icon

Modrý Ježíšek 2019

dubbie
14. říj 2019

Ahoj všem ❤

Třetí ročník akce Modrý Ježíšek startuje 15.10.2019 V 15:00 HOD 😎

Letos už po třetí, to mě vážně těší! Spousty z vás už vědí, o co jde, a ty z vás, které akci letos zaregistrují poprvé, čtěte níže 😉

1. Kterákoli z vás, pokud má zájem se zúčastnit, napište do této diskuze pár slov o sobě, o svém životě, o vašich radostech i bolestech, prostě napište to, co považujete za důležité, aby o vás ostatní věděli.
2. Tím se přihlásíte do akce.
3. Pošlete mi do soukromé zprávy vaší poštovní adresu.
4. Čtěte příspěvky ostatních, vyberte si dle svých pocitů a uvážení holčinu, které chcete udělat radost.
5. Napište mi soukromou zprávu, která holčina vám padla do oka a chcete jí udělat radost a poslat dáreček.
6. Já vám na oplátku pošlu poštovní adresu dané holčiny.
7. Pokud chcete poslat dárek anonymně, mohu poskytnout svou adresu jako adresu odesílatele. Vyvolená pak dostane doopravdy překvapení, nebude znát odesílatele dárečku. To je jen na vás.
8. Nakonec už zbývá jen ten dárek 🙂 Ať už anonymně či ne, při výběru dárku se meze nekladou, je to čistě a jen na vás, co vymyslíte. Jediná podmínka je otevření dárečku až pod vánočním stromečkem.

A po Vánocích si o tom můžeme pokrafat 😀 😀

Opět doufám, že této akce se zúčastní pouze ti, kteří mají doopravdy zájem udělat někomu radost, minulý rok se stalo, že některá z vás dostala použitý dáreček a bylo jí to právem líto. Proto prosím, posílejte jen takové dárečky, které by udělaly radost i vám a myslete při tom na to, že to je třeba jediný dáreček, který od vás někdo na druhé straně republiky dostane 🙂 Děkuji.

Jsem plně k dispozici a budu u toho zase drze s vámi, jako vždycky 😎 🌷

Jíťa

mimi1004
12. pro 2019

@ah1234 Tak každá to máme jinak, hlavně když jsme ve finále spokojené 😊

dubbie
autor
12. pro 2019

@biedronca Klasika, proto postu vynechavam automaticky a nemusim pak resit, kdy balik dojde. Nechapu, jak si tahle instituce vubec muze rikat "dopravce", navic podporovana statem (jako jedinej dopravce v CR), to znamena z nasich penez, uz tak predrazeny sluzby jim vlastne jeste dotujem a vsichni tam porad chodi a porad posilaji baliky, pritom neni nic jednodussiho, nez se jim na to vyprdnout a zaridit si stejnou sluzbu jinde a lip, vetsinou jeste levnejs. To je stejny, jako banky. Vsechno, co ma v nazvu "ceska/cesky", beru velkym obloukem, jednak uz to vetsinou davno cesky neni, coz vetsina lidi ani nevi, a jednak je to ta nejhorsi prehlidka sluzeb vseho druhu. Omlouvam se, ale musela jsem si ulevit 🙂

dubbie
autor
12. pro 2019

Jinak jsem strasne moc rada, s jakou radosti a nadsenim jste se do toho vsechny pustily 😉

limonada
12. pro 2019

Už se mi sešly dva dárečky. To je báječné. Mám velkou radost. A děkuji maminkám.

emmacho
13. pro 2019

Dneska dorazil pošťák s dareckem, podle instrukcí ukladam mezi dárečky a rozbalí až pod jedlickou 🎄💕 a Ježíškovi mooc děkuji 😊

happyzuza
13. pro 2019

@dubbie moc děkuji🙏❤ už se těším na sštědrý den😂. Holky letos mám fakt krásné Vánoce. Ježíšek mi s předstihem nadělil sušičku🙏 a další překvapení mě čeká pod stromečkem od vás! Krásné, až přemýšlím, jestli si to zasloužim a víte co? Zasloužíme si to všechny❤

elis1982
13. pro 2019

Ja měla našlápnuto včera na poštu a skolil nás moribundus.kdyz vidím jak to máte zabalené.wow.ja mám koupeno a posílám vše v krabičce ale ta bude zabalená ve vanocnim.posilam v pondělí.snad jezisek dojde vcas

spygy
13. pro 2019

Je fajn, jak krásně balíčky nosí, někdo jeden dáreček, někdo více, snad se také dočkám 🙂

dubbie
autor
13. pro 2019

@happyzuza Nam taky Jezisek nadelil s predstihem, novy okna. Jen skoda, ze nam k tomu taky nenadelil uklidovou četu 🙂 🙂

happyzuza
13. pro 2019

@dubbie 😂😂😂

adel_si
13. pro 2019

Poslušně hlásím, že zítra balíček už bude putovat k mamince a chlapeckovi 🎄🎄🎄

adel_si
14. pro 2019

Dneska jsem si převzala na poště balíček od Bary 🥰 děkujeme.. 💞💞

spygy
15. pro 2019

Tak tu je poslední týden před námi a kousek, doufám, že všechny maminky již svůj dárek pro svou obdarovanou již poslaly a těšíme se na Vánoce 🙂

nuninove
15. pro 2019

odesilam zitra ❤

nuninove
16. pro 2019

Běžim na poštu 🎁

tratatundra
16. pro 2019

Ježíšek je doma 💕💞😍 Moc děkuji 💕

spygy
16. pro 2019

Tak už i já mám svého Ježíška doma, jen pro příště na krabici napsat nerozbalovat, nevěděla jsem, když to bylo v balicím papíru, jelikož z jiných kolotočů znám, že to bývá rovněž zabalená krabice a uvnitř zabalené postupně dárky a tak jsem opatrně nakoukla, zjistila, že jsou dárky nezabalené a rychle zaklapla znovu a krabici si znovu zabalím 🙂 děkuji mamince a přeji Veselé Vánoce 🙂

nanyh
16. pro 2019

@tratatundra Akorát vtipně zabalen. Neumím dělat hezký věci 🤷🏼‍♀️😀

limonada
16. pro 2019

Za týden už budeme rozbalovat dárečky. To je fajn. Už se hrozně těším.
😀🎁🎁😀

tratatundra
16. pro 2019

@nanyh Vůbec ne. Jsem zvědavá, co je uvnitř. 😁 Už jen týden 🤩 Moc moc moc děkuji

mimi1004
16. pro 2019

@limonada Za týden a jeden den 😄

limonada
16. pro 2019

@mimi1004 Dnešek už jsem nepočítala.

ah1234
17. pro 2019

Ahoj baby, vcera ku mne tiez prisiel balicek od mamicky Adel a nielenze Jezisek doniesol darecky pre mna, ale aj pre Riska 😍😍 a chcela by som maminke tymto podakovat nielen za to ze mi poslala tieto uzasne darecky (uz sa neviem dockat kedy ich rozbalim, to pokusenie!), ale najma za to, ze mi to poslala ako balik do ruky, takze mi balik vcera ceska posta doviezla az k dveram 😧 neskutocne jej za to dakujem, mam tento tyzden zapocty a predterminy, minuly tyzden mal Risa cely tyzden 40ky horucky, tak vobec nestiham a kazda usetrena cesta na postu je super ❤️❤️❤️

mari90
17. pro 2019

Já stále nic ☹️

adel_si
17. pro 2019

@ah1234 to jsem ráda, že udělaly radost! 🥰 Doufám, že se budou líbit i potom, až je rozbalite 🤩

trpaslicek19
17. pro 2019

@mari90 já také ne, už ani nedoufam.

ah1234
17. pro 2019

@trpaslicek19 som si ista ze tebe darecek dorazi 🙂 myslim si ze dotazi uplne kazdej, len ked niekto odosielal napriklad vcera alebo v piatok, tak to este nemusela podta spracovat.. ale urcite vsetkym dorazi, Jezisek predsa na nikoho nezabuda

pexi
17. pro 2019

@mari90
@trpaslicek19
je nás víc

etmargareth
17. pro 2019

Souhlasím s @ah1234..ježíšek myslí na všechny z vás..nikdo nebude o vánocích smutný!

lenulab
17. pro 2019

Taky na Modrého Ježíška pořád čekám.

Strana