zase drze s vámi, jako vždycky 😎 🌷
Jíťa
@dubbie mám přesně stejné pocity jako ty. Od teď jedině zásilkovna. Minulý týden jsem posílá poprvé, dlouho jsem se toho bála a vlastně nebylo čeho. Vše je pochopitelné a dokonce je celý proces jednodušší než posílání přes ČP, navíc o dost levnější a i rychlejší. Toť má zkušenost.
Jinak včera jsem odeslala dáreček, tak snad aspoň trošku potěší
Holky jak ty zasilkovny fungují?
@elis1982 Ja mam zasilkovnu na firmu, takze jsem se registrovala na jejich webu a mam vse na pc. Ale pro fyzicky osoby uz maji sluzbu Mezi nami, a tam se registrujes pres telefon a mas aplikaci v telefonu. Jukni na jejich web, je to fakt jednoduchy 😉 Na postu uz chodim jen kvuli babicce, je to stara skola 🙂
Díky holky
@dubbie já si dnes vyzvedla jeden vánoční balíček v Zásilkovně..děkuji moc za překvapení těším se pod stromečkem 🤗🎄
Já zatím nic, snad na mě Ježíšek nezapomněl, ale je je čas ☺️
Já jsem se na tu poštu ještě nedostala.. Malej je pořád nemocnej 🤦♀️ budu odesílat v první polovině příštího týdne 🥰 tak snad stihne dorazit.
Ahoj holky 🙂 U nás pošta jezdí kolem oběda, dnes jsem přes oběd nebyla doma, takže hned po návratu jsem letěla do schránky a nic. Ani pošta, ani lístek na balíček. Jsem jako malé děcko, takže pravda, byla jsem trochu smutná. Říkala jsem si, že si mě nikdo na MJ nevybral, ale to se nedá nic dělat. Manžel se mě ptal, proč vypadám, jako kdyby mi uletěly včely. Tak jsem mu to říkala, naráz se vypařil z kuchyně a přinesl balík! Začal se smát, když viděl moje rozzářené oči, že nevěděl, jak mi to má dát, ale když jsem tak smutná, tak to bude bez keců :D Že to pan pošťák dal jemu. Takže ano, v každém z nás je pořád kousek malého dítěte, které se těší na dáreček, i když ví, že jenom o tom ty vánoce nejsou. Takže můj MODRÝ JEŽÍŠKU, přála bych ti vidět svůj výraz, mám tak velikou radost!!! Rozbalím až pod stromečkem, ale bude to fuška vydržet. Uschovala jsem ho s dárky pro ostatní, ať mě to neláká. Děkuju moc!!!
Já doufám,že me dvě obdarovane nebudou zklamane, když koukám na ty fotky 😊. Pojala jsem to tak symbolicky,že někdo na někoho mysli a je mu sympatický. Mit holky tolik peněz, tak snesu modré z nebe 😀 Zítra ale konečně odejdou balíčky, tak snad dorazí. Já už mam doma své dva Ježíšky 😊, takže moc děkuji mým modrým Jeziskum. Těším se, až rozbalim 😊😊😊. Vánoce o tom nejsou, ja se nejvíce těším na me malé kluky, o nich to je. Ale přeci....🙈😀
@teniska1313 dneska mi dorazil dáreček 🙂. Dekuju moc a moc. Musela jsem se smát, když jsem dostala do ruky krabici a viděla tvé jméno a adresu a zjistila jsem, že jsme se vybraly navzájem 😀.
Sice pořád lítám kolem malého a už i mě ten moribundus skolil ale konečně jsem dárek zabalila a v sobotu pošlu ikdybych měla stravit celý den na poště.
@babunka1 taky jsem na to koukala včera jak puk😁

@vevi2512 doufám, že udělá alespoň trochu radost, snažila jsem se 🙂