icon

Modrý Ježíšek 2019

dubbie
14. říj 2019

Ahoj všem ❤

Třetí ročník akce Modrý Ježíšek startuje 15.10.2019 V 15:00 HOD 😎

Letos už po třetí, to mě vážně těší! Spousty z vás už vědí, o co jde, a ty z vás, které akci letos zaregistrují poprvé, čtěte níže 😉

1. Kterákoli z vás, pokud má zájem se zúčastnit, napište do této diskuze pár slov o sobě, o svém životě, o vašich radostech i bolestech, prostě napište to, co považujete za důležité, aby o vás ostatní věděli.
2. Tím se přihlásíte do akce.
3. Pošlete mi do soukromé zprávy vaší poštovní adresu.
4. Čtěte příspěvky ostatních, vyberte si dle svých pocitů a uvážení holčinu, které chcete udělat radost.
5. Napište mi soukromou zprávu, která holčina vám padla do oka a chcete jí udělat radost a poslat dáreček.
6. Já vám na oplátku pošlu poštovní adresu dané holčiny.
7. Pokud chcete poslat dárek anonymně, mohu poskytnout svou adresu jako adresu odesílatele. Vyvolená pak dostane doopravdy překvapení, nebude znát odesílatele dárečku. To je jen na vás.
8. Nakonec už zbývá jen ten dárek 🙂 Ať už anonymně či ne, při výběru dárku se meze nekladou, je to čistě a jen na vás, co vymyslíte. Jediná podmínka je otevření dárečku až pod vánočním stromečkem.

A po Vánocích si o tom můžeme pokrafat 😀 😀

Opět doufám, že této akce se zúčastní pouze ti, kteří mají doopravdy zájem udělat někomu radost, minulý rok se stalo, že některá z vás dostala použitý dáreček a bylo jí to právem líto. Proto prosím, posílejte jen takové dárečky, které by udělaly radost i vám a myslete při tom na to, že to je třeba jediný dáreček, který od vás někdo na druhé straně republiky dostane 🙂 Děkuji.

Jsem plně k dispozici a budu u toho zase drze s vámi, jako vždycky 😎 🌷

Jíťa

spygy
10. pro 2019

@vevi2512 doufám, že udělá alespoň trochu radost, snažila jsem se 🙂

mari90
11. pro 2019

@dubbie mám přesně stejné pocity jako ty. Od teď jedině zásilkovna. Minulý týden jsem posílá poprvé, dlouho jsem se toho bála a vlastně nebylo čeho. Vše je pochopitelné a dokonce je celý proces jednodušší než posílání přes ČP, navíc o dost levnější a i rychlejší. Toť má zkušenost.
Jinak včera jsem odeslala dáreček, tak snad aspoň trošku potěší

elis1982
11. pro 2019

Holky jak ty zasilkovny fungují?

mari90
11. pro 2019

@elis1982 stáhneš si aplikaci, zaregistruješ se a ono tě to už navede, je to opravdu úplně jednoduché

dubbie
autor
11. pro 2019

@elis1982 Ja mam zasilkovnu na firmu, takze jsem se registrovala na jejich webu a mam vse na pc. Ale pro fyzicky osoby uz maji sluzbu Mezi nami, a tam se registrujes pres telefon a mas aplikaci v telefonu. Jukni na jejich web, je to fakt jednoduchy 😉 Na postu uz chodim jen kvuli babicce, je to stara skola 🙂

elis1982
11. pro 2019

Díky holky

etmargareth
11. pro 2019

@dubbie já si dnes vyzvedla jeden vánoční balíček v Zásilkovně..děkuji moc za překvapení těším se pod stromečkem 🤗🎄

teniska1313
11. pro 2019

Ja dnes dostala další dárek,moc moc děkuji,jste skvělé holky,dnes děkuji Báře 😄

mimi1004
12. pro 2019

@babunka1 Moc děkuji za balíček, před chvílí mi ho přinesl manžel 😍 Zabalený dáreček rozbalím až pod stromečkem 😊 Potěšil o to víc, že se nám holčičky narodily s podobnou váhou, takže nás spojuje něco navíc 😉

mari90
12. pro 2019

Já zatím nic, snad na mě Ježíšek nezapomněl, ale je je čas ☺️

dubbie
autor
12. pro 2019

@mari90 Urcite nezapomnel, jen nekde ceka se sanema v kolone 🙂

ah1234
12. pro 2019

@mari90 ku mne Jezisek tiez este nedorazil. Pridem si jak blazon, lebo cakam 2 Jeziskov z Modreho Konika, darecek od mojej americkej hostrodiny a decku, co som vydrazila tu v charitativnej drazbe pre Tatanku, tak kazdy den otvaram schranku aj dvakrat a furt nic nedoslo 😂

adel_si
12. pro 2019

Já jsem se na tu poštu ještě nedostala.. Malej je pořád nemocnej 🤦‍♀️ budu odesílat v první polovině příštího týdne 🥰 tak snad stihne dorazit.

biedronca
12. pro 2019

@adel_si Jesli odesíláte takto "později" tak přes Ceskou Poštu ale už raději ne. Posílala jsem balíček VCERA a už mi řekli,že nezaručí,že to stihnou doručit. A nebo si musím připlatit,aby to přišlo do druhého dne (+ 150 Kč myslím). Jen rada 🙂

mari90
12. pro 2019

@ah1234 ja právě čekám dohromady tři a zatím ani jeden 😁

babunka1
12. pro 2019

@mimi1004 rádo se stalo. Mám radost, že dáreček potěšil 🙂. Tak si užijte s tím vaším kuliskem krásné Vánoce 🙂.

nanyh
12. pro 2019

Odesílám 😇

mirenka_rajchmanka
12. pro 2019

Ahoj holky 🙂 U nás pošta jezdí kolem oběda, dnes jsem přes oběd nebyla doma, takže hned po návratu jsem letěla do schránky a nic. Ani pošta, ani lístek na balíček. Jsem jako malé děcko, takže pravda, byla jsem trochu smutná. Říkala jsem si, že si mě nikdo na MJ nevybral, ale to se nedá nic dělat. Manžel se mě ptal, proč vypadám, jako kdyby mi uletěly včely. Tak jsem mu to říkala, naráz se vypařil z kuchyně a přinesl balík! Začal se smát, když viděl moje rozzářené oči, že nevěděl, jak mi to má dát, ale když jsem tak smutná, tak to bude bez keců :D Že to pan pošťák dal jemu. Takže ano, v každém z nás je pořád kousek malého dítěte, které se těší na dáreček, i když ví, že jenom o tom ty vánoce nejsou. Takže můj MODRÝ JEŽÍŠKU, přála bych ti vidět svůj výraz, mám tak velikou radost!!! Rozbalím až pod stromečkem, ale bude to fuška vydržet. Uschovala jsem ho s dárky pro ostatní, ať mě to neláká. Děkuju moc!!!

suplyk
12. pro 2019

Já doufám,že me dvě obdarovane nebudou zklamane, když koukám na ty fotky 😊. Pojala jsem to tak symbolicky,že někdo na někoho mysli a je mu sympatický. Mit holky tolik peněz, tak snesu modré z nebe 😀 Zítra ale konečně odejdou balíčky, tak snad dorazí. Já už mam doma své dva Ježíšky 😊, takže moc děkuji mým modrým Jeziskum. Těším se, až rozbalim 😊😊😊. Vánoce o tom nejsou, ja se nejvíce těším na me malé kluky, o nich to je. Ale přeci....🙈😀

babunka1
12. pro 2019

Koukám, že dáváte již teď fotky svých modrých Ježíšku a tak i já bych chtěla veřejně poděkovat za krásné dárečky, ikdyz stále zabalené 🙂. Udělaly mi neskutečnou radost už když jsem otevřela krabici a jsem natesena jako malé dítě. 😀. Takže děkuji moc Marte a Blance.

babunka1
12. pro 2019

@teniska1313 dneska mi dorazil dáreček 🙂. Dekuju moc a moc. Musela jsem se smát, když jsem dostala do ruky krabici a viděla tvé jméno a adresu a zjistila jsem, že jsme se vybraly navzájem 😀.

trpaslicek19
12. pro 2019

Sice pořád lítám kolem malého a už i mě ten moribundus skolil ale konečně jsem dárek zabalila a v sobotu pošlu ikdybych měla stravit celý den na poště.

teniska1313
12. pro 2019

@babunka1 taky jsem na to koukala včera jak puk😁

suplyk
12. pro 2019

Zitra Ježíšek pofrci 😊

babunka1
12. pro 2019

@suplyk to je krásný balicí papír 🙂. Mohu se zeptat odkud je?

suplyk
12. pro 2019

@babunka1 z Lidlu, ale mám ho třetím rokem, tak nevím jestli teď takové jsou 😊. Papíry si schovam, at je každý rok pod stromeckem pestreji a svítí třeba 12 druhů papíru 😊😊😊

babunka1
12. pro 2019

@suplyk já taky ráda balím do vícero druhu papíru nebo různými způsoby 🙂.

mimi1004
12. pro 2019

@suplyk Mám to stejně, nechci pod stromečkem jednu valnou splývající hromadu 😊

romaz
12. pro 2019

Dnes na mě čekalo doma překvapení. Moc děkuji svému Modrému Ježíšku za krásné dárečky a je jich tolik, to jsem asi byla moc hodná a Ježíšek je moc stědrý, dárečky jsou už schované ve skříni a už se moc těším na Štědrý den až si je rozbalím

ah1234
12. pro 2019

@mimi1004
@babunka1
@suplyk baby a ja idealne jeden papier na vsetko :D len sa nam to nikdy nepodari, aj ked mam rada veci rovnake.. a chlap je na to este uchylejsi 😂

Strana